İş hayatındaki sıkıntılar

çalışmayı çok seviyorum biliyorum buradan çıksam kolay kolay iş bulamam küçük bir yerde yaşıyorum ama ne yapayım hergün ayaklarım geri geri gidiyor.Ben kendime işyerinde bişey katamadıktan sonra, mutsuz olduktan sonra yere batsın öyle iş.ALLAH'ım hakkımızda hayırlısını versin.Herkes istediği yerde olur inşallah...

İnşallah canım benim herkes hakettiğini bulur benimde ayaklarım geri gidiyor ama ne yapayım onları haklı çıkarmak istemiyorum bu durumda Allah'a havale ettim hepsini

Takma canım benim demesi kolay biliyorum ama başka yapacak birşeyimiz yok evli misin

hayir canim bekarim

Ben ne yapacağımı bilmiyorum öğlen yemeğe gittim müdür beni çağırmış gittim yanına ve bana sen birileriyle konuşuyormuşsun evlisin çocuğun var normal mi bunlar dedi ne olduğumu anlamadım beni müdürün işten çıkarması için yapmadığını bırakmıyorlar benim hakkımda neler demişler bir an orda istifa etmeyi bile düşündüm ne yapayım ben ya

Taşeron canım nerden duyduğu belli ki 3kız bir oldu beni işten attırmaya çalışıyorlar aklımda düşünceler hep acaba çıkışda yanına gidip istifa mı versem mi

canim seninle ne alip veremedikleri var anlamadim :( bence biran önce baska bir is ara buldugundada hemen çik ordan ben oyle yapmayi dusunuyorum :(

Bütün psikolojim mafoldu bir anda bırakın işi yaşamak bile zor geliyor artık ben böyle şeyleri kaldıramam beni işe alan birinin hem evli gemde başkalarıyla konuşuyormuş diye düşünmesini hazmedemem beni gözden düşürmek için herşeyi yapıyorlar peki ben ne yapayım bunlarla nasıl başa çıkayım müdürün yanından çıkınca arabanın önüne atasım geldi kendimi oğlum olmasa yapardım

onnlar için degermi canim onlar kimki !

Allah yardimcimiz olsun

Canım benim hepimizin inşallah canım hiç birşey istemiyor kafam o kadar kötü ki öylece oturuyorum ne yemek yiyorum ne de su içiyorum canım birşey istemiyor ki hasta Olucam bunlar yüzünden anti depresan kullansam diyorum ama bilmiyorum bunları unutacak birşey olsa

Ben ne yapacağımı bilmiyorum öğlen yemeğe gittim müdür beni çağırmış gittim yanına ve bana sen birileriyle konuşuyormuşsun evlisin çocuğun var normal mi bunlar dedi ne olduğumu anlamadım beni müdürün işten çıkarması için yapmadığını bırakmıyorlar benim hakkımda neler demişler bir an orda istifa etmeyi bile düşündüm ne yapayım ben ya

Ben onlara acıdım sen de acı. Bunun vebalini nasıl verirler? Allah'ım sana havale ediyorum.

Canım benim hepimizin inşallah canım hiç birşey istemiyor kafam o kadar kötü ki öylece oturuyorum ne yemek yiyorum ne de su içiyorum canım birşey istemiyor ki hasta Olucam bunlar yüzünden anti depresan kullansam diyorum ama bilmiyorum bunları unutacak birşey olsa

canim ben anti depresan almiyorum ama psykologa gidiyorum konusuyorum biraz olsun rahatlatiyor

Bu zor zamanlarım nasıl geçecek bilmiyorum ne yapmalıyım nereye gitmeliyim bilmiyorum Allah ım bana ve benim durumumda olanlara yardım et

Bu Bayram tatili nedeniyle evde olmak ne kadar da güzel olanları unutmaya çalışıyorum ama işe döndüğümde aynı insanlarla yine karşı karşıya Olucam bu da benim moralimi bozuyor

Merhaba kızlar, iş hayatı eşittir stres benim için, bu yüzden ısınamadım 1.5 senedir yaptığım işe. Ablam son bir senede yaşlandın diyor ve yaşım 25, seviyesiz eğitimsiz insanlarla çokta kurumsal olan bir finans kurumunda çalışıyorum. Çok şükğr bir işim maaşım var evet ama daha az stressiz bir işte, anlayışlı insanlarla çalışmak, evime herkes gibi işimden 6 da çıkıp gitmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum?

Merhaba kızlar, iş hayatı eşittir stres benim için, bu yüzden ısınamadım 1.5 senedir yaptığım işe. Ablam son bir senede yaşlandın diyor ve yaşım 25, seviyesiz eğitimsiz insanlarla çokta kurumsal olan bir finans kurumunda çalışıyorum. Çok şükğr bir işim maaşım var evet ama daha az stressiz bir işte, anlayışlı insanlarla çalışmak, evime herkes gibi işimden 6 da çıkıp gitmek istiyorum. Çok şey mi istiyorum?

Canım senin durumuna da çok üzüldüm aynen bende senin gibiyim bazen kızıyorum kendime elalemi neden bu kadar kafaya takıyorum diye ama olmuyor işte yüzüne gülüp arkandan beler yapıyorlar işi bırakmayı düşündüm kaç kez ama yeni iş bulmak çok zor aileme odaklanamaz hale geldim

Iş ortamında sıkıntılar oluyor. Ben cahil insanları seçtim, muhattab olmuyorum. İş için konuşmak, konuşmak değildir...
Saçma sapan insanlar için işimden neden çıkayım?
Bunu yaptığınızda ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz...

Merhaba canım nasılsın sözlerin bana gaz verdi de ve yarın işe gitmeyi kendime işkence yaptım bu yüzden biraz daha desteğe ihtiyacım var :)

Merhaba canım nasılsın sözlerin bana gaz verdi de ve yarın işe gitmeyi kendime işkence yaptım bu yüzden biraz daha desteğe ihtiyacım var :)

Ben de son iki haftadır işe gitmiyorum...
Pazartesi başlamak zor olacak ama Pazartesi sendromunu atlattıktan sonra sürer gider..

Bayram tatili sonrası bugün işe başladım istemeye istemeye. Istemeyerek işe gelmek çok zor gercekten ne kadar takmıyorum desemde kafam çok dolu başka birşeye odaklanamıyorum kendimi hasta edicem ya

Merhaba arkadaşlar nasılsınız benim durumlar aynı dün gittim işe yeni gelen geldi benden sonra hiç selam sabah yok ben de ses etmedim öteki geldi sonra da ikisi fıkır fıkır dedikodu iş yerim çekilmez aslında ama çekiyoruz mecbur

Çok şey istemiyorsun canım benim ama bazen zorluklarla karşılaşıyoruz işte benim durumum da farklı değil İnan. Her ne kadar takmıyorum desemde olmuyor

Back
X