- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Müdürüm manyaktı. Çok çektim. Hep sustum iş öğrenicem sabır etmelisin sus sus diye 1.5 senem zulüm içinde geçti. En son ki olay öğlen yemeğini önüne koyarken niye tepsiyi hızlı bırakmışım yanında koşarak kaçmışımÖnceki işinizden ayrılma sebebiniz neydi acaba?
Moda tasarımı.Bölümün nedir?
Arkadaşımda avea bayiisinde çalışıyordu alışveriş merkezlerinin çok katı kuralları var diyordu bence kendi mesleğinle ilgili bir iş bulModa tasarımı.
Anladım, 1,5yıl çalışmışsın sektördeki benzer iş olanaklarını gözden geçirme fırsatın olmadı mı acaba? Hani diğer firmalar falan gb?Müdürüm manyaktı. Çok çektim. Hep sustum iş öğrenicem sabır etmelisin sus sus diye 1.5 senem zulüm içinde geçti. En son ki olay öğlen yemeğini önüne koyarken niye tepsiyi hızlı bırakmışım yanında koşarak kaçmışım
Dayanamadım istifa ettim çıktım. Yoksa kanser olacaktım.
En azından geçici bir süre olsa diyorum. Bizim sektör maalesef çok nankör. Hemen bulunmuyor. Tanıdıkların araya girmesi gerekiyor. Bir kaç yere söyledim bakalım bekliyorum. Arkadaşımda aynı meslekte onun bende daha çok tecrübesi var 3 ayda zor buldu mesela. Benimde biraz borcum var maalesef. Korkuyorum o yüzden.Arkadaşımda avea bayiisinde çalışıyordu alışveriş merkezlerinin çok katı kuralları var diyordu bence kendi mesleğinle ilgili bir iş bul
Oldu fakat bizim sektörde işler tanıdıklarla yürüyor. Çokta önemsemedim açıkçası burda kalırım devam ederim diye ama şimdi zorda kaldım maalesef.Anladım, 1,5yıl çalışmışsın sektördeki benzer iş olanaklarını gözden geçirme fırsatın olmadı mı acaba? Hani diğer firmalar falan gb?
Mesleğin itibariyle kendi işini yapman daha doğru olur yoksa körelirsin
Sen sağa sola haber salmaya devam et ama madem para ihtiyacın var geçici olarak işe girmen daha iyi olacak gbOldu fakat bizim sektörde işler tanıdıklarla yürüyor. Çokta önemsemedim açıkçası burda kalırım devam ederim diye ama şimdi zorda kaldım maalesef.
Ben olsam çalışırdımnoclearmind
Evde oturup strese girip ozguvenin yerle bir olacağına git çalış borçlarından kurtul kafan da rahat etsin
Ayrıca iş işte bulunur derler..
Çevren olur sıkılmazsın
Bir yandan da iş görüşmelerine gidersin tabi iş yerine ilk firsatta ayrılacağını soylemezsin
Bol şans
Teşekkür ederim canım :)
Yorumun beni rahatlattı.
Biraz gaza ve motivasyona ihtiyacım var birileri git çalış dese de koşarak gitsem diye bakıyorum :)
Sevgilimden de yeni ayrıldım. Eğer evde oturursam sanırım kafayı yiyeceğim :)
Aman sakın
Çalışan kadına evde oturmak zarar ziyan
Pasta börek
ev islerine sarmak
Pineklemek
Sıkıntı stres sivilce kilo
Gerek yok
Güzelce giyin süslen işine git canım
Öncellikle merhaba diye konuya giriş yapayım :)
1 hafta önce 1.5 senedir çalıştığım yerden istifa ederek ayrıldım. Mezun olduğum bölümle alakalıydı işim. Kendi mesleğimdi yani.
Rastgele bir iş çıktı karşımda vodafone mağazasında satış temsilciği. Yarın görüşmem var ve büyük ihtimal olacak..
Sürekli kendi işimle ilgili cv gönderimleri yapıyorum fakat şuan bir geri dönüş yok. Zaten çokta erken.
Yeni mezun ve tecrübemde az olduğu için kendi mesleğimden iş bulmam biraz zor olacak.
Birazda borcum var ki herkesin ihtiyacı olduğu gibi parasızda gezilmiyor.
Benim kafama takılan mesele vodafone da işe başlamam. Çalışma saatleri uzun ve avm içerisinde. Avm kültürü de bi farklı izinleri çalışma süreleri. Önce ki iş yerim kurumsaldı rahattım.
Acaba denesem mi diyorum ama üniversite mezunuyum ve bu işi yapmak çokta mantıklı gelmiyor açıkçası. Yandan yandan iş bakarım diyorum ama kafama oturmayan şeylerde var. Başlasam mı acaba bu işe diye sizden fikir almak istiyorum. Belki daha önce vodafone da çalışmış kişilerde vardır. Onlardan da fikir alırsam benim için çok iyi olacak.
Kafam o kadar karıştı ki sanırım düzgün anlatamadım.
teşekkür ederimHahahaha, çok şekersin :)
En azından borçlarımı sıfırlayana kadar. Sonra rahat rahat kendi isimi ararim. Para olayi olmasa pek tasvip etmezdim de. Hayat şartları napabiliriz kiBence sektöründe ilerle. Ha tabii bir süre bu işi yapabilirsin para kazanmak için. Yoksa satış temsilciliği moda tasarımı mezunu bi insanı mutlu eder mi... Tanıdık çıkar illa ki.
Öncellikle merhaba diye konuya giriş yapayım :)
1 hafta önce 1.5 senedir çalıştığım yerden istifa ederek ayrıldım. Mezun olduğum bölümle alakalıydı işim. Kendi mesleğimdi yani.
Rastgele bir iş çıktı karşımda vodafone mağazasında satış temsilciği. Yarın görüşmem var ve büyük ihtimal olacak..
Sürekli kendi işimle ilgili cv gönderimleri yapıyorum fakat şuan bir geri dönüş yok. Zaten çokta erken.
Yeni mezun ve tecrübemde az olduğu için kendi mesleğimden iş bulmam biraz zor olacak.
Birazda borcum var ki herkesin ihtiyacı olduğu gibi parasızda gezilmiyor.
Benim kafama takılan mesele vodafone da işe başlamam. Çalışma saatleri uzun ve avm içerisinde. Avm kültürü de bi farklı izinleri çalışma süreleri. Önce ki iş yerim kurumsaldı rahattım.
Acaba denesem mi diyorum ama üniversite mezunuyum ve bu işi yapmak çokta mantıklı gelmiyor açıkçası. Yandan yandan iş bakarım diyorum ama kafama oturmayan şeylerde var. Başlasam mı acaba bu işe diye sizden fikir almak istiyorum. Belki daha önce vodafone da çalışmış kişilerde vardır. Onlardan da fikir alırsam benim için çok iyi olacak.
Kafam o kadar karıştı ki sanırım düzgün anlatamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?