- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
- Konu Sahibi ceylin0033cte
Ev hanımlığı elbette yan gelip yatmak değildir ama bu yorumuzda resmen çalışan bayanların yan gelip yattığını söylemişiniz. Evet bizde işyerinde dinleniriz çocuğumuzu da başkalarına baksın diye keyfi veririz zaten.Tabi canım emin ol öyle!
İş hayatım oldu, 2 senedir çalışmıyorum.
Emeğime değecek bir iş bulsam hemen çalışacağım çünkü çalışan insan olmanın belirli bir mesai saati var ama ev hanımlığının yok, 24 saat işçisiniz!
En kötüsü de sizin gibi insanlar tarafından yan gelip yattığınız zannediliyor ya, ne diyeyim daha!
Ben çalışırken hiç yorulmazdım, şimdi evde pertim çıkıyor çünkü evin işi hiç bitmiyor..
Hele bir de çocuğunuz olsun, bırakın fırsat bulup uyumayı, günde 3 saat toplamda uyuyorsanız şanslısınız.
Ha ama çalışmıyoruz ya, her şey bize mübah değil mi?
Siz işe gidecek, çocuğunuzu başkasına bıraktıracak adeta işyerinde dinleneceksiniz ama ev hanımları 10 dk totosunu bir yere koyamayacak, sonra da adı yan gelip yatmak olacak!
Yat tatlım, hemen bırak işi gücü yan gelip yatanlardan ol da gör bakalım dünya kaç bucak!
İşyerinde pestilimiz çıkmaz zaten. Eve gelincede çocuğun karnını doyur eşin gelmeden yemek yap evi toparla. Hafta da en az iki gün çocuğu yıka. Yemekten sonra çocuğun ertesi gün yiyeceklerini hazırla bunları da elin kadını yapar biz yapmayız. Biz işten gelir ayaklarımızı uzatır yatarız.