Yanlış bilgi vermeyin 2 yıllık üniversite diploması yılla kim özel eğitimci oluyormuş ? En fazla çocuk gelişimi okuyup grup öğretmeni olurBu mesai işi çok mu sık oluyor, diğer çalışanlara bi sorun derim. Sigortayı düzenli ödüyorlar mı? Evinize yakın mı ? Yemek parası varmı ?
Okuma- diploma durumunuz nasıl? Yani daha karlı ve rahat işler yapabilecekmisiniz? ( Mesela 2 yılllık bir üni diplomanız varsa MEB onaylı güzel bir formasyon yapıp, özel eğitim eğitmeni vs gibi bişeye geçiş yapabilirsiniz)
Aslında çıkın derdim ama patron ve diğer çalışanlar iyi diyorsunuz, iyi anlaştığınız iş arkadaşları bulmak zor. Yani acelec dsvranmayın bence, bi bir ay falan deneyin, etrafınızı da gözlemleyip başka iş olanakları varmı diye bakın.
Allah yardımcınız olsun
özel bir çocuk annesi olarak rehabilitasyon merkezlerinin özel eğitim öğretmeni dışında çocuk gelişimci çalıştırdığını da biliyorum malesef. özel eğitim öğretmenleri çok çabuk atanıyorlar ve düşük ücretlerle fazla durmuyolar diye çocuk gelişim uzmanlarını çalıştırıyorlar ilgi isteyen çocuklara hiçbir bilimsel çalışmaya dayanmayan sadece zaman doldurup para almak içinYanlış bilgi vermeyin 2 yıllık üniversite diploması yılla kim özel eğitimci oluyormuş ? En fazla çocuk gelişimi okuyup grup öğretmeni olur
Çalıştırdıkları çocuk gelişimciler 4 yıllık lisans mezunu uzman öğretici unvanlı kişilerdir. 2 yıllık mezunların imza yetkisi bile yok. Onlar ancak grup öğretmeni olur. Bende zamanında uzman öğretici olarak çalıştım oradan biliyorum.özel bir çocuk annesi olarak rehabilitasyon merkezlerinin özel eğitim öğretmeni dışında çocuk gelişimci çalıştırdığını da biliyorum malesef. özel eğitim öğretmenleri çok çabuk atanıyorlar ve düşük ücretlerle fazla durmuyolar diye çocuk gelişim uzmanlarını çalıştırıyorlar ilgi isteyen çocuklara hiçbir bilimsel çalışmaya dayanmayan sadece zaman doldurup para almak için
KocaeliHangi şehirde yaşıyorsunuz? Bulunduğum şehirde iseniz önerim olucak.
Markette çalıştım esnek saat , bugün şu eleman gelemedi denilip sabain 8 bucugundan gecelere kadar calistirildim market sorumlusunun iznini keserim şunları kafama carparim demeleri müşterilerin beni aglatmasi daha birçok şey zor paçayı kurtardim sabahın 8 inde beni zorunlu marketin önüne dikmeleri kendilerinin 9 buçukta gelmeleri bitmedi vs vs çok kötüydü yaniBu insanlık değil.
Market vs bakabilirsiniz.
Mesai çok olmuyormuş 5 kardeş Suriyeli üst katta çalışıyorlarmış ve her gün birisi hastayım vs diyip gelmiyormus işler kitlenmis yetismemis bu yüzden mesai yapmislarBu mesai işi çok mu sık oluyor, diğer çalışanlara bi sorun derim. Sigortayı düzenli ödüyorlar mı? Evinize yakın mı ? Yemek parası varmı ?
Okuma- diploma durumunuz nasıl? Yani daha karlı ve rahat işler yapabilecekmisiniz? ( Mesela 2 yılllık bir üni diplomanız varsa MEB onaylı güzel bir formasyon yapıp, özel eğitim eğitmeni vs gibi bişeye geçiş yapabilirsiniz)
Aslında çıkın derdim ama patron ve diğer çalışanlar iyi diyorsunuz, iyi anlaştığınız iş arkadaşları bulmak zor. Yani acelec dsvranmayın bence, bi bir ay falan deneyin, etrafınızı da gözlemleyip başka iş olanakları varmı diye bakın.
Allah yardımcınız olsun
Okulu bir bitirsem iş bulacagim iki üniversite okuyorum birisi 4 yıllık ama atanamicam biliyorum öğretmen olursam ikincisi 2 yıllık sınavsız üniversite ye başvurdum tıbbi sekreterlik onu bitirsem iş bulabilirim yakınimdaki özel hastanelerde aranıyor ams uzun bir süreç varŞimdi tekrar okudum, üni okuyormuşsunuz açıktan. Öneml olan okul, bi yandan okuyorsunuz, hazır kafada bilgiler taze iken çeşitli sınavlara falan da hazırlanın derim ( Türkiye eğitim sistemine çok hakim değilim ama kpss ye hazırlanabilirsniz), eşiniz de çık, saatler çok fazla diyorsa demekki maddi olarak o da kendine güveniyor, geçiniriz diyor, o zaman sizde elinizden geldiği kadar çok dersleri sınavları çalışıp güzel bir işe sahip olabilirsniz
Fazla mesai ödeniyor uzun zamandır mesai yapılmiyormus bana denk geldi evet haklısınız iyi olmaz ama daha önceki çalıştığım yerdeki insanları görseniz melek kalır şu anki patronFazla mesai ödeniyor mu?
Haftada kaç gün mesai yapılıyor?
Günde 12 saat çalıştırıp asgari ücret ödeyen patron 2 tatlı dil gösterince iyi insan olmaz. Mecbur değilseniz böyle insanlara prim vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?