İş konusu

incircekirdegi12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
351
243
18
33
Merhaba herkese
Artık beni uykularımdan eden huzursuzlaştıran bi konuyla alakalı akıl istiyorum sizden.
Mevcut işimde 1 yıllık personelim üstüm görevden ayrıldı tek başımayım müdürüme bize sonradan verilmiş olan bu görevde tam anlamıyla hakim olmadığımı risk alabilecek kadar yeterli donanıma sahip olmadığımı belirtmiş olsamda göreve tek başıma yapmaya devam ediyorum!
Tüm herkes bana yazıyor şahsi telefonum asla susmuyor olur olmaz tüm sorular bana geliyor. O kadar yoruldum ki insanlara bilmiyorum demekten sıkıldım. Gün içi iş yoğunluğu arasında bu sorulara kafamı zaten yoramıyorum eleman almıyorlar bıkmış durumdayım. Sadece benim yap deyince yapan bi idaretenlik yönetmenim var beni kontrol vs etmiyor sessizce yapıp işini çıkıp gidiyor ben arka planda artık saçlarımı yolar duruma geldim. Siz olsanız ne yapardınız?

Başka yerde iş bakardım. Üşütün binmiş sırtına vuruyor kırbacı. Profesyonel bi dille amir müdür her neyse onunla kesin olarak konuşmanız. Ben yapamıyorum bu işi tek başıma diyin ve tavrınız da net olsun. Devlet dairesi ise işiniz daha basit iş yeri ile ilgili rapor yazıp amirinize verin gereğini yapmazsa onun daha üstüne de aynı raporu gönderin

İşin risklerini tam olarak bilmemekle beraber duruma göre üst pozisyona ait donanımı (eğitim-bilgi) edinmeye çalışır pozisyonu alır kendime de eleman aldırtırdım Çok mu uçtum yapamayacak gibiysem ayrılırdım

Üstünüzün neden ayrıldığını çok iyi kavramış olmalısınız:)
Şartları zorlardım olmayacak gibiyse
Daha iyi bir iş arayıp istifa ederdim

Ben olsam devam eder kendimi gösterirdim belki üst pozisyona geçme fırsatım olurdu. Şöyle diyebilseniz keşke, bana bir elman alsanız bende sadece müdürlük yapsam ( ya da her ne ise üst pozisyon)

Devlet dairesi değil özel sektör,gerçekten kırbacı gelen geçen vuruyor inanılmaz kötü bi durumdayım.

İşi öğrenemiyorum insanların işini yapmaktan.resmen ortalığı toplayan ama gün sonunda kan göz yaşından başka yapılan iş hiç yok sanki öyle boşa çaba benimkisi

Üstünüzün neden ayrıldığını çok iyi kavramış olmalısınız:)
Şartları zorlardım olmayacak gibiyse
Daha iyi bir iş arayıp istifa ederdim
Evet ama bende başvuruyorum 2 yıllık mezun olduğum için aranmıyorum sanırım ben o konudada bütün özgüvenimi yitirdim AÖF 4. Sınıf okuyorum bitirmek için çok çaba sarfediyorum ama 2. Sınıf insan muamelesi görüyorum sanki

Zaten firmalar çok işi az personele yaptırma derdinde. Sesiniz çıkmazsa da böyle devam ederler. 1 yılda tanımışsınızdır başka iş aramaya bakın.
Sesimi çıkardım seni başka bi yere alıcam bize destek ol işi yapma dedi şuan işi benden başka yapan hiç kimse yok. O kadar mutsuzumki sabah olsun pc yi açayım istemiyorum

Ben olsam devam eder kendimi gösterirdim belki üst pozisyona geçme fırsatım olurdu. Şöyle diyebilseniz keşke, bana bir elman alsanız bende sadece müdürlük yapsam ( ya da her ne ise üst pozisyon)
Müdür yada üst pozisyon olabilecek kadar donanımım asla yok günlük rutin işleri döndürebiliyorum kalan işler ve risk boyutunda yokum. Cok mutsuzum gerçekten cok

Risk falan diyince tahmin ettim aslında :) Açıkçası başka iş bakmaya yavaş yavaş başlamalısınız bence, ilerleyemediğiniz bi yerde çalışmanın da pek anlamı yok gibi herşey bi yana
Arıyorum ama 2 senelik mezun olduğum için kimse aramıyor beni 4. Sınıf işletme okuyorum ama bitirene kadar kimse beni tercih etmeyecek bence bütün özgüvenimi yitirdim bu konudan dolayı

Sevmediğin bir işte çalışmak insana acı verir. Belki zamanla oturur yerine, o sırada yeni iş bakın o halde..
Cok acı çekiyorum kimseye derdimi anlatamıyorum inanın akşamdan sabahı düşünüyorum haftasonum zehir kendime dert ediniyorum resmen eşimde rahatsız oluyor bu durumdan hissediyorum ama kimse işe almıyor beni aramıyorlar bile mülakat iÇin

Bu sana özel birşey değil ki ama.. gelecek vaad eden bir işse biraz sabretmem iyi olabilir senin için. Dertsiz iş yoktur bunu unutma. Dilerim en yakında başka bir işin olur. Eğer olmazsa da şu anki işinde sıkıntılar hallolur. Her işte dönem dönem sorunlar olur.

Beni alsalar ya işe :/

Bir çözüm bulunmuyorsa yeni bir iş bulana kadar sabredin. Yapabilecek olduğunuz bir şey yok şu an çünkü sizin yapmanıza alışılmış durumda , e haliyle işler de yürüyor, kimse sizin yorulup yorulmadiginiza bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…