• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş kuracağız fikir verir misiniz

ece ulusoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
667
392
73
34
slm benim eşim normalde çalışıyor belediyede ama çıkarılma dururmu olabilir buyüzden 50 bin kredi çekti iş kurmak için şuan bir internet cafe devralacak ama benim hiç içime sinmiyor çünkü aylık 1800 kredi borcu ve 2000 ne yakın dükkan gideri var bu dükkan ne kadar kazanır biz bu işin içinden çıkabilirmiyiz dükkanda kendi durmayacak işi devam ediyor cünkü eleman bakacak

çiğ köfte dükkanı açın genelde zincir şeklinde hazır getiriyorlar size Dürüm yapmak kalıyo. isim parası 15 bin falandır bi o kadar da dükkan tutsa

çiğ köfte dükkanı açın genelde zincir şeklinde hazır getiriyorlar size Dürüm yapmak kalıyo. isim parası 15 bin falandır bi o kadar da dükkan tutsa

Yok canım isim parası almıyorlar. Ben işlettim 4 yıl çocuk olunca yengeme devrettim. Çok güzel kar bırakıyor...15 binle bu iş olur.

eşim bilgisayarmühendisi olduğu için işiyle ilgili bieşy açmak istedi ve tutacağı yer eve çok yakın ancak ben gelir gider dengeler mi batarmıyız diye korkuyorum üstüne üstük ben hamileyim çalışma durumumda yok

slm benim eşim normalde çalışıyor belediyede ama çıkarılma dururmu olabilir buyüzden 50 bin kredi çekti iş kurmak için şuan bir internet cafe devralacak ama benim hiç içime sinmiyor çünkü aylık 1800 kredi borcu ve 2000 ne yakın dükkan gideri var bu dükkan ne kadar kazanır biz bu işin içinden çıkabilirmiyiz dükkanda kendi durmayacak işi devam ediyor cünkü eleman bakacak

Hiç girmeyin derim cafe işine. İnternet cafeler eskiden iş yapıyordu şimdi çok rağbet görmüyor. Arkadaşın dediği gibi çiğköfteci, yanında sandwiç, köfte, tatlı çok iş yapıyor. Ben 4 yıl yaptım güzel para kazandım. Çocuk olunca yengeme devrettim 2 senedir oda güzel kazanıyor.

eşim bilgisayarmühendisi olduğu için işiyle ilgili bieşy açmak istedi ve tutacağı yer eve çok yakın ancak ben gelir gider dengeler mi batarmıyız diye korkuyorum üstüne üstük ben hamileyim çalışma durumumda yok

iyi de bilgisayar mühendisi adam internet kafelerin sinek avladığını görmüyor mu

askerlerin yoğunluklu olduğu bölgelerde biraz iş yapıyor

bir de lüks böyle geniş koltuklu online grup oyunu oynanan yerler işliyor

herkesin cep telefonunda dahi internet var

eğer çok küçük bir yerde değilseniz o eskinin tatlı parası yok

aylık 4000 Tl gider+ eleman+ size kar bana zor göründü şahsen

10 sene önceydi o
gıdanın her zaman gideri var
özellikle de büyük bi mekan yerine küçük şirin değişik bi yer olunca insanlar bi halt sanıyolar
bi arkadaşım 2 tabureyle kahveden köşeyi döndü

Şehir bölge yazmamışsınız. Yazarsanız daha net olur. biizm bi arkadaşın aklında hoş olabiliecek bi iş var. Gıda ile alakalı. 1-2 eleman ve sizde yardım edersiniz. sorun olmaz.

Internet kafe değil de iş yerlerine ya da üniversiteye yakın bir yerdeyseniz print center tarzı bir yer kurabilirsiniz. Bizim okulun ordaki gayet iyi kazanıyor sıra bekliyoruz her gidişimizde.

Bende bunu yazacaktım, çok fazla sermaye de gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Vlla burada bir sürü çiğ köfteci var ve hiç biri de kapanmıyor. çok satılan bir şey.

çocuklar için insan enerjisi ile çalışan oyun salanu çok iyi işliyor

bu zamanda heleki Turkiye nin su pozisyonunda yeni bir is kurmak....hemde olmayan parayla yani borclanarak.
vazgecin !!!

Çiğköfteci konusuna ben de katılıyorum üni den bir arkadaşımın eşi kurdu cayır cayır iş yapıyor çok da güzel kazanıyor...
İnternet kafeyi bence de düşünmeyin.

kafe restorant eğer küçük yerdeyseniz özellikle gece geç saatlere kadar açık gençlerin gidip piyasa yapacağı alkolsüz çay kahve... akarı yok kokarı yok.. ohh miss.. sonuçta su satıyorsun... iki de kek atın fırına veleddalin amin ... temiz para...

Asla açmayın .Günlük gelir gideri hesaplayın Full olduğunu varsayarak yine de kurtarmaz.

Sermayeniz ile gidin Bursa dan güzel perdelik kumaşlar alın , 2 eleman titiz seri iş çıkartan ...

Az sermaye ile , birazda yaratılıcığınızı kullanırsanız , kısa sürede paranızı amorti eder kazanca geçersiniz.

Durduğu yerde zarar etmeyen kara geçen sektör bu ( havlu nevresim yatak örtüsü vs.)

Uygun rakama alıp fahiş fiyatlara satılıyor ...

Çiğ köfte işinde günlük getirisi en fazla 300 .
Gece 00.00 kadar açık bırakma zorunluğunuz var , giderleri hesap ederseniz , size kalan rakam 100 en fazla kdv.si dükkan kirası elinizde kalan ürün ertesi güne satılamaz .

Faal işleyen simit caffe bile daha mantıklı ...

İnşallah bol kazançlı hayırlı işler olur...

internet cafenin miladı doldu diye düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz.. bilgisayar mühendisiyse firmalara program yazabilir cep telefonuna bile uygulama programı yazsa internet sitesi kursa daha masrafsız daha karlı bir iş olur.. internet cafe açmak için bilgisayar mühendisi olmak gerekmiyor ki uzmanlğını yok yere harcamasın..

bilgisayar mühendisi bir insanın internet cafe işletmek gibi basit düşünmesi beni şaşırttı
internet artık hepimizin cebinde
günümüzde internet kafeler ya amacından sapmış başka işler yapıyorlar ya da batıyorlar
bence başka iş düşünün

Back
X