• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş kuracağız fikir verir misiniz

slm benim eşim normalde çalışıyor belediyede ama çıkarılma dururmu olabilir buyüzden 50 bin kredi çekti iş kurmak için şuan bir internet cafe devralacak ama benim hiç içime sinmiyor çünkü aylık 1800 kredi borcu ve 2000 ne yakın dükkan gideri var bu dükkan ne kadar kazanır biz bu işin içinden çıkabilirmiyiz dükkanda kendi durmayacak işi devam ediyor cünkü eleman bakacak
sırf işten çıkarılma durumu var diye dereyi görmeden paçayı sıvamak yanlış olmuş, işşiz adamın geliri de olmaz, iş kursanız en az bir yıl geliri ancak giderini kapatır, sonrası kar marjına döner...
bence süresi geçmedi ise krediyi iade etsin yada bir köşede dursun parayı harcamayın yatırım gibi düşünün mesela, çalıştığı müddetçe öder zaten kredisini bir şekilde hatta çalışmıyorsanız sizde bir işe girin eve katkınız olsun, o paraylada iş kurmak yerine ev vs alın..
bu devirde ticaret zor, kucuk esnaflıkta zarardan baska bırsey degıl helekı oyle ınternet kafe falan artık herkesın evınde ınternet varken iş yapmaz...
illa iş kurcaz dersenızde rent a car en garanti iş..

İntenet cafe eskisi kadar talep görmüyor hele ki büyük şehirlerde hiç diye tahmin ediyorum...
Fikir de öyle düşününce gelmiyor pek, daha innovatif fikirlerden yanayım ben. Ne olabilir bilmiyorum ama işi dışında kar getiren bir yer açsa işler oturunca kendi de başka yerde çalışır. Maaşı krediyi öder, açtığı iş kar olur..
Data kurtarma servisleri, pc tamiri vs. daha çok getiriyor bence.

İnternet cafe yerine yiyecek sektörüne yönelebilirsiniz. Daha çok kar edeceğiniz kesin, ben internet kafelerin açık olduğunu şimdi öğrendim. Parti ve pastacılık malzemeleri satabilirsiniz şehrinizde eğer yoksa karı yüksek bir iştir.

İşten çıkarılma ihtimali olan birinin kredi çekmesi riskli değil mi? İş kuramazsanız nasıl ödeyeceksiniz?

Bundan 12 sene yada 10 sene önce olsaydı evet internet cafe açın diyebilirdim ama artık eskisi gibi rağbet görmüyor bence vazgeçin. Sadece yoğun olduğu zaman ki oda fazla değil sınav giriş belgesi çıkartmak için gidiyorlar genel de eğer evde yazıcı yoksa.

Eşiniz bilgisayar mühendisi imiş belki elinde ki para yeter yada yetmez ona birsey diyemem illaki bilgisayar alanı istiyorsa yazilim şirketi kurabilir yada bir kaç arkadaşıyla ortak olabilir.

internet kafemi kaldı ya :o kahvehane açsanız gene işler.

bir komsumuz int. cafe acmisti. batti. saati 1 tl dusunsene. birde o bilgisayarlarin sürekli guncellenmesi yeni oyun alimi falan var. herkesin cebinde artik internet.yer musaitse bence taki falan satın.

Hiç beni dinlemiyor kafasına koydu acicam diye kafama takmaktan hasta oldum

akıl aldığı sözünü dinlettiren bir arkadsı veya akraba yok mu ondan yardım istseniz
gercekten bu piyasada tutmayacak bir iş için kredi çekmek hiç akıllı işi değil

Bulunduğunuz ortama bakın. Ne yok mesela ne açsaniz gider iyi bi araştırma yapın.
Gıda sektörü asla bitmez bunu düşünebilirsiniz.
Ya da çocuk kıyafetleri üzerine bir dukkan olabilir. İnsan kendine almiyo yeri geliyo çocuğuna alıyor.

Herkes te akıllı telefon var. Gsm şirketleri kampanya yapıyo ayda 20 30liraya internet alıyo çoluk çocuk. Orda saatine 1tl verceğine elinde telefon, günde 1tl veriyo. Gereksiz bi iş yani.

Takıcı olabilir.ufak tefek toka küpe.hanımlara hitap edin.ya da kuaför olabilir
Gıdasektörü de önemli.küçük Karavan tipi araçlarda gece sucuk ekmek Kokoreç aşırı gidiyor

Benim çocukluğumda internet kafede yer bulamazdik ama simdi oyle degil. Oturdugum muhitte lise üniversite ve ortaokul arasinda max 100 metre var. Bitanede internet kafe var ne zaman cikti almaya gitsem 2-3 cocuk anca oluyor. Online oyunlar Steam ustunden evde de oynayabiliyor. Basit hesap yapalim online oyun oynayabilmek icin sistem uzerinden oyunlari satin alacaksınız, elektrik, internet var. Esiniz muhendismis bilgisayar bakimiyla kendi ilgilendigini varsayiyorum. Gelirin gideri karsilamasi zor gibi

internet cafe tarih olmadı mı hala?
eğer parayı internet cafeye yatırırsa kesinlikle batar
abimde açtı ne gelen oldu ne giden battı sonunda..
birçokta borca girdi..
kesinlikle engel olun...
ama playstation salonu açacaksa iş yapabilir..
bence simit sarayı gibi bişey açın.. kolay ve çok masrafı olmaz

Mahallemizde eskiden 5 tane internet kafe vardı şimdi bir tane kaldı oda battı batacak, bu devirde internet kafe işine girilir mi ? Paranıza yazık ya o borcu ödeyemezseniz.. Gideri de çok fazla. Bence ikna edin vazgeçirin

Okula yakın yerlerde kırtasiye de açılabilir. Bi tanıdığımız açtı da şimdi aldı başını gitti dükkanı büyüttü hem de.

Back
X