İş meseleri canımı çok sıkıyor

İş görüşmesine gittim geldim. Görüştüğüm firma için olumlu benim için olumsuz bir görüşmeydi zira satış departmanı için birini aradıklarını yönetim bölümüne 1 sene sonra filan geçebileceğimi söylediler onlara uygun bir profil çizersem.
Satış departmanında çalışmak istemiyorum bu beni 3 sene önceye geri getirir.
İlk başladığım noktadan başlamak bana doğru gelmiyor.
Bu 1 senelik dönemde aldığım maaşta bizi tatmin etmeyecek bu yüzden eşimle konuşup size geri döneceğim dedim ama benim içime sinmeyen şey kocişimin içine nasıl sinsin ki...

canım hoşgeldin
hayırlısı olsun içine sinmediyse hiç düşünme zaten
eşine sorsan sen bilirsin der zaten istiyosan başla diyecektir
daha iyi bişeyler çıkacak bak görürsün dediydi dersin
üzme kendini

Son düzenleme:

Yollarda heba olucaksın hem uzak hem de sana uygun değil bence gitme sen bilirsin dedi.İnşallah canım ya bekliyorum ama bakalım artık hayırlısı ne diyelim

Canım sen örgün eğitim mi aldın yoksa açıköğretim mi?

Senle ayni durumdayim.sikintidan patlamama cok az kaldi canim benimdee..bunu yasayan bilir maalesef.cok iyi anliyorum seni.allah gonlumuze gore versn insallah

Açıköğretim canım

Aslında perakende sektörü deneyimliymişsin o şekilde iş bulamaman ilginç. Fakat bankalar vs örgün eğitimi tercih ettikleri için şansın biraz düşebilir. Bu şansı alacağın birtakım sertifikalarla vs arttırabilirsin diye düşünüyorum.

Seminerlere katıldım mesleki onların sertifikaları var ( perakende,müşteri ilişkileri ve yöneticilik ile ilgili).Özel üniversitelerden dil ve bilgisayar sertifikaları var.
Örgün öğretim ile söylediğin doğru olabilir fakat benle görüşmeden açıköğretim mezunu olduğumu nasıl anlayabilirler ki.Cv'lerde belirtilmiyor çünkü Anadolu üniversitesi diye geçiyor.
Bir de Almanca kursuna gideyim evde boş boş oturmayayım dedim ama tarihleri kaçırmışım.Hoş kaçırmasam ne olacak sanki aaa Almancada öğrenmiş bu sefer alalım bu kızcağızı demiyecekler ya.

Etrafımda görmesem inan bu kadar üzülmeyeceğim ama yengem lise mezunu bankada çalışıyor.Kuzenim tıbbı ve aromatik bitkiler mezunu mülakata çağrıldı, bir kaç arkadaşım keza öyle yani ben bu kadar uğraşırken özel bankaların sınavlarına dahi neden çağrılmadığımı anlayamıyorum:26:Sonuçta 9 senedir eğitim hayatımı ben buna göre yönlendirdim sonuç hayal kırıklığından başka birşey değil...Kısmetsizlik bu olsa gerek.

Aslında bayağı da sertifika toplamışsın, boş durmamışsın. Çok ilginç bir durum, özellikle sınava bile çağrılmaman. Şu an site ismi veremem sanırım buradan ama enternasyonal bir iş ağı ve iş bağlantıları edinebileceğin bir site var. Belki biliyorsundur ama yine de yazacağım özelden.

Teşekkürler canım üye oldum dolduruyorum bilgilerimi inşallah bir şey çıkar bende bir sürü sua ederim sana:26:
Yani pek boş bir cv'im yok ama işte kısmet,şans,tanıdık filan bir sürü başka faktörler giriyor araya sanırım artık.

bende 2009 da mezun oldum bölümüm muhasebe işletme ama olmuyor bulamadım .
kendimi işe yaramaz akılsız bir insan olarak görüyorum bazen psikolojim çok bozuk
kendime güvenim gitti .
saçını taramaya aciz arkadaşlarım vardı çok yavaş mıymıntı denecek derecede olan arkadaşlarım adliye gibi kurumlarda memur olarak çalışıyor
demek ki bende iş yok artık bu kanıya kesin kes vardım.
hayallerimi gerçekleştirememk ben çok üzüyor.

Aynen beni özetlemişsin bende öyle düşünüyorum şansısızlık bizimkisi... dopdolu bir cv den iş çıkmıyorsa kişisel gelişim.Eğitim vs gibi yalanlarla insanları uyutmasınlar bari. Bizde çocuklarımıza aynı masalları anlatacağız belkide ilerde:26: yazık gerçekten

Konum baya gerilere düşmüş son gelişmeleri yazmakta fayda görüyorum.
Öncelikle evde oturmaktan sıkıldım ve bir işe girdim bu da yoğun çalışma temposu demek olduğundan kk'yı ancak rüyalarımda takip edebildim

Geçen hafta Garanti bankasının sınavına girdim ve başarılı oldum.
Bugün ise ön mülakatım vardı fakat çok kötü geçti sanırım. Sanırım adam benden hoşlanmadı
Hakkımda hayırlısı artık

Canım bu sans meselesı dıye dusunuyorum ben lise mezunuyum ama ben yös sınavına gırecegım zaman vatandaslıktan cıkarıldım ve okuyamadım mecburen
sonrada tc vatandaslıgına gectım ama o zamanda bekar ve cocukluydum okuyamadım
suanda ıkı veya uc gun once uc bes basamak atlayarak baska bır bolum basına gectım ve cok saskınım uzerımden atamıyorumbunu
bence mutlaka yıyecek ekmegın varsa mutlaka bır yerden bısey cıkacaktır ben hayatta daha oncede bı cok sayfaya yazdım cok sanslı oldugumu dusunuyorum ıs konusunda dusunmuyodum cunku bu ıs ıcın kendı meslegımı bırakıp dah aaltan baslamıstım ne uzuyordum ne kısalıyordum sımdı daha ıyı olacak altından kalkabılırsem ınsallah

inan şans olduğuna inandım.Çok hırpaladım kendimi neden olmuyor diye derken en beklemediğim anda istediğim işi aldım çok şükür.Çok kötü dediğim mülakatı geçtim artık bir garanti personeliyim bende... İnşallah sende altından kalkacaksın :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…