Iş mi? Bahane mi?

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
730
1.057
113
Almanya
Merhaba kızlar,

Sizin fikirlerinize ihtiyacım var!
Bir erkek 6 ay önce yeni işe başladıysa ve annesi onu bir kızla tanıştırmak istediğinde, annesinden işe alışmak için zaman istiyorsa, gerçekten işe alışmak için mi zaman istemiştir, yoksa hayatında başka birisi olduğu için annesini geçiştirmişmidir?

Bende öyle tahmin etmistim ama annesi bir sürü şey söyleyince kafam karıştı, size sormak istedim.

Hafta sonu bile proje üzerinde çalışmak için işe gittigini söyledi...
Belkide kız arkadaşıyla buluşmaya gidiyordur

Adam, anamın tanıştıracağı kıza gerek yok diyor. Anasını oyalıyor.
Yada hayatında biri var.
Ya da anasının tanıştıracağı kızı beğenmemiş.
3 rahmetten biri.

Ah anneler evlatlarin hayatlarinda neler olup bitiyor bilmeden baska gonullere umut verebiliyorlar farkinda olmadan ama sizin olgun olmaniz uzulmeyeceginizin teminati bu cok guzel bir sey.

Ah anneler evlatlarin hayatlarinda neler olup bitiyor bilmeden baska gonullere umut verebiliyorlar farkinda olmadan ama sizin olgun olmaniz uzulmeyeceginizin teminati bu cok guzel bir sey.
Evet, anneler farkında olmadan umut veriyorlar ama hayatında biri olma ihtimalini aklımdan çıkartmıyorum :)

Muhtemelen bahanedir.

Yoksa zaten 6 ayda ise biriyle tanisamayi bile erteleyecek kadar alisamayan adamla ben tanismam.

Sevgilisi var kızın ailesiyle konuşmasını bekliyor o sırada zaman kazanacak annesi beklerken haber gelince de anne evleniyorum diyecek

esim de bekarken kayinvalidem bir suru kiz ile tanistirmaya calisirmis soyle guzel, boyle kasli gozlu diye ama her seferinde esim icin hayal kirikligi, zira kayinvalidemin begendigi kiz tipi ile esimin begendigi cok farkli :)) hala da der ama su kiz guzeldi diye (bazilari da arkadasimdi) ben gulerim. gercekten soyledigi kizlar da guzel kizlar ama esimin tipi degil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…