- Konu Sahibi KarrTanesii
Bende tam böyle düsünmüstümSevgilisi var kızın ailesiyle konuşmasını bekliyor o sırada zaman kazanacak annesi beklerken haber gelince de anne evleniyorum diyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam böyle düsünmüstümSevgilisi var kızın ailesiyle konuşmasını bekliyor o sırada zaman kazanacak annesi beklerken haber gelince de anne evleniyorum diyecek
Yeni mezun olmuş, ve bölümü baya zor.Bence bahane olmayabilir.
İşi stresliyse şu an kafamda bir sürü şey var bir de gönül işlerine giremem diye düşünmüş olabilir. Önce bi işlerimi yola koyayım ondan sonra diye düşünmüştür belki. Yani ben olsam öyle derdim muhtemelen.
Bence tanımadığım birine umut bağlama kim bilir sevgilisi vardır veya istemiyodur aşık oldugu biri vardır. İstese tanışırdı bence bu kişiyi boşverYeni mezun olmuş, ve bölümü baya zor.
Ama bende yeni mezun oldum ve 2 aydır çalışıyorum. Itiraf etmem gerekirse bende çok zorlanıyorum ama yinede tanışmak isterdim.
Tanıştıktan sonra ama max Hafta da 1 kere zaman ayırabilirim şuanda
Bilmiyorum kafam karışık. Önce senaryolar yazıyorum: sevgilisi var, ama ailesiyle tanıştırma aşamasına gelmediği için geçiştiriyor.
Sonra diyorum ki, bende yeni işe başladım ve kimseye ayıracak doğru düzgün vaktim yok...
Birde annesinden 6 ay/1 sene vakit istemiş, sonra tanışayım demiş.
Biri olsa süre verirmiydi? Yoksa gercekci olsun diye mi süre verdi?
Haklısın ama artık yaş yükseldikçe her adayı, veya aday adayını bile düşünür oldumBence tanımadığım birine umut bağlama kim bilir sevgilisi vardır veya istemiyodur aşık oldugu biri vardır. İstese tanışırdı bence bu kişiyi boşver
Bu kişi aday olmamış ki amaHaklısın ama artık yaş yükseldikçe her adayı, veya aday adayını bile düşünür oldum![]()
Isteyenlerde benim kriterlerime uygun degilBu kişi aday olmamış ki amaisteyenlerle görüş bence hem üzülmemiş olursun
Bu kişi de seni istememiş demek ki bahane bulmuş.Isteyenlerde benim kriterlerime uygun degil
Bugün başka birisine olumsuz kararımı söyleyecegim. Bahane olarakta tahmin edin ne diyecegim: işe yeni başladım alışmam lazım
Hayat niye böyle, benim istedigim bna gelmiyor, bana geleni ben istemiyorum...
Ya işte ben de yeni mezunum henüz ise başlamadım ama baslasaydim ben de biraz zaman geçsin ise alisayim ondan sonra birileriyle tanistirilmayi kabul ederdim.Yeni mezun olmuş, ve bölümü baya zor.
Ama bende yeni mezun oldum ve 2 aydır çalışıyorum. Itiraf etmem gerekirse bende çok zorlanıyorum ama yinede tanışmak isterdim.
Tanıştıktan sonra ama max Hafta da 1 kere zaman ayırabilirim şuanda
Bilmiyorum kafam karışık. Önce senaryolar yazıyorum: sevgilisi var, ama ailesiyle tanıştırma aşamasına gelmediği için geçiştiriyor.
Sonra diyorum ki, bende yeni işe başladım ve kimseye ayıracak doğru düzgün vaktim yok...
Birde annesinden 6 ay/1 sene vakit istemiş, sonra tanışayım demiş.
Biri olsa süre verirmiydi? Yoksa gercekci olsun diye mi süre verdi?
27 yaşındayim ve mühendisim. O da mühendis.Bu kişi de seni istememiş demek ki bahane bulmuş.
Elbet biri çıkar karşına kaç yaşındasın çalışıyomuşşun kafana takma su akar yolunu bulur
Aslında en mantıklısı biraz bekleyip işe alışmak, ben niye acele ediyorum bilmiyorumYa işte ben de yeni mezunum henüz ise başlamadım ama baslasaydim ben de biraz zaman geçsin ise alisayim ondan sonra birileriyle tanistirilmayi kabul ederdim.
Yani biriyle tanisirsin aşık olursun bu planlı olmaz uygun zaman gelsin o zaman aşık olurum denilmez tabi. Ama annesi ya da herhangi birisi tanıştıracaksa insan uygun zamanı olmasını ister. İşte param olsun kendimi toparlayım, ise alisayim gibi.
Öyle yani karşı taraf benim kafadaysa bahane degildir
Ama tanışmıyomuşşunuz ki27 yaşındayim ve mühendisim. O da mühendis.
Onca matematik çözdüm ama insanları çözemiyorum
Ben Almanyada yaşıyorum, üniversite okurken çok kişi vardı ama türk olmadıkları için kabul etmedim.Ama tanışmıyomuşşunuz ki
Hem 27 yaş çok genç daha kimleri tanırsın hiç üzme kendini
Ben Almanyada yaşıyorum, üniversite okurken çok kişi vardı ama türk olmadıkları için kabul etmedim.
Burada yaşayan türklerin çoğu üni mezunu değil. O yüzden istedigim kriterlerde sanki hiç kimse karşıma çıkmayacak gibi geliyor...
Hayırlısı diyelim yine![]()
Türkiye de yaşayanları bilmiyorum, ama burada cogu erkek 30dan önce evlenmek istemiyorlar... diğer yollar daha kolay, maalesefyani orada tam nasıl bilmiyorum ama hayatında biri olmasa bile görücü usulüne karşı olabilir.
o yüzden annesi dünya iyisi güzel birini bile önerse geçiştirebilir.
belki de daha farklı yollardan tanışmaya çalışmalısınız, eğer ki siz onu tanıyor ve daha yakından tanımakta gönlünüz var ise.
ortak arkadaş falan gibi birilerine duyurabilirsiniz.
Bazi erkekler gorucu usulune karsi oldugu icin annelerin gosterdikleri kizlar bence gozlerine çirkin geliyoresim de bekarken kayinvalidem bir suru kiz ile tanistirmaya calisirmis soyle guzel, boyle kasli gozlu diye ama her seferinde esim icin hayal kirikligi, zira kayinvalidemin begendigi kiz tipi ile esimin begendigi cok farkli :)) hala da der ama su kiz guzeldi diye (bazilari da arkadasimdi) ben gulerim. gercekten soyledigi kizlar da guzel kizlar ama esimin tipi degil :))