- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
arkadaşım ortamda acayip dedikodular dönüyor, neymiş bekar kız, evli bir adam var ona meğilliymiş falan.bunu da bugün duydum, uluorta kobnuşuluyor.İsi bilmiyosanız ve onlardan ögrenmek durumundaysanız ortamın ağası gibi takılmayacaksınız sirret de olmayacaksınız. Biraz daha ılımlı olsaydınız daha az sorun yaşayabilirdiniz bu konuda.
şu olabilirdi bu olabilirdi.bunlqarı konuşmak anlamsız.cevabınızda çözüme yönelik hiç bir cümle olmaması üzücü.İsi bilmiyosanız ve onlardan ögrenmek durumundaysanız ortamın ağası gibi takılmayacaksınız sirret de olmayacaksınız. Biraz daha ılımlı olsaydınız daha az sorun yaşayabilirdiniz bu konuda.
Ne icin tartıştığınızdan haklılığınızdan bağımsız bu durum ama. O zamam dedikodu yapan insanlardan yardım da istemeyin zorunda da değiller çünkü.arkadaşım ortamda acayip dedikodular dönüyor, neymiş bekar kız, evli bir adam var ona meğilliymiş falan.bunu da bugün duydum, uluorta kobnuşuluyor.
benim evlilik dedikodularımı da demek ki böyle yaptılar.ben mecbur kaldım tartışmaya.
halen çözüm yok, yani ben bu işi nasıl öğrenebilirim, sürekli sormam gerekNe icin tartıştığınızdan haklılığınızdan bağımsız bu durum ama. O zamam dedikodu yapan insanlardan yardım da istemeyin zorunda da değiller çünkü.
İs hayatında yargıçlığı bırakıp politikacı olmak gerekir hele ki yeni başlayan siz iseniz. O yüzden tepkiniz yersiz bana göre
Çünkü çözebileceğiniz bi durum yok. Ama öneri vereyim,bi tepsi baklava yaptırın dağıtın eritin aranızdaki buzları. Yapabilecek misiniz bunu,ben nedense pek sanmıyorum :)şu olabilirdi bu olabilirdi.bunlqarı konuşmak anlamsız.cevabınızda çözüme yönelik hiç bir cümle olmaması üzücü.
çözülmez diyorsun yani, sürünücem o halde işi öğrenene kadar.o halde kanul etmeliyim bu durumuÇünkü çözebileceğiniz bi durum yok. Ama öneri vereyim,bi tepsi baklava yaptırın dağıtın eritin aranızdaki buzları. Yapabilecek misiniz bunu,ben nedense pek sanmıyorum :)
E yani. Biri bana gelip bağrınsa ben de yardım etmem sürünmesini izlerim. Sen de öyle yaparsın eminim. Yada adım atacaksın,karsı taraf insafa gelmez yani boşa beklemeçözülmez diyorsun yani, sürünücem o halde işi öğrenene kadar.o halde kanul etmeliyim bu durumu
hayır şekerim bağırdığım adamlara gitmiyorum sosrmaya.bu sorduğum arkadaşla en ufak husumetimiz yok hatta geçende yardım istedi ve yardım ettim.gruptan etkileniyor.ait olacaklar ya gruba.yoksa gurruluyumdurE yani. Biri bana gelip bağrınsa ben de yardım etmek sürünmesini izlerim. Sen de öyle yaparsın eminim. Yada adım atacaksın,karsı taraf insafa gelmez yani boşa bekleme
damdan, geçici görevi yazdıktan sonra yönetim iptal yazısı gönderdi, geçici göreve gitmedim, şubemdeyimBir de yeni şubeye gittin sadece işini bilmiyorum ama işte yeni değilsin şubede yenisin
Biri öyle geçici görevle gelip her şeyi sorsa oradan alsınlar diye özellikle böyle yapıyor diye düşünürüm bu da yardım etme isteğimi ortadan kaldırır
damdan, geçici görevi yazdıktan sonra yönetim iptal yazısı gönderdi, geçici göreve gitmedim, şubemdeyim
Demirbaşlarla müdürle kavga ettim diyosunuz. Bunun grupla alakası yok biraz sesiniz yüksek belli ki mesafeli duruyo herkes size karşı. Sizin gibi cesur olacaklar diye bi durum yok is hayatında sizin gibiler pek sevilmez üzgünüm. Başarılı olmak istiyosanız kendinizi törpüleyin kimsenin dedikodusu sizi ilgilendirmesin orası okul degil siz de ögretmen değilsiniz. Koca koca insanlara iyiyi guzeli siz ögretemezsiniz. Mesafe iyidir her zaman, öyle kavga edip yüz göz olmayın yani kimseylehayır şekerim bağırdığım adamlara gitmiyorum sosrmaya.bu sorduğum arkadaşla en ufak husumetimiz yok hatta geçende yardım istedi ve yardım ettim.gruptan etkileniyor.ait olacaklar ya gruba.yoksa gurruluyumdur
yani bu sorularına cevap verebilmem için iş yoğunluğunu görmen lazım.çok yoğun.kısa sürede çok iş yapmalıyım ve kurcalamak için pek zaman yok...ben evet bu departmanda yeniyim ve abartısız çok fazla detay, kural var...Eee
O zaman neden yeni gibi yazıyorsun
Neden birisi sana bir şey öğretsin ki
Cidden anlamadım
İşler sistem üzerinden mi banka gibi
Kurcalar bulursun
Yok kendin yazacaksan internetten bulursun
Eski evrakları bulur başkaları Nasıl yapmış öğrenirsin
Neden birisi öğretsin ki
yani bu sorularına cevap verebilmem için iş yoğunluğunu görmen lazım.çok yoğun.kısa sürede çok iş yapmalıyım ve kurcalamak için pek zaman yok...ben evet bu departmanda yeniyim ve abartısız çok fazla detay, kural var...
başkalarına yardım ediyor ama bana etmiyor. biz çocuk değiliz ki, tabi ki iş yoğunluğu vs olabilir ama sebep o değil.başka zamanlarda yine benxer olaylar olduİyi de iş yoğunsa onlara da yoğun
Sana anında yardım edemez kimse
Diğer işi yap yardım gerekeni sonradan Ada'm anlayacakmış
Zira sen istediğin anda hemen anlatamaması olağan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?