- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Bizim kurumdakiler işi genel müdürlüğe ya da başka illere soruyorlar,ya da karıştıra karıştıra öğreneceksiniz ,bu arada her ortamda dedikodu olur gidip müdüre kimse iş öğretmiyor bik bik diye şikayet ederseniz çok yalnız kalırsınız söyliim,ben beraber çalıştığımız memuru pek sevmem,ama geçende bi üst müdür laf söylüyordu korudum itiraz ettim,çünkü adama odamdaki Atatürk resmini astırmak için bile çivi çaktırıyorum,ezilmesine müsade etmem,maksat iş görülsün,çark dönsün. Dedikodu yapmayın yapana da niye yapıyorsunuz demeyin sizi ilgilendirmezKızlar cesaretimi aldım ve müdür beye dedim ki zaten bulunduğum departmanda şu an gelen bişi yok ve boş boş oturuyorum.Diğer arkadaşların yaptıkalrı işlerden bana da verin ki ben de öğreniyim...Ve o bana iş vermeye başladı.artık telefonda sörf yapamıyorum, nefessiz çalışıyorum.
bizim şubede envai çeşit işlem var, her birinde mutlaka sormamız gerek.şimdi şubede samimi olduğum biri yok.biri var o da izinde ama o da bazen baştan savıyor vs
bugün bir işlem vardı ben müdüre sordum, o da ali beye sorun dedi, ben ona 'müsait olduğunuzda bir yardımcı olabilir misiniz'dedim, tamam dedi, saatler geçti gelmedi, bundan önce birkaç kez daha aynı şeyi yaptı,unuttuğunu düşünmüyorum, müdürle ve demirbaş elemanlarla tartışmam oldu ve ben de garip tartışmalara girdim.şimdi o adam benden uzak durmaya çalışıyor sanırım, gruba karşı gelmemek için, ya da beni sevmedi bilmiyorum.
velhasıl kelam kimse gelmeyince bilgisayarı biraz kurcaladım ve yaptım ama dakikalar aldı.sonra müdür yardımcısına evrağı imzaya götürdüm, 'ben yaptım ama hasbel kader yaptım, bir de siz bakın, zaten kimse de gelmiyor, çapıyoruz, kimse bişi öğretmiyor'dedim, son söylediğimi biraz yüksek sesle söyledim.
ali bey geldi ama işi ben bitirmiştim, evrakları getirdi, elinden çektim evrakları.çok sinirlendim.
geçen gün benden yardım istedi ve ben ona yardım ettim, bir husumetim yok, anlamıyorum.sanırım kimse bana adam gibi iş öğretmicek ve yıpranıcam.ne yapmalı.gerçekten bunaldım...
ben de bişiler yapmak istiyorum, kendi işimin yanında bir de bunları yapıyorum.ara eleman gibiyim.müdür de savıyo başından.ne kadar kötü bir durummuş, ben kimseye böyle yapmadım...
Ben bir ise girmistm ve daha once ayni meslek uzerine bir firmada uc yil calistm ve ciktigim yerdeki adam yeni girdigim iste bile beni aryp gel diordu velasilkelam girdigim iste sansa eski bir arkdasa rastladm tek elemandi dedm ii denk dustl zorluk cekmem derkene gnler oldu habire bos isler ypiorm birgn dedm ver bn yapaym yk bnm bilgisrmda bn yprm dedm bu nerden bakilck flan nasl ilerliosnz soruorm bn yaparm smdi isim btti tabi anladm kiz korktu bn yaparsam o tek ya hukmdarlk ona mecburiytlk biteck eyvallah dedm bnde aksama kdr bos islere devm ettm hicbsy sormadm ypmadm 10. Gun patron cagrdi parmi verdi istn cikardi bende dedm hicbsy gostermedi etmedi bnde sizinle anlascmi sanmadm ck sklmistm ztn ayrica paryda kisa zmbda ck ihtiycm vrdi yani kisacasi isi ogrendende cok ii bilsende ole insanlara alismis patronlr o da sanioki isi en ii o ypio ona talim yasio ... birde patrn hani cokbii isi bliodn dio bnde dedm adm hala bni ario gel die ve uc sene ben calismisim o iste eleman yetistirmisim bak sen cok bilmise :) idare edemeyen idarecilerle dolu isyerleri! İs hayati zor! Allah calisanlara kolaylik versinKızlar cesaretimi aldım ve müdür beye dedim ki zaten bulunduğum departmanda şu an gelen bişi yok ve boş boş oturuyorum.Diğer arkadaşların yaptıkalrı işlerden bana da verin ki ben de öğreniyim...Ve o bana iş vermeye başladı.artık telefonda sörf yapamıyorum, nefessiz çalışıyorum.
bizim şubede envai çeşit işlem var, her birinde mutlaka sormamız gerek.şimdi şubede samimi olduğum biri yok.biri var o da izinde ama o da bazen baştan savıyor vs
bugün bir işlem vardı ben müdüre sordum, o da ali beye sorun dedi, ben ona 'müsait olduğunuzda bir yardımcı olabilir misiniz'dedim, tamam dedi, saatler geçti gelmedi, bundan önce birkaç kez daha aynı şeyi yaptı,unuttuğunu düşünmüyorum, müdürle ve demirbaş elemanlarla tartışmam oldu ve ben de garip tartışmalara girdim.şimdi o adam benden uzak durmaya çalışıyor sanırım, gruba karşı gelmemek için, ya da beni sevmedi bilmiyorum.
velhasıl kelam kimse gelmeyince bilgisayarı biraz kurcaladım ve yaptım ama dakikalar aldı.sonra müdür yardımcısına evrağı imzaya götürdüm, 'ben yaptım ama hasbel kader yaptım, bir de siz bakın, zaten kimse de gelmiyor, çapıyoruz, kimse bişi öğretmiyor'dedim, son söylediğimi biraz yüksek sesle söyledim.
ali bey geldi ama işi ben bitirmiştim, evrakları getirdi, elinden çektim evrakları.çok sinirlendim.
geçen gün benden yardım istedi ve ben ona yardım ettim, bir husumetim yok, anlamıyorum.sanırım kimse bana adam gibi iş öğretmicek ve yıpranıcam.ne yapmalı.gerçekten bunaldım...
ben de bişiler yapmak istiyorum, kendi işimin yanında bir de bunları yapıyorum.ara eleman gibiyim.müdür de savıyo başından.ne kadar kötü bir durummuş, ben kimseye böyle yapmadım...
Ben bir ise girmistm ve daha once ayni meslek uzerine bir firmada uc yil calistm ve ciktigim yerdeki adam yeni girdigim iste bile beni aryp gel diordu velasilkelam girdigim iste sansa eski bir arkdasa rastladm tek elemandi dedm ii denk dustl zorluk cekmem derkene gnler oldu habire bos isler ypiorm birgn dedm ver bn yapaym yk bnm bilgisrmda bn yprm dedm bu nerden bakilck flan nasl ilerliosnz soruorm bn yaparm smdi isim btti tabi anladm kiz korktu bn yaparsam o tek ya hukmdarlk ona mecburiytlk biteck eyvallah dedm bnde aksama kdr bos islere devm ettm hicbsy sormadm ypmadm 10. Gun patron cagrdi parmi verdi istn cikardi bende dedm hicbsy gostermedi etmedi bnde sizinle anlascmi sanmadm ck sklmistm ztn ayrica paryda kisa zmbda ck ihtiycm vrdi yani kisacasi isi ogrendende cok ii bilsende ole insanlara alismis patronlr o da sanioki isi en ii o ypio ona talim yasio ... birde patrn hani cokbii isi bliodn dio bnde dedm adm hala bni ario gel die ve uc sene ben calismisim o iste eleman yetistirmisim bak sen cok bilmise :) idare edemeyen idarecilerle dolu isyerleri! İs hayati zor! Allah calisanlara kolaylik versin
ilk zamanlarinizda demirbaş dediginiz elenanlarla tartismak yerine saygi gosterip bilgilerinden faydalanmak gerekiyor..Bu saatten sonra sana cephe alinmistir zaten uzak dururlar en iyisi sil bastan baska yere basla dışlanacagin kesin .Kızlar cesaretimi aldım ve müdür beye dedim ki zaten bulunduğum departmanda şu an gelen bişi yok ve boş boş oturuyorum.Diğer arkadaşların yaptıkalrı işlerden bana da verin ki ben de öğreniyim...Ve o bana iş vermeye başladı.artık telefonda sörf yapamıyorum, nefessiz çalışıyorum.
evrakları getirdi, elinden çektim evrakları.çok sinirlendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?