İş ortamı,ev,yalnızlık

Bir de adresi verseniz tamam, herkesi tanımış kadar olduk :D

Bu kadar dert değil iş yeri insanları, sanki herkes mükemmel insanlar arasında mı çalışıyor? İş saatini doldurmaya bakın, işinize bakın varsın arkadaş, dost olmasınlar; yeter ki zararları dokunmasın.

Yakınlarda büyük ilçe varsa oraya gidin, şehir merkezi ne kadar uzakta bilmiyorum ama karartın gözünüzü gidin. Hiç olmadı ucuzundan bir araba alın, işinizi görsün yeter.

Kimseyle de kötü olmayın, tartışmayın iyice çekilmez olur.

Bir de adresi verseniz tamam, herkesi tanımış kadar olduk :KK70:

Bu kadar dert değil iş yeri insanları, sanki herkes mükemmel insanlar arasında mı çalışıyor? İş saatini doldurmaya bakın, işinize bakın varsın arkadaş, dost olmasınlar; yeter ki zararları dokunmasın.

Yakınlarda büyük ilçe varsa oraya gidin, şehir merkezi ne kadar uzakta bilmiyorum ama karartın gözünüzü gidin. Hiç olmadı ucuzundan bir araba alın, işinizi görsün yeter.

Kimseyle de kötü olmayın, tartışmayın iyice çekilmez olur.
:-):-) Güldürdünüz. Merkeze de 2-3 saat uzaklıkta. Ah keşke değişebilsem ilçeyi. Biliyorum saati doldurun çıkın en güzel düşünce ama çekilmez geliyor o 24ler o_O

ben

>Sağolsun arada kapıyı çalıp bi eksiğin var mı diye sormazlar. Kirayı vermek için bile peşinden koşturuyorum koskoca adamın. Kış geliyor. Geçen kışı ev sahibinin pintiliğinden üşüyerek geçirdim.

anlamadım

ev sahibi neden sorsun ki sana

yani daha ne istiyorsun

karışmıyor görüşmüyor

her an kapında değil

üşüme konusunu biraz aç merkezi mi sistem neden sen üşüdün onlar pinti diye

mesleğinizde genelde bu şikayetler var

zaten çoklu çalışılan çoğu işte var benzer şikayetler

umursama bunları

bir de memlekete gitmek vs gibi şeylerle üzme kendini

doğduğun değil doyduğun yer

haaa ille de akran olması gerekmez ki arkadaşın vs nin genç az demişsin

bak ben buraya bunları yazdım ama senin ile aramızda muhtemelen 10 yaştan daha fazla vardır

Yalnız olmanın tadına varsana sınırsız internet bağlat istediğin herşey var film dizi vs vs kitap oku örgü ör hobi filan yap bilmiyorsan öğrenmeye çalış

ben

>Sağolsun arada kapıyı çalıp bi eksiğin var mı diye sormazlar. Kirayı vermek için bile peşinden koşturuyorum koskoca adamın. Kış geliyor. Geçen kışı ev sahibinin pintiliğinden üşüyerek geçirdim.

anlamadım

ev sahibi neden sorsun ki sana

yani daha ne istiyorsun

karışmıyor görüşmüyor

her an kapında değil

üşüme konusunu biraz aç merkezi mi sistem neden sen üşüdün onlar pinti diye

mesleğinizde genelde bu şikayetler var

zaten çoklu çalışılan çoğu işte var benzer şikayetler

umursama bunları

bir de memlekete gitmek vs gibi şeylerle üzme kendini

doğduğun değil doyduğun yer

haaa ille de akran olması gerekmez ki arkadaşın vs nin genç az demişsin

bak ben buraya bunları yazdım ama senin ile aramızda muhtemelen 10 yaştan daha fazla vardır

Yok ben de karışmasından yana değilim. Kaloriferli sistem ev sahibi kendi atıyordu kömürü -18 derecede 3 daireye 3 torba kömür neyime yetmiyormuş :KK70: Bir de geçen lamba bozuldu mutfağın bana küçük ışık ile idare edemedin mi diyor.
Genç derken geneli orta yaşlı kesim :)

Yalnız olmanın tadına varsana sınırsız internet bağlat istediğin herşey var film dizi vs vs kitap oku örgü ör hobi filan yap bilmiyorsan öğrenmeye çalış
Sınırsız internet var inanın onlardan da bir süre boyu uğraşıp sıkıldığımdan dertleşmek istedim biraz :)

Biraz karamsar olabilir misin? Sanki herşeyden fazlasıyla şikayetçiymişsin gibi geldi bana. Bir mesleğin var, kendi paranı kazanıyorsun, sağlığın yerinde çok şeyin var teşekkür edecek. Bu kadar şeyi kafaya takmak için boş vaktinin çok olması lazım. Nöbet sonrası günlerini doldur. Kitap oku, dizi izle, kek yap arkadaşını çağır, kursa git, yoksa da internetten blogları vs takip edip hobi edin.

Biraz karamsar olabilir misin? Sanki herşeyden fazlasıyla şikayetçiymişsin gibi geldi bana. Bir mesleğin var, kendi paranı kazanıyorsun, sağlığın yerinde çok şeyin var teşekkür edecek. Bu kadar şeyi kafaya takmak için boş vaktinin çok olması lazım. Nöbet sonrası günlerini doldur. Kitap oku, dizi izle, kek yap arkadaşını çağır, kursa git, yoksa da internetten blogları vs takip edip hobi edin.
Ben yine söylüyorum her gün çalıştığım için şükrediyorum. Allah herkese nasip etsin. yine diyorum.
Ama inanın vallahi de karamsarlık değil. Genel olarak neşeli bir yapım var.
Bizim servisin ne olduğunu herkes bilir. Ben de bunu saatlerce oturup dert etmiyorum ertesi gün 24 olduğum için aklıma geldi toplu olarak dertleşmek istedim :)
Teşekkür ederim

İş yerindeki garip canlılar her yerde her meslekte var maalesef, benim o konudaki çözümüm iş yerinin bir yalan dünya olduğunu ve mesai saatleri içerisinde rol yapmak gerektiğini düşünerek çözmeye çalıştım. Hele ki küçük bir yer diyorsun elinden geldiğince kötü olma kimseyle. Eğer başka bir yere tayin olma şansın varsa onu yapmaya çalış. Veya memleketin neresi bilmiyorum ama özel hastanelerde hemşirelik düşünsen orada şartlar nasıl?

Evde yalnız yaşamaya gelirsek, anlarım seni canım 7 sene yalnız yaşamış bir kişi olarak bazen ne kadar sıkıcı olduğunu, eve gelince bir sohbeti özlediğini, hele ki pazar kahvaltılarında bir başına masada oturmanın tatsızlığını bilirim. Her daim kitap okumak, film seyretmek keyif olmaktan çıkar. Arada bir ailenizden birileri yanınıza gelse, yok mu öyle bir fırsat. umarım bu yalnızlık da iyi bir eş bulunca çözülecek ;) hastaneden de belki daha kafanıza göre bir arkadaş bulursunuz.

soğuk konusunda da ilk aklıma gelen bir küçük yağlı radyatör alıp takviye yapmak oldu. Kafanıza göre ısıtırsınız yattığınız odayı belki.

ben senin yerinde olsam çoktan basıp gitmiştim heralde, hem iş yerimi sevmicem ki hayatımın yarısı orda geçiyor, bide eve gelince beni neşelendirecek bir şey olmayacak kafayı yerdim. bence sen eve eğer sonuna kadar bakabileceksen bir kuş, kedi falan al arkadaşlık etsin sana ama sonuna kadar bakabileceksen al, hayvan mundar olmasın zevk için. ya da sevgili yap dicem, onun içinde dans kursu, müzik kursu gibi birşeyler deneyebilirsin :D hem hobi edinirsin, kısmetsede sosyalleşerek sevgili bulursun

İş yerindeki garip canlılar her yerde her meslekte var maalesef, benim o konudaki çözümüm iş yerinin bir yalan dünya olduğunu ve mesai saatleri içerisinde rol yapmak gerektiğini düşünerek çözmeye çalıştım. Hele ki küçük bir yer diyorsun elinden geldiğince kötü olma kimseyle. Eğer başka bir yere tayin olma şansın varsa onu yapmaya çalış. Veya memleketin neresi bilmiyorum ama özel hastanelerde hemşirelik düşünsen orada şartlar nasıl?

Evde yalnız yaşamaya gelirsek, anlarım seni canım 7 sene yalnız yaşamış bir kişi olarak bazen ne kadar sıkıcı olduğunu, eve gelince bir sohbeti özlediğini, hele ki pazar kahvaltılarında bir başına masada oturmanın tatsızlığını bilirim. Her daim kitap okumak, film seyretmek keyif olmaktan çıkar. Arada bir ailenizden birileri yanınıza gelse, yok mu öyle bir fırsat. umarım bu yalnızlık da iyi bir eş bulunca çözülecek :KK66: hastaneden de belki daha kafanıza göre bir arkadaş bulursunuz.

soğuk konusunda da ilk aklıma gelen bir küçük yağlı radyatör alıp takviye yapmak oldu. Kafanıza göre ısıtırsınız yattığınız odayı belki.
Çook teşekkür ederim düşünceleriniz,tavsiyeleriniz için gerçekten seni anlıyorum diyen birisine ihtiyacım vardı :KK51:
Şuan için meslekte 1 yıllık olduğumdan dilekçe vs ile tayin şansım yok. İstifa edip özel hastane işi de çok paralamıştım kendimi kpss için bırakmak istemiyorum binlerce insan var atama bekleyen o_O
Yalnızlık konusunda da anlayışınız güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet en çekilmez anlar yemek masaları malesef:bicak: inşallah güzel bir sonuca varırım :)

ben senin yerinde olsam çoktan basıp gitmiştim heralde, hem iş yerimi sevmicem ki hayatımın yarısı orda geçiyor, bide eve gelince beni neşelendirecek bir şey olmayacak kafayı yerdim. bence sen eve eğer sonuna kadar bakabileceksen bir kuş, kedi falan al arkadaşlık etsin sana ama sonuna kadar bakabileceksen al, hayvan mundar olmasın zevk için. ya da sevgili yap dicem, onun içinde dans kursu, müzik kursu gibi birşeyler deneyebilirsin :KK70: hem hobi edinirsin, kısmetsede sosyalleşerek sevgili bulursun
Memlekette özleminden ölüp bittiğim bir muhabbet kuşum var :D Ciddi ilişkim var o merkezde :) Merkez uzak çok sık görüşemiyoruz :) Tanışma vs işlerim olacak kısmetse bayramdan sonra.Kısmetse ardına nişan. Belki işler düzelmezse nikah kıyıp gitmeyi planlıyorum tabi sevgili babacımın bundan haberi yok :D

Memlekette özleminden ölüp bittiğim bir muhabbet kuşum var :KK70: Ciddi ilişkim var o merkezde :) Merkez uzak çok sık görüşemiyoruz :) Tanışma vs işlerim olacak kısmetse bayramdan sonra.Kısmetse ardına nişan. Belki işler düzelmezse nikah kıyıp gitmeyi planlıyorum tabi sevgili babacımın bundan haberi yok :KK70:

Ooo o zaman bende çareler tükendi,:KK70: en iyisi dediğin gibi nikahı kıyıp kocan yoluyla gitmek o zaman :KK9:

Çook teşekkür ederim düşünceleriniz,tavsiyeleriniz için gerçekten seni anlıyorum diyen birisine ihtiyacım vardı :KK51:
Şuan için meslekte 1 yıllık olduğumdan dilekçe vs ile tayin şansım yok. İstifa edip özel hastane işi de çok paralamıştım kendimi kpss için bırakmak istemiyorum binlerce insan var atama bekleyen o_O
Yalnızlık konusunda da anlayışınız güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Evet en çekilmez anlar yemek masaları malesef:bicak: inşallah güzel bir sonuca varırım :)

Rica ederim ne demek, kendini bunaltmak yerine bak ne güzel nişan durumun varmış hemen hazırlıklar için araştırmalara başla. Nişan tepsisiydi, hediyelikleriydi, ne giyeceksin, ayakkabın, damada özel kahve fincanı... araştır dur. hem keyifli hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Sonra da düğün hazırlıkları başlar, salla gitsin seni mutsuz eden şahsiyetleri.

Back
X