- 8 Ocak 2015
- 617
- 439
- 333
kızlar kusura bakmayın .. canım acayip sıkkınnn...çok mutsuzum .. sadece yazmak istedim.. ya çok mu zor karşındakine insan muamelesi yapmak... tatlı dille yaklaşmak...iyimser olmak..dalga geçmemek.. neden bazı şeyler bizim elimizdeyken zorlaştırıyorlar yaaa... Allahım inşallah hayırlısıyla kadro gelirde memleketime dönerimm... ailemi çok özledimmm.. canım annemmm seni de çok özledimm. kendi memleketinde olanlar iş ortamı kötü olsalar bile benim gözümde şanslılar..akşam eve gittiklerinde aileleri var yanlarında.. ya ben
Yaa neyse Allah büyük.. Elbet geçer bu günler, gelir kadro..ben de canım anama kavuşurum..
işte özlem insanı böyle bazen sadece yazdırıp rahatlatıyor.. Bugünden itibaren her gün bir kaç kelime de olsa yazacam..ta ki özlem bitinceye kadar. memleketime tayin olana kadar...bana katılmak isteyen vbarsa buyursun..birlikte alt edelim özlemi :) ve sinsi iş arkadaşlarımızı

işte özlem insanı böyle bazen sadece yazdırıp rahatlatıyor.. Bugünden itibaren her gün bir kaç kelime de olsa yazacam..ta ki özlem bitinceye kadar. memleketime tayin olana kadar...bana katılmak isteyen vbarsa buyursun..birlikte alt edelim özlemi :) ve sinsi iş arkadaşlarımızı