Iş ortaminda boşanma sürecinde nasıl bir tutum izlenmeli

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.548
617
73
34
Kızlar kasımda avukata vekaleti verip boşanacağım inşalah ama benim bir çalışma ortamım var .En yakın 2 arkadaşım süreci biliyor , diğerleri de kaldığım yer değişince soruyorlar vs ben de bahane buluyorum .Yeni gelen kişiler de var herkes evli olarak biliyor ama evliligimle ilgili hiç bir soru duymak istemiyorum.Yüzük takmıyorum ve kimseye boşanma olayını söylemeyi düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar kasımda avukata vekaleti verip boşanacağım inşalah ama benim bir çalışma ortamım var .En yakın 2 arkadaşım süreci biliyor , diğerleri de kaldığım yer değişince soruyorlar vs ben de bahane buluyorum .Yeni gelen kişiler de var herkes evli olarak biliyor ama evliligimle ilgili hiç bir soru duymak istemiyorum.Yüzük takmıyorum ve kimseye boşanma olayını söylemeyi düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Özel hayatınız hakkında kimseye açıklama borçlu değilsiniz.

E zaten 2 kişiye söylemişsiniz duyulur artık. Güveniyorum demeyin iş ortamında ne güveni. Ayrıca kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz adı üstünde özel hayat. İsterseniz evlenip 2 gün sonra ayrılırsınız kime ne!

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Özel hayatınızı iş yerinde konuşmamaya özen gösterin.

Bunun için kaçamak cevap vermenize de gerek yok. İş hayatımda özel hayatımı konuşmuyorum diye keskin bir cevap ile kimseye söz hakkı tanımamış olursunuz.

Siz güçlü bir kadinsiniz. Evliliginizin üzerindeki problemleri ortmediniz. Ara sıra git geller olsa da bu konuda ilk postunuzdan itibaren ben bu mutsuzlukta durmam dediniz. Her şeyi yapıp yapıp şaka diyen o adamla evlendim bari çekeyim demediniz. Burda kocanizi aklamaya calismadiniz. O yüzden herkese de gereken cevabı yapistirirsiniz.

Ben de öğretmenim ve boşanmam sonuçlanmak üzere, iş yerime tedbir kararı konulduğu için müdür dahil çoğu kişinin haberi oldu. Kimseye hiçbir şey anlatmadım, bir iki soran olduğunda anlaşamıyoruz dedim, ben ketum davranınca kimse üstelemedi. Projelerime odaklandım, okulda özel hayatımla değil çalışmalarımla ön plana çıktım. Soyadım değişince belki biraz daha yayılır ama umrumda da değil açıkçası. Aile meselelerimin öğretmenler odasında konuşulmasını istemem, bu yüzden de kimseyle bir şey paylaşmayı düşünmüyorum, kimseyi de ilgilendirmez zaten.

Çok kalabalık iş yerinde çalıştım,genelde herkesle muhabbetim vardı haliyle boşananlarda oluyordu ve kimseye sormadım.Siz bahsetmediğinizde fazla soracaklarını sanmıyorum.Ama hazırlı olup uygun bir cevapla kapatın çenelerini

Hiç kimseye hiç bir şey söylemek zorunda değilsiniz. Dünya kadar insan var sessiz sedasız boşanan.

Back
X