iş ortamında dışlanmak

kesinlikle öyle ve hep saçma sapan bir nedenden kavga ediyoruz bu tarz söylemlerden sonra milletin. orası ayrı bir durumda, benim iş yerinde yaşadıklarım daha da sinirimi bozuyor artık

ay bak aklıma geldi gene. bi gün çay molasında sekreter bayanla oturuyoduk üç beş kişi vardı biri erkeklerin ilgisizliğinden yakındı bende erkeklerin fıtratı bu napalım çekicez artık diye takıldım. bana ne dese beğenirsin "sen hiç konuşma almışsın çocuğu parmağına oynatıyorsun bi de şikayet mi ediyorsun" dondum kaldım hiç bişi diyemedim

çok teşekkür ederim. aklımın bir köşesinde olacak emin olun. evet doğalım ve sıcakkanlıyım malesef, elektrik alabildiğim kişiyle anında samimiyet kurabilirim ama anında tuzla buz da edebilirim

benim yaşadığım durumların aynısı nerdeyse
ben çalışmaya başlayana kadar
- kadın kadının kurdudur
-kadınlar içten içe birbirinin sevgilisini giyimini eşyasını kıskanır laflarına asla inanmıyordum ve bunu kim derse onla kavga ediyordum
ta ki çalışıp biraz zaman geçince insanların gerçek yüzünü görene kadar
şimdi tamamıyla hak veriyorum maalesef

birde bence kadın olsun erkek olsun iş yerinde çalışanlar yükselmiş kendinden yüksekte kadın görmek istemiyorlar özelliklede genç ve güzelse bunu ortama dedikodulara olmayacak şeylere bile getirebilirler

te yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir, ben kendimi yanlış anlatmışda olabilirim. ama kendimi defalarca sorguladım, hayır gayet normal davranıyorum. samimi ve sıcak. tabi ki herkesin bir değeri var iş hayatında onu anlatmak istedim ben ederi diye. kişilik olarak kariyerinden tamamen farklıdır tabiki.

hah işte tamda anlatmak istediğim bu, gayet normal bir konuşmanın ortasında gayat alakasız bir yerden hırsla ve hınçla laf çarpmak. ve sürekli bunu yaşıyorum. hani o kadar kin birikmiş ki, ilk bulduğu fırsatta dışarı kusuyor bu hıncını....

adama ev bile aldırmışsın :)
hayırlı olsun bu arada .

aynı
Ayrıca statüsü senden düşük olan birinin veya birilerinin oluşturduğu gruptan etkilenmemen gerekli. Üstün sana tavır alıyorsa sıkıntı vardır işte
aynı grupta benle aynı statüde olan fakat yaşı biraz daha büyük bir bayan daha var, ona karşı böyle değiller.

kesinlikle durum aynen bundan ibaret. kendi başarısızlıklarının acısını o kişiden çıkarmaya çalışıyorlar. bazen düşünüyorum beni yalnız bırakarak kendilerince bana ceza vermiş ve içlerini bir nebze de olsun rahatlatmış mı oluyorlar acaba, bir nevi intikam gibi.

Yukseldikce altindaki elemanlarla kolay kolay arkadas olamazsin zaten. Abla rolune girmen gerekiyor bir bakima. Onlari koruyp kollamak gibi. Ama onlara derdini acmamak, onlarla eglenmeyi bile dozunda tutmak gibi.
O zaman problemin olmaz cok fazla.
Sen herkesle arkadas olmak istiyorsun, bu hicbiryerde mumkun deyil.
Kendini de ezdirme, ben senin yerinde olsam o laf sokmaya calisani onemsemez, hatta o yokmus gibi davranirdim.
Diyerleriyle de iliskimi abla gibi yuruturdum. Ama benden yasca buyukse alt kadememde olanlar, insan iliskisini daha ciddi tutup, onlara saygili olup, ama amirleri gibi davranirdim.

Kolay gelsin.
Kendini uzme.
Kimseyle arkadaslik yapmak zorunda deyilim diye sartlandir kendini o zaman hersey daha kolay yoluna girer.

Ben hayatim boyunca sunu gordum.
Kadinlar az ya da cok muhakkak birbirlerini kiskanir.
O yuzden zaten dost edinmek zordur, ve her insanin cok arkadasi olur, ama cok az dostu olur.
Kiskanmayan bayan azdir, onlar da zaten cok guclu, biraz da erkek gibi guclu, karakterli ve saglam duruslu kadinlardir.
Zaten kiskanmaya ihtiyac duymazlar.

Kiskanmaya meyilli bayanlari zaten zaman gectikce gozunden tanirsin, ona gore gardini alirsin.

Bu dediginizi yapacagim.iyi niyetimi tukettim resmen kisasa kisas zamani :)

Sizde onlara karsi dik dur yani fazla onemsemiyormus gibi dur ve madem ki onlardan seviyece yuksek ve de tecrubeli siniz bilginiz le dovun yerin dibine sokun

Ben de vakti zamaninda bir ortamda bayağı bi dışlanmıstım sebebini bile bilmiyordum bi gün baktim herkes bir tripler bir tripler cok sonradan ogrendim meger beni 9 yillik cocukluk arkadasimla sinemada gormusler de iclerinden birisinin eski sevgilisiymiş de.. hayir yalniz ikimiz gitsek hadi haklisiniz 8 kisi grupca gittik bunlar sadece bizi film arasinda gorup utanmadan bir de fotografimi cekmişler. Hala sinirlenirim hatirladigimda.
açıkçası ilk gun hissettim bir degisiklik vardi ama kafa yormadim sonra baktim ciddi ciddi bunlar benimle hic konusmuyor bende takmadim kitap filan okudum duymadim kimseyi, sonra geldi geçti zaten hayat hep akiyor sizin aşağılayıcı bakışlarınız mi dedikodulariniz mi sabit kalacak sanki? Geçer gider kafaniza hic takmayin muhatap olmayin onlarla, daha asil bir duruş oluyor bence

Sizde onlara karsi dik dur yani fazla onemsemiyormus gibi dur ve madem ki onlardan seviyece yuksek ve de tecrubeli siniz bilginiz le dovun yerin dibine sokun
öyle olmak gerekiyormuş onlara ama benim yapım böyle değil. istemesem de böyle olacağım artık başka çare yok. böyle kendim üzülüp duruyorum çünkü.

her gün 10 saatini birlikte geçirdiğin insanlara karşı gerçekten zor oluyor, ki ben sıcakkanlıyım konuşmak gülmek ortamı neşelendirmek isterim. ama olmuyor kaldıramıyorlar malesef nedense. habire laf sokmalar gırla gidiyor.

samimi olmak ne yazıkki iş yerinde pek iyi bir şey değil bence.ben aynı iş yerinde 10. yılım yaş olarak bir çok çalışandan küçükğüm ama benim odamda kimse sigara içemez,odama kapı çalmadan giremez ve sohpet için odamda oturamaz.mutrafta arada ayak üstü sohpet eder gülerim ama herkez çekinir benden bende bundan memnunun doğrusu tabi ilk tecrübesiz olduğum zmaanlarda sizin gibi iyi niyetimin geri dönüşü ukalalaık ve takmama oldu bunlarda tecrübe olarak döndü ve şimdi herkez yerini biliyor bilmeyenede belitriyorum.temizliğe gelen bir abla var bir iki güler yüz gösterdim wc temizlemeyi unutmaya ,camları silmeyi unutmaya söylemeden yapmamaya başladı söyleyincede yüz ifadesi değişir oldu bende yapıalcağı söyleyip muhattap olmuyorum artık bu insan küçüksemek değil kesinlikle çalıştığı statüyü, nerede kime nasıl davranması gerektiğini insanların bilmemsinden kaynaklı siiznde ona göre tavır olmanız gerekli bence.

canım benim bunu dert edecek ne var. biri senin hakkında konusuyorsa ya da dışlıyorsa ondan önce olduğun içindir. çekemiyorlar sıkma bunun için güzel canını.

öyle olmak gerekiyormuş onlara ama benim yapım böyle değil. istemesem de böyle olacağım artık başka çare yok. böyle kendim üzülüp duruyorum çünkü.
Aynen canım bende sırf bu yüzden insanlara karşı iyi niyetimden kaybettim istifa ettim en sonunda benimle ugrasiyorlardi sonuç onlar kazandı ben isimden oldum seninde dediğin gibi açıyıp fazla merhametli olmayacak sin seni kullanırlar çok zor ama mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…