işyerinde nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım, yakın davransam herkes her şeyi söyleyebileceğini düşünüyor söylediğim şeyleri alaya alıyor gibi davranabiliyorlar bazen ve maalesef kendi aralarındaki dedikodu da bile ismim geçiyor yanlarında oturduğum için hiç konuşmasam bile, soğuk dursam kimse pek konuşmuyor yalnız hissediyorum motivasyonum azalıyor, kafa dengi kimse yok maalesef, iş dışında onlarla zaten görüşmüyorum, sizce nasıl davranmalıyım?
İşimizin hAyatımızın yalnızca bir kısmı. Tüm hayatımızdan ibaret değil öncelikli bu bilinçle kendimizi rahatlatarak ben herkesle sınırları çizilmiş ancak güvenilir bir bağ kurmaya çalışırım. Laf taşıma yapmamak , özel hayatınızı paylaşmamak gibi çok önemli unsurlar bir süre sonra sizi güvenilir birisi yapar. Elbette sınırı aşan insanlar oluyor iş hayatında o zamanda siz defalarca kez daha resmi yaklaşarak o sınırı koruduğumuzu gösterince karşı taraf benimsemek zorunda kalıyor. İş hayatından yakın arkadaş yapmak bir hatadır bence
işyerinde nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım, yakın davransam herkes her şeyi söyleyebileceğini düşünüyor söylediğim şeyleri alaya alıyor gibi davranabiliyorlar bazen ve maalesef kendi aralarındaki dedikodu da bile ismim geçiyor yanlarında oturduğum için hiç konuşmasam bile, soğuk dursam kimse pek konuşmuyor yalnız hissediyorum motivasyonum azalıyor, kafa dengi kimse yok maalesef, iş dışında onlarla zaten görüşmüyorum, sizce nasıl davranmalıyım?
Sal gitsin.vakit geçsin diye saçma sapan olmayan şeylerin bile dedikodusunu yapıyorlar. Kendileri bile inanmıyordur söylediklerine.dinleyenler de laf olsun torba dolsun diye dinliyor zaten.ben bu tarz şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum.bir de en fazla ne yapıyor olabilirsiniz ki dedikoduluk.benim iş yerim de böyle.başlarda ben de alınıp, moralimi bozuyordum ama baktım millet eğlencesine saçmalıyor.aslında umurlarında değil.ben de oardan beter oldum.laf olsun vakit geçsin işte.sen de eğlenmene bak.o alınganlık alıştıkça geçiyor zaten.