İş seyahatleri ve eşim

Ok hemen baska eleman bulunamayabilir yerine ama 6 aydir neden bulmuyorlar, ki ilk gunden hamileligini soylemissin.

Ayrica sirketlerin insanlara bu kadar bagimli olmasini amatorluk olarak goruyorum. Kimse vazgecilmez degildir yani herkes bir numara sonucta.. yarin Allah korusun sana birsey olsa ne halt yiyecekler mesela

Hamile oldugun icin esini hakli buldum.. haricinde gidebiliyorsa esinde senle gelsin biraz gezersiniz.. ama tabii hep ayni yerlere gidiyorsan onda bir sure sonra bayar

2 kişinin yaptığı işi yapıp her ayın 1 haftası şehir dışına çıktığım için maaş güncellenmesi talep ediyorum deseniz keşke en azından yorgunluğunuza değer

Son düzenleme:
Neden hayır diyemiyorsunuz anlayamadım. Hamile bir kadını şehirden şehre her ay 1 hafta gönderen şirkete hayır demek zor olmamalı. 3 senelik elemanısınız hepsi sizin göreviniz değil hayır dediğinizde kovacakları yok yani.

Eşinize hak verdim ben. Zorunluluk olur neyse sizinki zorunluluk da değil.

Ben hak veriyorum eşinize açıkçası. Ben de nöbetli çalışıyorum bazen 32 saat falan tutuyorum eşim en başından işimi biliyor olmasına rağmen istifa mı etsen iş mi değiştirsen diyor o yüzden bence haklı

Daha önce böyle bir talebim olmuştu. Başka bir departmana geçmeme izin vermediler. Personel eksikliğinden dolayı projene bakacak kimse olmadığı için şu anda izin vermeyeceklerini söylediler
Bu sizin sorununuz değil ama,personel eksikse eleman alacaklar. Eşiniz haklı hamilesiniz üstelik.

Ben de eşinizi haklı buldum sonuçta hamilesiniz.
Ama şirketiniz de bunu biliyor sizi nasıl yolluyorlar nasıl göze alıyorlar şaşırdım.
Büyük bir sorumluluk alıyorlar bence.

Eşiniz haklı. Her ay bir hafta şehir dışına çıkan eş erkek de olsa sıkıntı yaratır bir süre sonra. Bir arkadaş ayın yarisindan fazlasını şehir dışında geçiriyor karısı nasıl razı oluyor onu da çok merak ediyorum benim için ters açıkçası. İş yeriniz sizi suistimal ediyor ayrıca ben de arkadaşlara katılıyorum. Eksik eleman varsa bulsunlar. 6 aydır eleman nasıl bulunmaz ya şirkete müdür mü seçiyorlar ne yani

Görev tanımınızda bulunmayan, personel eksikliği sebebiyle geçici olarak size tanımlanan bu görevin ardı arkası kesilmedi ii için eşinizi haklı gördüm. Aslına bakarsak mesele eşin, ailenin karışması da değil. Neden hakkınız olan ücrete daha fazla iş daha fazla fedakarlık yapasınız ki? İş hayatı malum fedakarlık yaptıkça daha fazla isterler siz bir gün yapmayınca da mobbing uygulamakta, yolları ayırmakta hiç beis görmezler.

Ayrica sirketlerin insanlara bu kadar bagimli olmasini amatorluk olarak goruyorum. Kimse vazgecilmez degildir yani herkes bir numara sonucta.. yarin Allah korusun sana birsey olsa ne halt yiyecekler mesela
kesinlikle çok amatörce ya. bizim şirkette de şu an bana bişey olsa yerime bakabilecek kimse yok mesela. bir sene öncesine kadar iki kişiydik, öbürü başka yere gitti ben tek kaldım. benim kadar kıdemli olmasa da işlerimden anlayabilecek birini almaları lazım ama hala daha hangi masraftan kıssak diye bakıyorlar. yıllık izne çıkmadan 1 hafta önce birilerine sürekli görevlerim hakkında detay detay eğitim vermem gerekiyor. hadi izin planlanmış bişey, pat diye bana bişey olsa, yahu ölsem ne yapacaklar? geçen hafta bir sıkıntı çıktı, çok sinir oldum ve kendimi çok yalnız hissettim. ne yardım alabileceğim biri var ne de sorumluluk paylaşabileceğim biri. ha bana bişey olsa yerime bulamazlar mı elbette bulurlar ama şirket içi sistemi öğrenmesi ve uygulaması zaman alır. aşırı amatörce ve saçma bir hareket. üstelik önemsiz firmalarla da çalışmıyoruz gayet önemli işler yapıyoruz.

Beni başka bir ekibe terfi ettirdiler ama şu an olduğum ekipteki işleri yapmaya devam edeceğim. Birine öğret falan da yok, devam diyorlar sadece, dediğiniz gibi benden başka bilen de yok. Çaktırmadan öğretmeye çalışıyorum birilerine 2 ekibin işini yaparken zammı neye göre yapacaklar heyecanla bekliyorum.

Isteseler dakkasina adam bulurlar ama elindeki elemani yoruyorlar boyle. Ben is yerimde tatile cikardim bi gelirdim 2-3 hafta sonra o kadar is yigilirdi ki, resmen tatil degil ceza gibiydi tatiller. Sonra neyse ki herkes her isten azar azar anlayacak duruma geldi bende kurtuldum. Yoksa cok stres verici bir durum bu.. sen yokkende o isler yurur halde olmasi gerekir.

Konu sahibini bilemiyorum ama bizim piyasada kalifiye bulmak biraz güç. Bir aydır iş ilanınız var yayında, gelen başvurulardan uygun bulduğumuz maksimum beş kişi var. Onlarla da daha oturup konuşmadık enerjimiz tutar mı tutmaz mı bilemiyoruz mesela. Ama en azından ben işi öğretebilirim, yetiştirebilirim düşük kalifiyede olsa bile alacakları insan ve bu sayede ben yokken de işler yürür. Kesinlikle profesyonel bir bakış açısı değil tek bir kişiye bağlanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…