İş seyehatlerim ilişkimi bitirecek :(

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
133
Merhabalar,

Ben uluslararası bir firmada çalışıyorum işim gereği yurtdışına seyehatlerim oluyor. Nisanda 5 gün ispanyadaydım, aralıkta 2 gün almanyada olacağım sonra 10 gün tekrar ispanyada gibi. Çalıştığım projeye göre de 9 ayda toplam 3 kere 2şer hafta gidiyor olacağım. Yani aslında çok sık olmayan seyahatler söz konusu.

Erkek arkadaşım yurtdışı seyehatlerimden anormal rahatsız oluyor. Belli oldu şu zamanda şuraya gideceğim dediğimde kendi acayip gerilip beni de geriyor, kırıyor. Evlendiğimizde yurtdışına çıkmayacaksın diyor. Ben de evlendiğimizde başka alternatiflere bakabileceğimi ama şuanda işten çıkmamın mümkün olduğunu söylüyorum. Ama artık onun bu hallerini tolere edememeye başladım, acayip üzülüp kırılıyorum. Her seferinde iğrenç bir tatsızlık oluşuyor aramızda. Bugün seneye yapacağım proje belli oldu, danimarkada olacak 9 ayda 3 kere gideceğim ülke danimarka olacak yani. Bunu söylediğimde "artık kuzey ışıklarını tek başına izlersin" tribi attı. Ben de "orada olduğum haftasonu seni de yanıma kaparım beraber izleriz" dedim. O da "benim de bir işim var senin peojene göre ayarlayamam yoğun olurum" yazdı. Beni çok kırdı mesajı görünce bile gözlerim doldu. Napacağım? Ne yapmalıyım? :KK43:

Kendisi benimle olabilmek için memleketine dönüp büro açmaktan vazgeçti şartları burada zorlamaya karar verdi. O yüzden ben işimden fedakarlık yaptım sen yapamadın mıhabnetine dönecek diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Ben uluslararası bir firmada çalışıyorum işim gereği yurtdışına seyehatlerim oluyor. Nisanda 5 gün ispanyadaydım, aralıkta 2 gün almanyada olacağım sonra 10 gün tekrar ispanyada gibi. Çalıştığım projeye göre de 9 ayda toplam 3 kere 2şer hafta gidiyor olacağım. Yani aslında çok sık olmayan seyahatler söz konusu.

Erkek arkadaşım yurtdışı seyehatlerimden anormal rahatsız oluyor. Belli oldu şu zamanda şuraya gideceğim dediğimde kendi acayip gerilip beni de geriyor, kırıyor. Evlendiğimizde yurtdışına çıkmayacaksın diyor. Ben de evlendiğimizde başka alternatiflere bakabileceğimi ama şuanda işten çıkmamın mümkün olduğunu söylüyorum. Ama artık onun bu hallerini tolere edememeye başladım, acayip üzülüp kırılıyorum. Her seferinde iğrenç bir tatsızlık oluşuyor aramızda. Bugün seneye yapacağım proje belli oldu, danimarkada olacak 9 ayda 3 kere gideceğim ülke danimarka olacak yani. Bunu söylediğimde "artık kuzey ışıklarını tek başına izlersin" tribi attı. Ben de "orada olduğum haftasonu seni de yanıma kaparım beraber izleriz" dedim. O da "benim de bir işim var senin peojene göre ayarlayamam yoğun olurum" yazdı. Beni çok kırdı mesajı görünce bile gözlerim doldu. Napacağım? Ne yapmalıyım? :KK43:
Hiçbir erkek icin böyle guzel firsatlar tepilmez. Benim kafami farkli calisiyo bilmiyorum ama bana erkek cok boyle is zor modunda bakarim olaya. Salarım ipini gider...

Bu kadar anlayışsız ve sizi kısıtlamaya çalışan biri için dünyayı gezme fırsatınız olan bir işi bırakmayı düşünmüyorsunuzdur umarım. Evlenince gidemeyeceksin diyen adamın sizi evlenince eve kapatma ihtimali de vardır, her dediğini yapmadığınızda kavga çıkarma da.

Bence evlendikten sonrası için de bu kadar yüz verme.
Ayıp bir şey mi yapıyorsun sanki neyin tribini atıyor?
Atıyorum haftada 3 gün bir yerlerde olsan tamam derim, ama öyle sık da değilmiş gezilerin.
Ayıp ediyor.
Tepene çıkarma.

Merhabalar,

Valla ben bile ozendim farklı farklı ülkeler görüyorsun sevgiline da anlam veremedim sanki bu seyahat durumu sonradan icad olmuş gibi davranıyor empati yapsın diyecem ama erkekler her konu da işlerine geldiği gibi konuşuyor

sakin bu ergen tripleri yuzunden eline gecen firsatlari tepme,gez ufkunu genislet,isinde ilerle.
senin ilerlemenden bu kadar rahatsiz olan adamda ilerde evlenirseniz hayatini zindan eder,belalti vurmaya baslar,aman diyim.

Güzel bir işiniz var belli ki, tek çözümü var: a-lı-şa-cak. Siz keyfinizden sürekli seyahat programı yapmıyorsunuz ya, iş bu. Kariyerinize onun da saygı duyması gerekiyor maalesef. İlişkinizi de kaybetmek istemiyorsanız ılımlı yaklaşımınızı sürdürün. Dediğiniz gibi iki hafta olduğunuz bir yere haftasonu için ona da bilet alın, o şehri birlikte gezin mesela.
Bir de bayıla bayıla gidiyormuş izlenimi vermemeye çalışın :) Zaten kimse size gitmek istiyor musun diye sormaz işte, bunu görmesini sağlayın.

Merhabalar,

İş hayatında o noktaya gelmek için neler yaptığını,fedakarlıklarını hedeflerini emeklerini gözden geçir ondan sonra bi karar ver.

Güzel bir işiniz var belli ki, tek çözümü var: a-lı-şa-cak. Siz keyfinizden sürekli seyahat programı yapmıyorsunuz ya, iş bu. Kariyerinize onun da saygı duyması gerekiyor maalesef. İlişkinizi de kaybetmek istemiyorsanız ılımlı yaklaşımınızı sürdürün. Dediğiniz gibi iki hafta olduğunuz bir yere haftasonu için ona da bilet alın, o şehri birlikte gezin mesela.
Bir de bayıla bayıla gidiyormuş izlenimi vermemeye çalışın :) Zaten kimse size gitmek istiyor musun diye sormaz işte, bunu görmesini sağlayın.
E o zaman da kızı daha çok darlamaz mı? Fırsattan istifade bak sende istemiyorsun artık diyerek

E o zaman da kızı daha çok darlamaz mı? Fırsattan istifade bak sende istemiyorsun artık diyerek
Belki, ama benim kastettiğim işi istiyor, kariyerini önemsiyor ama bu yurtdışı seyahatlere de bayılmıyor imajı vermek. İşini seviyor ve devam etmek istiyor olmasında hemfikiriz.

Hiçbir erkek icin böyle guzel firsatlar tepilmez. Benim kafami farkli calisiyo bilmiyorum ama bana erkek cok boyle is zor modunda bakarim olaya. Salarım ipini gider...

Onunla çok mutluyum, şimdiye kadarki en iyi ilişkim :( ve bu uyumu yakalamak hayatta çok sık olmuyor bunu biliyorum

İş bırakılmaz ama işin yüzünden seni taşıyamayan erkek bırakılır.

Benim kendi işim var, inşaatla ilgili... Eşim benim mesleğimle hep gurur duyar ve takdir eder. Bu beni çok mutlu ediyor.

sana çok özendim ya çok şanslısı işinden dolayı. ama sevgilin için aynı şeyleri diyemeyeceğim.
işinizle ilgili kesin bir duruş sergileyin bence

Kompleksini nezaketen içinde saklamayı başaracak kadar bile gelişmemiş biri mental olarak. Resmen kıskançlığından size saldırıyor, duygu sömürüsü yapıyor. Siz sanki kabahatli bir ruh hali içine girmişsiniz. Bir gün ilişkiniz bitecekse bu başlıktaki gibi iş seyahatleriniz değil sevgilinizin kompleksleri yüzünden olacak. Durumunuzu doğru analiz etmeye çalışın.

Sakın sakın sakın taviz vermeyin. Hele o büro muhabbetine girmesine hiç izin vermeyin. Aşklar, evlilikler bitiyor siz ne yapacaksınız garantiniz mesleğiniz olmadan ?

açıkçası çok uyumlu olsanız sizi desteklerdi.gerçek işlev gören ilişkilerde insanlar birbirine destek olur,hayatlarını kısıtlamak yerine karşısındakinin hayatını daha güzel hale getirmeye çalışırdı.bence sevgiliniz bencillik ediyor.
evlenince arkadaşlarımla buluşurum vs gibi konuşan sizin sevgiliniz değil miydi?

Back
X