İş seyehatlerim ilişkimi bitirecek :(

Bugün işinize karışır, yarın arkadaşlarınıza, diğer gün ailenizle ilişkilerinize.

Karısına saygı duymayan adam sırası gelince hepsine karışır.

O isinden vazgecmis senin icin. Su an attigi tripte haklimi? Hakli bence. Hep o sana ayak uydurmak zorunda degil, azda sen ona ayak uydur.

Adı üstünde sevgili.
Koca değil.
İşin çok iyi.
Bu halinle kabul etmeyen adamı koca yapman kendine haksızlık olur.

Ben senin gibi düşünen biriydim ve hata yaptım sakın gitti benim geleceğimde gitti kimse acımaz

Tek kelime ile ezik sizin sevgiliniz ,
Kendisi gitse siz bu tribi atsaniz ne laflar isitirdiniz ,
Direk silin ,adam sizi tasiyamiyor net bir durum ,
Ben 15 gunde bir ingiltereye gidiyorum ,
Durum sizxinkinden cok vahim ,
Kiskanmak baska bisi ,guvenmemek baska

Boyle bir isim olcak, sık sık yurtdisina cikma firsatim olcak, sevgiliyi degil kocami bile birakirim. :KK48:
Şaka(!) bir yana evlenirsek birakabilirim gibi ailstirmayin. 3 5 ayda bi is seyahatine katlanmak zorunda. Simdiden alistirin. Dunyaya bi kere geliyoruz. Evlenenlerin basi goge eriyor sanki.

Yaptığı fedakarlıkların faturasını tutacak mıymış sorun bunu sonra kararınızı verin bence içiniz rahat eder

Bu adamla olmaz, yani ola ki isinizi degistirdiniz yine olmaz. Adamin zihniyetinde iş yok çünkü.
Evlilik hayatimin 6 yilini, nerdeye ayin 1 haftasi sehirdisi ya da yurt disinda gecirdim, cunku isim geregi mevcut ve potansiyel musterilerimizin butun fuar, seminer, toplanti vs sine katilmak zorundaydim. Ve ustelik cogu da gercekten gereksiz seyahatlerdi, ama eşim bir kez olsun bu konuda trip atmadi bana. O da yilda 1-2 kez yurt disina cikiyor ve ben bundan buyuk keyif aliyorum, birbirimize surayi gormelisin, bunu yemelisin diye her seyi anlatiyoruz, ayri geçirdiğimiz zamani avantaja ceviriyoruz. Olmasi gereken de bu bence, bu adamin kafasindan baska seyler geciyor olmali, yoksa insan neden cok da yogun olmayan seyahatlerden rahatsizlik duyar ki?

Bu ilişki evlilige giderse mutlu olacagını zannetmiyorum
Kim adkı icin karyerini bıraktıysa sonunda pişman oluyor
İyi düsun

Bence kıskanıyor sizi valla oyle anladım:)

meslegınızı sızı bılıyor bunu bılerek bu yola baslamıssınız
saygısızlık yapmasın edebıyle otursun erkek arkadasınız
ne demek evlenınce calısmayacaksın veya yurt dısına cıkamayacaksın suraya buraya gıdemeyeceksın
ozaman ona gore bırıyle gorusseymıs

ben sızı desteklıyorum

Bu ilişkiden zerre hayır gelmiyor size, burada açtığınız konularda da bin kere söylendi. Adamın bir sürü problemi var, yani aslında ilişkinizde bir sürü sorun var ama siz farkında mı değilsiniz, nasıl bir düşüncedesiniz bilmiyorum. Ama şu çok net ki, bir erkek için işinizden ödün verirseniz ileride çok pişman olursunuz. Tamam aşk, sevgi güzel birşey ama işsiz, parasız da yaşanmaz. Adamda bir yığın noksanlık var ama siz kör olmuşsunuz sanırım.

Nişanlım da gittiği pek çok iş görüşmesinden bu seyahatler yüzünden geri döndü. Çok güzel teklifleri reddetti. Benim için.. Ben kendimi gerçekten kötü hissettim ama evlilik varsa bazı şeylerden feragat ediliyor işte..

Actiginiz konulari tek tek okudum inceledim. Hayat tecrubemden nacizane sana bir tavsiye vermek isterim haddim olmayarak. Simdiden bu kadar tartışma saygisizlasma olmus aranizda. Senin işine saygi duymayan bir eş ileride evde daha da hadsizlesebilir. Mutsuz olmani istemem...
Sevgi aşk bunlar önemli ama saygı güven bunlar daha önemli şeyler...
Sadece evlilik için degil insan hayatinin her evresinde saygi duymak saygi duyulmak ister. Yol yakinken kendine yeni bir yol cizmeni tavsiye ederim

Hayatta bir sadise bile düşünme işinden vazgeçmeyi milletin arayıp da bulamadığı fırsatları yaşıyorsun canım. Seni ideallerinde kısıtlayan insana yol ver gitsin

Niye bu kadar sorun çıkarıyor acaba onu orda aldatacağından mı korkuyor ki?
Ne demişler kişi kendinden bilir işi ;)
İşine gelmezse ayrıl gitsin zaten sevgilin bana güvenilir biri gibi gelmiyor açıkçası

Yahu ben olabilecek belki de en geri kafalı adamla evliyim (hani hastanede bile bayan doktor isteyen cinsten)o bile karışmıyor söz konusu iş olduğu için. bu işten para kazanıyoruz çünkü. Keyfi değil bu iş..keyfi olarak gidipte biyerlerde kalamazsın ama iş içinse karışamam diyor.
Fedakarlığa gelince imkanı varmış yapmış ama şuan sizin imkanınız yok yani kısacası bunu yapmak ona ne kaybettirdi siz işinizden vazgeçerseniz siz ne kaybedersiniz bunun ölçümünü koyarsınuz önüne. Eminim sizde bu işe yeni başlıyor olsaydınız elinizde başka bir alternatifte olsaydı ona göre bir tercih yapardınız. Oda bu alternatifi değerlendirmiş ama sizin yapabileceğiniz bişey yok. Mantıkşı olmaya davet edin. Ben çok kavga etmiştim ama artık anladı. Asla alttan almadım gönül yapmadım aksine o benim gönlümü yapmalı ordayken aklım burda kalmamalı bana güç vermeli. Başarılı olmam için destek verip,kıskanmaya vakit harcayacağına benimle gurur duymalı.

Bence seni kariyerinde desteklemiyorsa çokta üzülme gittiği yere kadar,çünkü sırf o istiyor die işini bıraktğinda herhangi bir nedende ayrilirsan busefer neden biraktim neden kacirdim dicen.Bence gerckten seven adam kisitlamaz ya destekler sana mi guvenmiyor bu soyledgin seyahetler bi yil icinde 3 defa ise çokta fazla degl pilitlarlar hostesler bekar kalsın ozaman var mi boyle bisey

Kiskanmis belli ki. Bu senin işin sonuçta. O senin imkaninda bir işe sahip olsa evlenince işini değiştirmesini bekleyen olur.muydu. ben adamdan soğurdum....

Back
X