İş seyehatlerim ilişkimi bitirecek :(

Merak ettim diğer konularınıza da baktım. Sevgiliniz evlendiği zaman gece gezmesinden, arkadaşlarıyla takılmasından vazgeçmiyor ama sizden işinizden vazgeçmenizi istiyor.
Açıkçası, açtığınız konuları 3. bir kişi gözüyle okumanızı tavsiye ederim. O zaman cevabı bulacaksınız

ayrıca 8 ayda 15 konu açtıran bir ilişkiyi uyumlu diye tarif etmek biraz hayalperestlik değil mi?
Siz yazınca merak edip baktım.
Konu sahibi sizin tek sorununuz işiniz değil, farkında mısınız acaba...
Yanınızda başka kıza bakmış, kendinizi beğendirmeye çalışıyormuşsunuz sürekli ona, kendisi sürekli kavga etmenizden şikayetçiymiş vs. Bir sürü probleminiz var acaba olayın içinde olduğunuz için genel çerçeveyi göremiyor musunuz?

İşinizi kiskaniyor gibi geldi.. sizin yerinizde olsa bayilarak giderdi bence..

Size guvenmeyen ve sizin adınıza mutlu olmayan biri ile zor..

Çocuk olunca Zor olur is gezileri tamam ama çok var o zamana..

Merhabalar,

Ben uluslararası bir firmada çalışıyorum işim gereği yurtdışına seyehatlerim oluyor. Nisanda 5 gün ispanyadaydım, aralıkta 2 gün almanyada olacağım sonra 10 gün tekrar ispanyada gibi. Çalıştığım projeye göre de 9 ayda toplam 3 kere 2şer hafta gidiyor olacağım. Yani aslında çok sık olmayan seyahatler söz konusu.

Erkek arkadaşım yurtdışı seyehatlerimden anormal rahatsız oluyor. Belli oldu şu zamanda şuraya gideceğim dediğimde kendi acayip gerilip beni de geriyor, kırıyor. Evlendiğimizde yurtdışına çıkmayacaksın diyor. Ben de evlendiğimizde başka alternatiflere bakabileceğimi ama şuanda işten çıkmamın mümkün olduğunu söylüyorum. Ama artık onun bu hallerini tolere edememeye başladım, acayip üzülüp kırılıyorum. Her seferinde iğrenç bir tatsızlık oluşuyor aramızda. Bugün seneye yapacağım proje belli oldu, danimarkada olacak 9 ayda 3 kere gideceğim ülke danimarka olacak yani. Bunu söylediğimde "artık kuzey ışıklarını tek başına izlersin" tribi attı. Ben de "orada olduğum haftasonu seni de yanıma kaparım beraber izleriz" dedim. O da "benim de bir işim var senin peojene göre ayarlayamam yoğun olurum" yazdı. Beni çok kırdı mesajı görünce bile gözlerim doldu. Napacağım? Ne yapmalıyım? :KK43:

Kendisi benimle olabilmek için memleketine dönüp büro açmaktan vazgeçti şartları burada zorlamaya karar verdi. O yüzden ben işimden fedakarlık yaptım sen yapamadın mıhabnetine dönecek diye korkuyorum.
onu da gotur bir keresinde

bu kadar iyi bi işi olan biri aklı başında biri olmalı. sadece işe göre yorumlamamak lazım tabi o ayrı.
ama yorumlara bakıyorum; konularınızı bilenler var ve tek sorun bu değilmiş.

Normalde '' Kendin , yeri geldiğinde fedakarlık yapmayacaksan karşındakinin de fedakarlık yapmasına izin vermeyeceksin !'' size yazacağım ilk cümlem olurdu ama şöyle bir şey var ki ben memlekete gidip büro açmayı fedakarlık göremedim göremiyorum bu gün o büroyu açmaya imkanı varsa yarında açabilir ... bence bu konuda bu kadar üzülmeyin çok az bir süre dışarıda iş yapıyorsunuz ki şirketlerin bu konuda yazı olmayan ahlakı vardır evli olan çalışanlara 10 ayda 4 kere 5 gün çıkıyorsa bunun günü değiştirirler yada 3 kere çık derler yurt dışına yani bunu sevgilinizde biliyor olmalı ...

Birde kuzey ışıklarını senin tek izlemeni dert eden adam işini ayarlardı ya bence senin sürekli yurt dışına çıkıp kendisinin seni beklemesinden yorulmuş birazcıkda ego eklenince seni kırmış

SAkın ama sakın aşkından ölsende hiç bir erkek için işinden fedakarlık yapma. Yarının ne getireceği bilinmez. Kaldıramıyorsa işini kariyerini bitir ardına bile bakma ilişkilerde evlilikte fedakarlık elbette yapılır ama senin fedakarlık gerektirecek bir durumun yok 9 ayda 3 seyehat hiç bişey değil. Erkek arkadaşının kompleksleri için fedakarlık yapmak büyük aptallık olur gerçekten ilişkinize vakit ayıramayacak durumun olsa hadi neyse diyeyim ama bu bambaşka bi olay

SAkın ama sakın aşkından ölsende hiç bir erkek için işinden fedakarlık yapma. Yarının ne getireceği bilinmez. Kaldıramıyorsa işini kariyerini bitir ardına bile bakma ilişkilerde evlilikte fedakarlık elbette yapılır ama senin fedakarlık gerektirecek bir durumun yok 9 ayda 3 seyehat hiç bişey değil. Erkek arkadaşının kompleksleri için fedakarlık yapmak büyük aptallık olur gerçekten ilişkinize vakit ayıramayacak durumun olsa hadi neyse diyeyim ama bu bambaşka bi olay

Allah Allah!
Beyefendi daha şimdiden evlenince 5 gün eve geç gelmeyi planlasın, sonra sizin bu seyahatleriniz problem olsun...
Çok şımartmışsınız, kendinizi biraz ağırdan satın, hayatınıza saygı duymuyor, size de değer vermiyor.

güzel bir gelirin olduğunu düşünüyorum. dünyayı geziyorsun. işinin adı var, statün var. tipik türk erkeği kafası var onda. şimdiden kısıtlamaya kalkıyor. bir daha düşün sen bu ilişkiyi bir daha gözden geçir bence. şahsen bekar olsam mesela beni kısıtlayan kıskanan giyimime karışan vs. erkeklere şans vermezdim

Hazmedememis belli ki. Sakin ola boyle bir isi birakmakmayim sevgiliniz icin.

Genc kizlarimiz boyle konu actiklarinda uzuluyorum gercekten. Sizi kolesi gibi gormeyen , birey oldugunuzu kabul eden size saygi duyan kisilerle beraber olun. Malesef boyle bir erkek tipi sen kadinsin kadinligini bil her seye karisma kafasinda. Universite bitirmis olmasi durumu degistirmiyor

Bence sana güvenmeyen biriyle 1 dk durma ne güzel her tarafı geziyorsun

Merhabalar,

Ben uluslararası bir firmada çalışıyorum işim gereği yurtdışına seyehatlerim oluyor. Nisanda 5 gün ispanyadaydım, aralıkta 2 gün almanyada olacağım sonra 10 gün tekrar ispanyada gibi. Çalıştığım projeye göre de 9 ayda toplam 3 kere 2şer hafta gidiyor olacağım. Yani aslında çok sık olmayan seyahatler söz konusu.

Erkek arkadaşım yurtdışı seyehatlerimden anormal rahatsız oluyor. Belli oldu şu zamanda şuraya gideceğim dediğimde kendi acayip gerilip beni de geriyor, kırıyor. Evlendiğimizde yurtdışına çıkmayacaksın diyor. Ben de evlendiğimizde başka alternatiflere bakabileceğimi ama şuanda işten çıkmamın mümkün olduğunu söylüyorum. Ama artık onun bu hallerini tolere edememeye başladım, acayip üzülüp kırılıyorum. Her seferinde iğrenç bir tatsızlık oluşuyor aramızda. Bugün seneye yapacağım proje belli oldu, danimarkada olacak 9 ayda 3 kere gideceğim ülke danimarka olacak yani. Bunu söylediğimde "artık kuzey ışıklarını tek başına izlersin" tribi attı. Ben de "orada olduğum haftasonu seni de yanıma kaparım beraber izleriz" dedim. O da "benim de bir işim var senin peojene göre ayarlayamam yoğun olurum" yazdı. Beni çok kırdı mesajı görünce bile gözlerim doldu. Napacağım? Ne yapmalıyım? :KK43:

Kendisi benimle olabilmek için memleketine dönüp büro açmaktan vazgeçti şartları burada zorlamaya karar verdi. O yüzden ben işimden fedakarlık yaptım sen yapamadın mıhabnetine dönecek diye korkuyorum.

Benim böyle bir işim olsa ilişki falan gözüm görmezdi açıkçası. Bence işinizin değerini bilin.

Kendisi fedakarlık yaptı diye sizden de beklerse bunun adı fedakarlık olmuyor aslında karşılıklı vazgeçmek oluyor. Üstelik evlenince burada çalışamazsın falan da demiş ya sinir oluyorum böyle adamlara.

Evlenme...taviz verme...böyle işi bırakma...kendine yatîrım yap...derim...ve üzulme...calisiyorsun...işini - başarini kiskaniyordur...tek izahati bu !!! Egoooooo

Ben 12 yil sonra kocamdan bosandim. Neyine guvenip isi birakacaksin. Isi degil adami birakmalisin bence.

Size uygun biri değil
Diğer huyları güzelse bile şu tepkisi birçok ipucu veriyor
Yani iyi olanlar önemsiz kalıyor

Back
X