Öyle yapıyorum ama sefin ne istediğini tam olarak anlayamadım. Yemeğe çıkmalı miyim sef ile sizce? Vallahi arafta kalmaktan nefret ediyorumBence her iki taraflada mesafenizi koruyun ama kendinizide yalniz birakmayin gunde nerden baksaniz en az 8 saat ordasiniz tamam ozelinizi paylasmassiniz ama fazla uzaklikta size zarar verir diye dusunuyorum birde sizi sefe yakin olarak gorurlerse hepten uzaklasabilirler
Tam olmasi gereken mesafeti bul ve koru
Yok şef bayan :)ne iş yapıyosunuz ?
bu şef bence sana göz koymuş erkek mi bilmiyorum ama okudugum an aklıma bu geldi
he ozaman güzelYok şef bayan :)
Yok zaten paylasmiyorum özelimi :)Ben özelini paylaşma zaten günlük şeylerden konuşun haberler olur kıyafet ayakkabı
Tabikide kızın dediklerini söylemeyin iki tarafa da mesafeli olun.Kızlar ben yeni ise başladım. Is çok iyi ama çalışma arkadaşlarım hakkında kafam bayagi bir karışık. Ben ile birlikte 4 bayaniz ofiste. Biri şef . Şef olan bayan beni uyardı kimseyle özel konularını vs paylaşma çok fazla muhatap olma diye. Ben de tamam dedim ... bak diğerleri işten soğutmak için elinden geleni yapıyor dedi. Geçen gün sefin yokluğunda kız bana is yerini çok kötüledi yok İşte pişman olacaksın vs diye. Maasimi sordu tabiki ben söylemedim. Girdiğim günden beri her sabah bugün istifa edicem diyor ama etmiyor. Ben de canım sıkılıyor hiç konuşmadan olur mu 10 saat geciriyorsun birlikte arada mesafeli bir şekilde konuşuyorum. Her konusmamda şefe denk geldim. Sanırım beni yanlış anlıyor hep yemeğe cagiriyordu onlarla çıkma dedi .ben de seflerle cikiyordum. Bugün cagirmadi ve ben de peşinden gittim beklemedi bile hızlı hızlı çıktıne yapıcam bilmiyorum tecrübeli olanlar bana fikir versin . Ne yapmalıyım yemeğe onlarla çıkmalı miyim? O kızın dediklerini ona söylemeli miyim?ne yapıcam bilmiyorim
Sıkıntı bu zaten. Şef yemek saati bitimine yakin çıkıyor yemeğe. Onlardan sonra gitme gibi bir şansım yok. Ya onlardan önce çıkıcam ama bana da ilk gün dedi onlarla çıkma yemeğe diye.şefin yaptığı tuhaf geldi bana.madem bu kadar memnuniyetsiz çıkarsın işten.yeni gelen elemanı tembihlemek çok amatörce.bence hem şefle hem de çalışanlarla çok samimi olma.baktın şef çağırmıyor gerekirse yalnız çık yemeğe.
Öyle yapıyorum ama sefin ne istediğini tam olarak anlayamadım. Yemeğe çıkmalı miyim sef ile sizce? Vallahi arafta kalmaktan nefret ediyorum
Kurumsal bir firma değil orta halli bir firma :) şef patronla arası çok iyi :) diğer kızda çok memnuniyetsiz bişey konuşalım diyorum lafı işin kötü olduğuna getirip duruyor :)Canim firma kurumsal mi sefler cok onemsenir mi bilmiyorum ama eger sef sizin patronunuz gibi herseyinize karisma hakki yoksa onunla konusamassin bununla gorusemessin gibi bence onemse ama fazla ciddiye alma
Benim patronum vardi koskoca yerde 2 kisi disinda kimseyle konusmama izin vermezdi biri kiz biri erkekti zaten kiz atanip gisince sadece erkek kaldi bi isim falan oldumu erkek arkadasa giderdim sonra bi yanlis anlasilma oldu
Sonra dayanamadim diger arkadaslarla kaynastim patronumda dayanamayip beni kovmustu
sen ne yapmak istiyorsun?şefle yemeğe çıkmak mı?eğer çıkmak istiyorsan o yemeğe giderken sen de çık yemek esnasında düzgünce anlat durumu.baktın şef tavırlı bir daha gitmezsinSıkıntı bu zaten. Şef yemek saati bitimine yakin çıkıyor yemeğe. Onlardan sonra gitme gibi bir şansım yok. Ya onlardan önce çıkıcam ama bana da ilk gün dedi onlarla çıkma yemeğe diye.
Ben işte ne yapacağımı bilmiyorum :) ben şefle cikmisim tek cikmisim umrumda değil :) sadece öyle deyipte farklı davranması canımı sıkıyor . Durumu anlatıp amatör görünmek istemiyorum :) ben sopa istiyorum galiba :)sen ne yapmak istiyorsun?şefle yemeğe çıkmak mı?eğer çıkmak istiyorsan o yemeğe giderken sen de çık yemek esnasında düzgünce anlat durumu.baktın şef tavırlı bir daha gitmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?