İş sıkıntısı arkadaşlar acil yardım !!!

civcivcix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
417
272
158
Kızlar ben yeni ise başladım. Is çok iyi ama çalışma arkadaşlarım hakkında kafam bayagi bir karışık. Ben ile birlikte 4 bayaniz ofiste. Biri şef . Şef olan bayan beni uyardı kimseyle özel konularını vs paylaşma çok fazla muhatap olma diye. Ben de tamam dedim ... bak diğerleri işten soğutmak için elinden geleni yapıyor dedi. Geçen gün sefin yokluğunda kız bana is yerini çok kötüledi yok İşte pişman olacaksın vs diye. Maasimi sordu tabiki ben söylemedim. Girdiğim günden beri her sabah bugün istifa edicem diyor ama etmiyor. Ben de canım sıkılıyor hiç konuşmadan olur mu 10 saat geciriyorsun birlikte arada mesafeli bir şekilde konuşuyorum. Her konusmamda şefe denk geldim. Sanırım beni yanlış anlıyor hep yemeğe cagiriyordu onlarla çıkma dedi .ben de seflerle cikiyordum. Bugün cagirmadi ve ben de peşinden gittim beklemedi bile hızlı hızlı çıktı ne yapıcam bilmiyorum tecrübeli olanlar bana fikir versin . Ne yapmalıyım yemeğe onlarla çıkmalı miyim? O kızın dediklerini ona söylemeli miyim?ne yapıcam bilmiyorim

Bence her iki taraflada mesafenizi koruyun ama kendinizide yalniz birakmayin gunde nerden baksaniz en az 8 saat ordasiniz tamam ozelinizi paylasmassiniz ama fazla uzaklikta size zarar verir diye dusunuyorum birde sizi sefe yakin olarak gorurlerse hepten uzaklasabilirler

Tam olmasi gereken mesafeti bul ve koru

Öyle yapıyorum ama sefin ne istediğini tam olarak anlayamadım. Yemeğe çıkmalı miyim sef ile sizce? Vallahi arafta kalmaktan nefret ediyorum

şefin yaptığı tuhaf geldi bana.madem bu kadar memnuniyetsiz çıkarsın işten.yeni gelen elemanı tembihlemek çok amatörce.bence hem şefle hem de çalışanlarla çok samimi olma.baktın şef çağırmıyor gerekirse yalnız çık yemeğe.

Tabikide kızın dediklerini söylemeyin iki tarafa da mesafeli olun.

Sıkıntı bu zaten. Şef yemek saati bitimine yakin çıkıyor yemeğe. Onlardan sonra gitme gibi bir şansım yok. Ya onlardan önce çıkıcam ama bana da ilk gün dedi onlarla çıkma yemeğe diye.

Öyle yapıyorum ama sefin ne istediğini tam olarak anlayamadım. Yemeğe çıkmalı miyim sef ile sizce? Vallahi arafta kalmaktan nefret ediyorum

Canim firma kurumsal mi sefler cok onemsenir mi bilmiyorum ama eger sef sizin patronunuz gibi herseyinize karisma hakki yoksa onunla konusamassin bununla gorusemessin gibi bence onemse ama fazla ciddiye alma

Benim patronum vardi koskoca yerde 2 kisi disinda kimseyle konusmama izin vermezdi biri kiz biri erkekti zaten kiz atanip gisince sadece erkek kaldi bi isim falan oldumu erkek arkadasa giderdim sonra bi yanlis anlasilma oldu

Sonra dayanamadim diger arkadaslarla kaynastim patronumda dayanamayip beni kovmustu

Kurumsal bir firma değil orta halli bir firma :) şef patronla arası çok iyi :) diğer kızda çok memnuniyetsiz bişey konuşalım diyorum lafı işin kötü olduğuna getirip duruyor :)

Sıkıntı bu zaten. Şef yemek saati bitimine yakin çıkıyor yemeğe. Onlardan sonra gitme gibi bir şansım yok. Ya onlardan önce çıkıcam ama bana da ilk gün dedi onlarla çıkma yemeğe diye.
sen ne yapmak istiyorsun?şefle yemeğe çıkmak mı?eğer çıkmak istiyorsan o yemeğe giderken sen de çık yemek esnasında düzgünce anlat durumu.baktın şef tavırlı bir daha gitmezsin

sen ne yapmak istiyorsun?şefle yemeğe çıkmak mı?eğer çıkmak istiyorsan o yemeğe giderken sen de çık yemek esnasında düzgünce anlat durumu.baktın şef tavırlı bir daha gitmezsin
Ben işte ne yapacağımı bilmiyorum :) ben şefle cikmisim tek cikmisim umrumda değil :) sadece öyle deyipte farklı davranması canımı sıkıyor . Durumu anlatıp amatör görünmek istemiyorum :) ben sopa istiyorum galiba :)

o nasıl bir şefki çalışanların birbirini sevip iyi bir iş ortaya çıkarmları için motive etmek yerine ayrımcılık çıkartıyor. Şefiniz profosyonel değil onu söyleyim de . Bence sen şefle de çok iyi olma diğer iş yerini kötüleyenle de iş ile ilgili fikrini söyleme sadece dinle. Çünkü hepimiz işimizden yakınırız zaman zaman arkadaşlarımıza hiçbir iş dört dörtlük değil...Ama mesafe merhaba merhaba olsun yemeğe çıkmak olsun havadan sudan olsun çok samimiyet olayın rengini değiştiriyor inan...Bence şef ile de yeeğe çı diğerleri ile de tek bir kızma odaklanma gruplaşmalara girme derim ben...

iş yerinde herzaman görmeyeceksin duymayacaksın konuşmayacaksın...sırrını verme kimseye...

bnce bu çalışanlar şefi dışlamışlar şefte seni kenine yakın tutmaya çalışıyor :))

tehlikeli bir ortam.. aman çok muhatap olmayın.
misal aynı odadaysanız ya da ortam müsaitse bir pasta kurabiye yapıp götürün hadi hep birlikte çayla yiyelim deyin ki kimseyle sorununuz olmadığı belli olsun. size dedikodu yapana ben kimseyi tanımıyorum o yüzden bana anlatmanız doğru değil deyip konuyu kapatın.
belli ki sizden önce sorun yaşamış hepsi. günah keçisi siz olmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…