haklısın.marketlerde çalışanları görünce içim eziliyor. Hatta soğuk kar kapı açık kalıyor, kırmızı burunları yetmez gibi pis bakışlı patronlar dolaşıyor boşta kalan var mı misali bakarak.Herkese merhaba,
Şuan çalıştığım yerden hiç memnun değilim markette çalışıyorum çok yorucu, saatleri belli değil eve gelmem akşam 11'i buluyor bazen. Sürekli ayaktayım ve hiç boş kalmamam gerekiyor, mola harici sürekli iş.
Geçen sene kpss girmiştim birkaç puanla atamayı kaçırdım seneye tekrar girmek istiyorum. işten artan zamanla ders çalışırım diyordum ama daha baslayamadim bile
Çalışmak zorundayım ne yapacağımı bilemiyorum bünyem kaldırmıyor bu market işini. Sabah ayak ağrısıyla uyanıyorum.
Not: 30ların başında ön lisans mezunuyum.
İş imkanları çok da kısıtlı sayılmaz ama iş arama süreci, görüşmelerden haber çıkmaması gibi şeyler yıpratıcı olabiliyor.hangi şehirde yaşıyosun? iş imkanı kısıtlı mı? masabaşında muhasebe vs düşüneblirsin .
Teşekkür ederim. Çalıştığım yerde her işi yapıyorum belli bir iş tanımım yok. Bu kadar iş yükü olmasa yine idare ederdim ama izin günümde bile yorgunluktan ne dışarı çıkabildim ne de ev işleriyle ilgilenebildimAllah yardımcınız olsun
Kasiyerlik falan düşünmez misiniz en azımdan daha az yorucu olur
1-2 puan ile kaçırmış iseniz oturun bu sene daha çok çalışın ve bol bol deneme çözün ya da işte part Zamanlıya geçin
Çok gereksiz bir yorum yapmışsınız. Neden linc edilsin ki ? Sonuçta her insan her işi yapamaz. Kimi vücut gücü gereken işlere uygundur kimi beyin gücü… Kimsenin kimseye sırf para kazanıyor diye sevmediği bir işi yapmasını ve haline şükretmesini söyleme hakkı yok .Birazdan gelirler linç etmeye , şükür et demeyee 30ların başındasın, baba parası Yemen ahlaksızca olur, iş beğenmemezlik yapma lütfen (!)
Not: Benim yazdıklarım ironidir de maalesef bunları savunan insan olmayı becerememiş yaratıklar var.
inşallah atanınca bitecek hepsiTeşekkür ederim. Çalıştığım yerde her işi yapıyorum belli bir iş tanımım yok. Bu kadar iş yükü olmasa yine idare ederdim ama izin günümde bile yorgunluktan ne dışarı çıkabildim ne de ev işleriyle ilgilenebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?