- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.717
- 53
YouTube’dan sözel ders videolarını telefonunuza indirin, iş yerindeyken kulaklığı takıp (tek kulağa da takabilirsiniz) sözel dersleri dinleyebilirsiniz. En azından bir yerden başlamış olursunuz. Zihinsel yorucu olmayan bir iş yaparken (ürün dizerken vs) dersi de aradan çıkarmış olursunuz. Eve gittiğinizde müsait olunca da dinlediğiniz konuları gözden geçirirsiniz.Herkese merhaba,
Şuan çalıştığım yerden hiç memnun değilim markette çalışıyorum çok yorucu, saatleri belli değil eve gelmem akşam 11'i buluyor bazen. Sürekli ayaktayım ve hiç boş kalmamam gerekiyor, mola harici sürekli iş.
Geçen sene kpss girmiştim birkaç puanla atamayı kaçırdım seneye tekrar girmek istiyorum. işten artan zamanla ders çalışırım diyordum ama daha baslayamadim bile
Çalışmak zorundayım ne yapacağımı bilemiyorum bünyem kaldırmıyor bu market işini. Sabah ayak ağrısıyla uyanıyorum.
Not: 30ların başında ön lisans mezunuyum.
Durduk yere yükselmişsiniz de bunu kim savunur yahu?Birazdan gelirler linç etmeye , şükür et demeyee 30ların başındasın, baba parası Yemen ahlaksızca olur, iş beğenmemezlik yapma lütfen (!)
Not: Benim yazdıklarım ironidir de maalesef bunları savunan insan olmayı becerememiş yaratıklar var.
Market isi cok yorucu oluyor.Herkese merhaba,
Şuan çalıştığım yerden hiç memnun değilim markette çalışıyorum çok yorucu, saatleri belli değil eve gelmem akşam 11'i buluyor bazen. Sürekli ayaktayım ve hiç boş kalmamam gerekiyor, mola harici sürekli iş.
Geçen sene kpss girmiştim birkaç puanla atamayı kaçırdım seneye tekrar girmek istiyorum. işten artan zamanla ders çalışırım diyordum ama daha baslayamadim bile
Çalışmak zorundayım ne yapacağımı bilemiyorum bünyem kaldırmıyor bu market işini. Sabah ayak ağrısıyla uyanıyorum.
Not: 30ların başında ön lisans mezunuyum.
Bi konuda aynı bu şekilde savunma yapıldı ,Durduk yere yükselmişsiniz de bunu kim savunur yahu?Niye linç edilsin, ancak üzülürüz sevmediği bir işte çalışmak zorunda kalıyor diye, sınava hazırlanamıyor diye.
Bana neden gereksiz yorum diyorsunuz ki onu anlayamadım aynı tarafta değil miyiz. Bir konuda aynı bu şekilde yorumlar yapıldı çünkü iş beğenmiyor gençler yok işsiz olanlara baba parası yiyor eleştirileri bunları yapana diyin gereksiz yorum diyeÇok gereksiz bir yorum yapmışsınız. Neden linc edilsin ki ? Sonuçta her insan her işi yapamaz. Kimi vücut gücü gereken işlere uygundur kimi beyin gücü… Kimsenin kimseye sırf para kazanıyor diye sevmediği bir işi yapmasını ve haline şükretmesini söyleme hakkı yok .
Ama onlar market işi kadar yorucu bir iş olmayan meslekler , öğretmenlik gibi. Markette herkes çalışmaz, ben çalışamazdım mesela . Ayrıca konu sahibi hem çalışıyor hemde sınavlara hazırlık yapıyor, onu tebrik etmek lazım.Bana neden gereksiz yorum diyorsunuz ki onu anlayamadım aynı tarafta değil miyiz. Bir konuda aynı bu şekilde yorumlar yapıldı çünkü iş beğenmiyor gençler yok işsiz olanlara baba parası yiyor eleştirileri bunları yapana diyin gereksiz yorum diye
Markette çalışmadım ama lise ve üni giderken part time hamburgercide çalışıyordum. Haftalık 40 saat çalışma kapasiten var , 40 saati geçtiği takdirde ek mesai ücreti alıyorsun saat başına. Zaten öyle istedikleri kadar calıştıramazlar , ceza alma durmaları var .Yurtdışında yaşayan üyelere soruyorum, bu tür işlerin çalışma koşulları nedir? Yani Türkiye'de insanları sömürüyorlar. Hiçbir şey yapmasan bile o çalışma saatleri korkunç ötesi...
Önceden genelde kasiyer olurdu o hep otururdu. Diğer işlere bakmak için başka personel vardı. Şimdi ne kadar kısabiliyolarsa o kadar kısıyolar. Hiç nefes aldırmadan bi çalışanı 3 kişinin yapacağı işte çalıştırıyolar. Maaşa gelince asgariyi lütuf gibi sanki sadaka gibi veriyorlar. Modern kölelik. Allah da sorsun o patronlara ve hala bu çalışma saatlerine düzenleme denetleme getirmeyenlere de.
İyi de ben zaten konu sahibine helal olsun diyorum siz benim yorumu anlamadınız galiba , dönün bir daha okuyun . Market işi zaten çok ağır bi iş , yorucu. Başka bi konuda markette yada geçici bi işte çalışmayan kişilere utanmıyor musun baba parası yemeye bu yaşta , iş beğenmiyorlar sonra iş yok diyorlar dendi , bi üye mesela temizlik de yapabilir dedi ünü mezunu olsa da yapsın dediAma onlar market işi kadar yorucu bir iş olmayan meslekler , öğretmenlik gibi. Markette herkes çalışmaz, ben çalışamazdım mesela . Ayrıca konu sahibi hem çalışıyor hemde sınavlara hazırlık yapıyor, onu tebrik etmek lazım.
Ne kadar ödüyolardı 40 saateMarkette çalışmadım ama lise ve üni giderken part time hamburgercide çalışıyordum. Haftalık 40 saat çalışma kapasiten var , 40 saati geçtiği takdirde ek mesai ücreti alıyorsun saat başına. Zaten öyle istedikleri kadar calıştıramazlar , ceza alma durmaları var .
Ben saatlik ücret alıyordum. Tam hatırlamıyorum uzun yıllar oldu ama şuan yaklaşık TL bazında 120-150 lira cıvarı .Ne kadar ödüyolardı 40 saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?