- 2 Haziran 2021
- 79
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
Açıkçası şöyle borcumuz var ama eşimin maaşı iyi hani ben çalışmasam da ödenir, ama dayanacak gücüm yok aşırı yoğun sürekli toplantı vsDenemeden bilemezsiniz . Ama şu anki işinizden memnun değilsiniz . Sorunlar eve yansıyor ki bence en kötüsü bu. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler . Eğer borcunuz vs varsa 100-200tl bile önemliyse bırakmayın
Aileye yansıyosa maddi zorluk fazla değilse bence zorlamayın gidin diğer işe en azından mutlu olursunuzAçıkçası şöyle borcumuz var ama eşimin maaşı iyi hani ben çalışmasam da ödenir, ama dayanacak gücüm yok aşırı yoğun sürekli toplantı vs
2 ay içinde bir karar vermek için erken değil mi?Merhabalar
önceki konularımı bilenler vardır 2 ay olacak işe başlayalı her geçen yoğunlaşıyorum 10 küsür projeye bakıyorum. Otomotv firması Yemek molasına zor çıkıyorum. O kadar mutsuzum ki eve gelince eşime çocuğuma yansıyor bu durum.
Geçen hafta küçük bir firmayla görüştüm 30 kişinin anca çalıştığı,
Kendi çalıştığım yerde de 4-5 bin kişi çalışıyor büyük kurumsal bi firma ama hiç mutlu değilim. 5 küsür maaş alıyorum.
şimdi bu görüştüğüm yerde daha az alacağım büyük ihtimalle servisim falanda olmayacak ama yol parası veririz en azından benzininizi karşılarız dediler ama içim ısındı.
sizce ne yapayım?
Hep böyle olacak ne yazık ki diğer çalışma arkadaşlarımda aynı hep2 ay içinde bir karar vermek için erken değil mi?
O zaman diğer yeri deneyin mademHep böyle olacak ne yazık ki diğer çalışma arkadaşlarımda aynı hep
önemli olan huzurla çalışmanMerhabalar
önceki konularımı bilenler vardır 2 ay olacak işe başlayalı her geçen yoğunlaşıyorum 10 küsür projeye bakıyorum. Otomotv firması Yemek molasına zor çıkıyorum. O kadar mutsuzum ki eve gelince eşime çocuğuma yansıyor bu durum.
Kendi çalıştığım yerde de 4-5 bin kişi çalışıyor büyük kurumsal bi firma ama hiç mutlu değilim. 5 küsür maaş alıyorum.
şimdi bu görüştüğüm yerde daha az alacağım büyük ihtimalle servisim falanda olmayacak ama yol parası veririz en azından benzininizi karşılarız dediler ama içim ısındı.
sizce ne yapayım?
Vallahi ağlattınız beni kesinlikle parayı gözüm görmüyor, yavrumu doya doya seçemiyorum aklımın köşesinde hep işBen olsam direkt geçerdim. Çocuğumu huzurla sevmeyeceksem parası batsın o iş yerinin.
Ben kıyaslama açısından yazdım hanımefendiSiz çalışmadan da borç ödeyebiliyorsa neden bu kadar düşünüyorsunuz araba yakıtının hesabını yapıyorsunuz anlamadım.
Evet zaten bekar olsam hırslanır mücadele ederim ama evladım evim eşim var onları ihmal etmek istemiyorumTabii ki karar sizin sadece artisini eksisini iyi düşünün derim çünkü is bulmak da zor bu zamanda.
Ayrica bu pandemide evden çalışıyorum diye benim de hic ozelim kalmadi mesai olayi yok gibi bir sey gece 10da arandigimi bilirim, 12ye doğru whatsapptan direktifler falan... Evli olsam benim de aile hayatım sekteye ugrardi kesin!
Yani olay is yoğunluğu olsa ve işinizde mutlu olsaniz o zaman dinlenirsiniz gecer ama zihin yorgunluğu geçmiyor.
Ağlamayın.Vallahi ağlattınız beni kesinlikle parayı gözüm görmüyor, yavrumu doya doya seçemiyorum aklımın köşesinde hep iş
Bende çalıştığım yerde çok mutsuzum.Bu mutsuzlugum iş performansımada yansıyor haliyle.hiç alışkın olmadıgım bi ortamdayım kötü usluplar,dedikodular,saygısızlıklar.Rakip denilebilcek firmada (ki firmamdan x10 daha büyük aslında) arkadaşım iş ayarladı onunla görüşmeyi düşünüyorum.Cünkü ordaki insanlar saygı ve sevgi ortamında calişıyor.Bence mutlulugunuz için değelendirin,Mesleki hoşnutluk için mutlu bir ortam daha önemli.Merhabalar
sizce ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?