• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş stresi yardım bayanlar

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Merhaba;

Bu site gerçekten herkesin dertlerini yazabileceği ve fikir danışabileceği iyi bir site.

ben 21 yaşında ön lisans menzunuyum. okulum biter bitmez bir işe başladım. başladığım iş yerinde 2 ayda resmen 4 kere departman değiştirdim. müdürlerden kaynaklı olarak beni hangi departmana alacaklarına karar veremediler. son olarak kaldığım departmandan çok memnunum ve iyi para kazanıyorum. son 1 haftadır bir duyum aldım. ilk başladığım departmana geri alacakları konusunda. o departmandaki bayan arkdaşımız işin çok strestli olduğunu ya başka departman istediğini yada işten çıkmak istediğini belirtti. sanırım bayan arkadaş işten çıkartılıyor ve o departmana ben düşünülüyorum. ben ise orada olmak istemiyorum gerçekten çok mutsuz olacağım ve o departmanda verimli olamayacağım şimdiki işimi seviyorum. bu konuda ne yapmam gerekiyor. müdürüme istemediğimi söylesem işten çıkarılma durumumda var yardım edin kızlar :( :( ve bu işede çok zor alıştım. iş hayatı çok zor gerçekten hayal edildiği gibi değil kesinlikle. işten çıkmak sıkıntı değil ama daha iyisini bulamamaktan korkuyorum

Bir şey merak ettim:26: Hangi bölümden mezunsunuz? :)

bence patronla görüşüp işten çıkmak istemediğinizi ama burada daha verimli olacağınızı söyleyin.
Eğer olmazsa mecburr napacan :50:

Halkla iliskiler ve tanitim
Üniversiteye hazırlanıyorum da mezun olan kimi görsem hemen soru soruyorum kusuruma bakmayın lütfen :)
Bence patronunuza şimdiki çalıştıgınız yerde onlara daha verimli olacagınızı söyleyin,eğer eski departmana geri dönerseniz olumsuz etkileceneğinizden bahsedin.
Sizi dinlemez yine istemediğiniz yere yönlendirirlerse,işten çıkabilirsiniz..
Ama çıkmadan önce iş arayın bence :) Daha çook gençsiniz ne fırsatlar çıkacaktır önünüze :)

Bir firmada joker eleman olarak görülmek ve her boşluğu bu elemanla kapatmak çok kötü bir şey... Zamanında benim başıma da geldi sağlık sektöründe çalışırken görevim değişmezdi ama 1 sn de boş durdurmazlardı nerde boşluk var oraya geç.. Sonunda kendimi sıka sıka migren oldum...:19: Bence parasını hiç düşünmeyin farklı bir işe bakın kendinizi üzmekten strese girmekten daha iyidir :34:

Bir firmada joker eleman olarak görülmek ve her boşluğu bu elemanla kapatmak çok kötü bir şey... Zamanında benim başıma da geldi sağlık sektöründe çalışırken görevim değişmezdi ama 1 sn de boş durdurmazlardı nerde boşluk var oraya geç.. Sonunda kendimi sıka sıka migren oldum...:19: Bence parasını hiç düşünmeyin farklı bir işe bakın kendinizi üzmekten strese girmekten daha iyidir :34:

Kesinlikte benimde sorunum bu surekli departman degisip orta eleman gbi calisiyorum cok zor gercekten. Aslnda sorun daha iyisini bulamama korkusu bu konuda haklimiyim yoksa ben mi abartiyorum bilemedim

Üniversiteye hazırlanıyorum da mezun olan kimi görsem hemen soru soruyorum kusuruma bakmayın lütfen :)
Bence patronunuza şimdiki çalıştıgınız yerde onlara daha verimli olacagınızı söyleyin,eğer eski departmana geri dönerseniz olumsuz etkileceneğinizden bahsedin.
Sizi dinlemez yine istemediğiniz yere yönlendirirlerse,işten çıkabilirsiniz..
Ama çıkmadan önce iş arayın bence :) Daha çook gençsiniz ne fırsatlar çıkacaktır önünüze :)

Kesinlikle oyle soylemeyi dusunuyorum ama insallah pisman olmam tek
Korkum pisman olmak.

Back
X