- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- Konu Sahibi mylifeblue
-
Çok haklısınız bilmek lazım ama başaramıyorum buna çözüm de bulamıyorumPazar gününüzün tadını çıkaracağınıza zehir ediyorsunuz kendinize.
2 gün izniniz olsa da sorun olurdu sizin için,çünkü 2 gün sonrası da pazartesi olacak.
Mutlu olmayı bilmek lazım.
İşimi severek yapıyorum ama ulaşım problemim var yol çalışmaları nedeni ile 1.5 saat yolda kalıyorum toplu taşıma kullanıyorum.normal de 40 dk maksimum ama kendi aracım yok alma imkanım da yok. Otobüste de Ayakta olma ihtimalimde yüksek ihtimal sıkılıyorum ve 9 a yetişmek adına ek strese giriyorum.İşinizi mi işyerinizi mi sevmiyorsunuz?
Genelde yapılan işten keyif alındığında pzartesi sendromu filan olmuyor.
Al benden de o kadar pazar gunlerınden nefret ediyorum. Seni çok ama çok iyi Anlıyorum ama o 1 günü zehir etme kendine [/QUOT
amin diyorumTam da yarın hamile halimle bana çektirecekleri sıkıntıları düşünürken denk geldi bu post.
Allah hepimizi kurtarsın.
Allah yardımcınız olsun iki canlı halinizle birde
En mantıklısı bu sanırımÇözüm emeklilik. Bunun için çalışmak :))
Çok şükür tabi ama bir çözümü olmalıAllah hepimize yardım etsin kızlar ama şükür ki işimiz var
İş değiştirmeyi eve daha yakın bir iş tercih etmeyi düşünmez misln ? Ne kadar oldu orada calışmaya başlayalıÇok şükür tabi ama bir çözümü olmalı
5 yıl oldu. İşe başladığımda 45 dk işteydim 2 yıl rahattım. sonra bitmeyen yol çalışmaları başladı. Ha bitti bitecek sabredeyim dedim bu sene sonu biteceği söylenen metro çalışmaları 2018 sonuna ertelenmiş. Akşamları 2 saati buluyor yol sıkıntısı. Sürekli olan sıkıntı bünyem de alışmıyor yarın okullar açılıyor artık trafik kabusu 2 ye katlanıyor. Ama şuan içime bir yumru geçmek bilmiyor işe vardığımda hafifliyorum. 5 yılımı da çöpe atamıyorum birde ev çevrem de çok iyi çalışma imkanı da yok varsa da bana denk gelmediİş değiştirmeyi eve daha yakın bir iş tercih etmeyi düşünmez misln ? Ne kadar oldu orada calışmaya başlayalı
Istanbuldasın sanırım yol sıkıntısı berbat bşy ya5 yıl oldu. İşe başladığımda 45 dk işteydim 2 yıl rahattım. sonra bitmeyen yol çalışmaları başladı. Ha bitti bitecek sabredeyim dedim bu sene sonu biteceği söylenen metro çalışmaları 2018 sonuna ertelenmiş. Akşamları 2 saati buluyor yol sıkıntısı. Sürekli olan sıkıntı bünyem de alışmıyor yarın okullar açılıyor artık trafik kabusu 2 ye katlanıyor. Ama şuan içime bir yumru geçmek bilmiyor işe vardığımda hafifliyorum. 5 yılımı da çöpe atamıyorum birde ev çevrem de çok iyi çalışma imkanı da yok varsa da bana denk gelmedi
Sanırım öyle olacak bu gidişleyorulmuşsunuz sadece hklı olarak her gün o kadar yol çekilir mi
bence çözüm arıyorsanız iş değiştirin ( mekan olur sektör olur büroysa başka büro olur ..)
Allah kolaylaştırsın okadar zor ki.Istanbuldasın sanırım yol sıkıntısı berbat bşy yabu sene bende de var artık hep ayakta gidiyorum bir de senin gibi bir an evvel hafta sonu gelsln diye bakıyorum artık
Aynı ben :) iş olmasa sıkıntıdan patlardım ama gereksiz insanlar gereksiz patronlar ve tabi ki yolAllah kolaylaştırsın okadar zor ki.
Birde iş yormuyor insanı aslında
Yol ve anlamsız insanlar yoruyor ne yazık ki çalışmak çok güzel bir şey hayatımı programlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?