- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
marketler 10 dakika kalmasına izin vermezler çocuğun.Eşinizin 7de işe gitmesi gerektiği günler cocugu yanınıza getirsin 2-3 saat yanınızda kalır idare edersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marketler 10 dakika kalmasına izin vermezler çocuğun.Eşinizin 7de işe gitmesi gerektiği günler cocugu yanınıza getirsin 2-3 saat yanınızda kalır idare edersiniz
Arkada oturur diye düşünmüştüm izin mevzusunu bilemiyorum.marketler 10 dakika kalmasına izin vermezler çocuğun.
canhıraş çalıştırıyorlar valla onları.bir iki kere sordum neden kısa sürede eleman değişiyor burada diye.abla işimiz çok ağır çoğu kişi dayanamıyor dediler.en büyük zincir markette ucuzundan bir muz bile yemelerine izin verilmiyor.satın almak zorundalar.Arkada oturur diye düşünmüştüm izin mevzusunu bilemiyorum.
Mutlaka vardır ama kabul ederler mi bilmiyorumGenç ve bekar çalışan var mı
Onlar erken kalkmayı sevmez mesela :)
Değişimli çalışsanız
Ama şimdide çocuğa bakacak kimse yok eşim geceye gidecek ama yine olmuyor mesaiye kalırsa kim bakacak o kadar moralim bozuk ki dönüş gelirse ne dicem ben insanlaraAile bütçesine katkı sağlamak için çalışma düşünceniz iyi olmuş .Size hep bu tavsiye edilmisti.
İzin vereceklerini sanmamEşinizin 7de işe gitmesi gerektiği günler cocugu yanınıza getirsin 2-3 saat yanınızda kalır idare edersiniz
Aynen bende öyle düşünüyorummarketler 10 dakika kalmasına izin vermezler çocuğun.
Bencede izin vermezlercanhıraş çalıştırıyorlar valla onları.bir iki kere sordum neden kısa sürede eleman değişiyor burada diye.abla işimiz çok ağır çoğu kişi dayanamıyor dediler.en büyük zincir markette ucuzundan bir muz bile yemelerine izin verilmiyor.satın almak zorundalar.
çocuğu bırakacak kimse yok mu 2 3 saatliğine ücretli de olabilirKızlar iş olucak gibi ama eşim gece gitse bile mesai kalınca 20,00 da çıkıyor şuan mesaisi yok sorun yok zaten ama ilerde mesai olunca ne yapacağımı şaşırdım hani zaten hergün 21,00 da çıkmam ama belli günler o şekil çıkılıyor kafamın için kazan gibi oldu düşünmekten yarım yanıt gelir bana ne diyim sizce insanlara mahçup olucam siz olsanız ne yapardınız bu kadar çabuk iş teklifi geliceni hiç düşünmedim sabahtan beri program yapıyorum olmuyor
Neden dalga gecilsin ki ? Bahane uretmiyorsunuz cozum arıyor sunuz.Kızlar merhaba.. Eski çalıştığım markete şubeleri olan tanıdık bir market isim vermiyorum başvurdum... Hamileliğim riskli diye çıkmıştım 5 sene öncesi şans eseri başvurmak istedim ve bugün telefon geldi görüşme için gittim olumlu baktılar dönüş yapacaklar.. Neyse eşimin bu aralar işi sallantılı ona dayanarak başvurdum.. Şimdi gelelim asıl konuya benim oğlum var 5 yaşında şuan kreşe gidiyor ama çalışma saatleri biliyorsunuz marketler de belli olmuyor kapanış saati 21,00 ama benim çalışacağım günlük çalışma saati 7,5 saat.. Yani mesala bir gün sabah gittim 17,00 da çıktım diğer gün 15,00 da gidip 21,00 de çıkıcam o şekilde eşimde ben gerekirse sadece gece çalışırım uzun bir süre dedi o şekil olunca problem olmuyor ben geliyorum eşim çıkıyor ama mesai falan olsa eşim erken çıkacak bende bu işe gitmek istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum çalışmam gerekiyor ama sizce ne yapabilirim mağza müdürü ile görüşsek sadece sabah olarak ayarlama yapabilir mi?
Dalga geçecekler saçma sapan moral bozacaklar 'Allah rızası için' yazmasın..
Eşimin gece çalışması çok iyi benim içinde eşim hallederim gece giderim dedi ama işleri açınca mesai yapınca oğlumu bir iki saat birine bırakması gerekiyor haftanın üç günü onu ayarkayamadık şuan için mesai yok böyle giderse bir süre çalışırım ama işte sonra ben girerim insanlarda bana güvendi eşimin işleri açılır bakıcam biri bulamayız onu takıyorumNeden dalga gecilsin ki ? Bahane uretmiyorsunuz cozum arıyor sunuz.
Eğer şube kabul etmezse eşinizin gece çalışması bir süre için çok mantıklı.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Zaten bulsam ücretli bir şekilde sıkıntı yok keşke bulabilsem sabahtan beri onu düşünüyorum hani mesaisi açılınca bir iki saatlik bakacak biri zaten hergün 21,00 da çıkmicam belli günlerdeçocuğu bırakacak kimse yok mu 2 3 saatliğine ücretli de olabilir
Elemana ihtiyaçları varsa kabul edeceklerini sanmıyorum.
Bir arkadaşım çocuğunu saatlik bırakıyor. Bakıcısı mesela 3 saat 5 saat gibi geliyor.Eşimin gece çalışması çok iyi benim içinde eşim hallederim gece giderim dedi ama işleri açınca mesai yapınca oğlumu bir iki saat birine bırakması gerekiyor haftanın üç günü onu ayarkayamadık şuan için mesai yok böyle giderse bir süre çalışırım ama işte sonra ben girerim insanlarda bana güvendi eşimin işleri açılır bakıcam biri bulamayız onu takıyorum
Bende eğer olursa o şekil araştırıcam çünkü olumsuz cevapta vermek istemiyorum girerim en kötü birini bulamazsam şube müdürü ile görüşürümBir arkadaşım çocuğunu saatlik bırakıyor. Bakıcısı mesela 3 saat 5 saat gibi geliyor.
Saatlik anlaşmış. Belki böyle güvenilir birisini bulabilirsiniz
5 yaşında evet ama sabahtan beri ayarlama yapmaya çalışıyorum eşim gece vardiyasına giderim dedi ama mesai yaparsa o sıkıntı olacak işteİnşallah çalışırsınız gerçekten.5 yaşında bir çocuk ,eşiniz de çalışmanızı istiyor ki gerekirse hep gece giderim demiş.Sizin de aileniz için elinizi taşın altına koyma vaktiniz geldi