İş teklifi geldi ama nasıl yapabilirim.

Yaşadığınız şehirde oyun cafelerfen var mı? Oyun ablası olan yerlerde beş yaş çocuğu kalır. Zaten sorun çıksa ablalar hemen arıyor anneyi.

Annemler gelemez kardeşim memlekette oluyor kayınvalidem ler yeni gitti hayatta gelmezler o kadar moralim bozukki çok iyi olacaktı. Arayan bayan dedi ki bu iş bakıcı ile falan olmaz dedi anneanne veya babaannesi yok mu dedi malesef
kardeşiniz kaç yaşında ki
gerçi erkek çocuğuysa bırakmaz anneniz erkek ya :) bilemez diye yetişkin de olsa
üzüldüm bende gerçekten

Eşim sürekli olarak geceye giderim diyor. Bugün yarın ararlar ön görüşme oldu. İşe başlayınca mı konuşayım bu konuyu sizce
Bence ise alındıktan sonra konuşsanız daha iyi..yaşadığınız yerde esiniz mesai yaptiginda1_2 saat rada idare edecek hiç kimse yok mu?

Boyle olur mu diye soylerseniz sizi işe almaktan vazgecebilirler bile, risk ...bence vardiyasız iş bulun

Bence ise alındıktan sonra konuşsanız daha iyi..yaşadığınız yerde esiniz mesai yaptiginda1_2 saat rada idare edecek hiç kimse yok mu?
Yok işte sordum Bi kaç yere kimse yok keşke olsaydı o kadar üzgünüm ki çok iyi olacaktı

Kızlar başvuru yaptığım gün, kuzenimide aramıştım sende başvur diye onunda borcu var çünkü oda şans eseri başvurdu bugün dönüş gelmiş görüşme için kabul etmişler benide kabuk etmişlerdi olmadı ama ona nasip miş hiç aklıma gelmezdi çok sağol dedi her şeyde bir hayır var demekki böyle olacakmış ama bende çom isterdim iki gündür ağlıyorum.

Kızlar merhaba.. Eski çalıştığım markete şubeleri olan tanıdık bir market isim vermiyorum başvurdum... Hamileliğim riskli diye çıkmıştım 5 sene öncesi şans eseri başvurmak istedim ve bugün telefon geldi görüşme için gittim olumlu baktılar dönüş yapacaklar.. Neyse eşimin bu aralar işi sallantılı ona dayanarak başvurdum.. Şimdi gelelim asıl konuya benim oğlum var 5 yaşında şuan kreşe gidiyor ama çalışma saatleri biliyorsunuz marketler de belli olmuyor kapanış saati 21,00 ama benim çalışacağım günlük çalışma saati 7,5 saat.. Yani mesala bir gün sabah gittim 17,00 da çıktım diğer gün 15,00 da gidip 21,00 de çıkıcam o şekilde eşimde ben gerekirse sadece gece çalışırım uzun bir süre dedi o şekil olunca problem olmuyor ben geliyorum eşim çıkıyor ama mesai falan olsa eşim erken çıkacak bende bu işe gitmek istiyor ama ne yapabilirim bilmiyorum çalışmam gerekiyor ama sizce ne yapabilirim mağza müdürü ile görüşsek sadece sabah olarak ayarlama yapabilir mi?
Dalga geçecekler saçma sapan moral bozacaklar 'Allah rızası için' yazmasın..

Bi market olmazsa başkası olur. Ben önceden bi zincir markette çalışmıştım eşim de başka bi zincir markette yönetici. Ben çalışırken çokça gördüm. Keza eşimin çalıştığı yerde de yapılıyor. Mesela üni öğrencileri akşamcı olmak isteyebiliyorlar. Yine sizin gibi çocuğu olan kadınlara göre. Merak etmeyin kimsenin de kimseye hakkı geçmez. Kimseyi de sizin için tek shifte zorla mahkum etmezler. Mümkünse sizi sizin tersinize akşamcı olmak isteyen biriyle eşleştirirler aynı mağazada. Biter gider. Bi tanesi olumsuz diye üzülmeyin başka firmaları deneyin, hatta aynı mağazanın farklı şubesini belki. Açık açık durumunuzu anlatıp işe ihtiyacım var derseniz yardımcı olurlar. Çünkü bazı insanlar işe girip iki günde off yapamam sıkıldım diyor ya da bi sürü neden ya da bahanelerle programa uyamıyor. Ayrılıyorlar. Yönetici sürekli bununla uğraşmak istemez.

Bi market olmazsa başkası olur. Ben önceden bi zincir markette çalışmıştım eşim de başka bi zincir markette yönetici. Ben çalışırken çokça gördüm. Keza eşimin çalıştığı yerde de yapılıyor. Mesela üni öğrencileri akşamcı olmak isteyebiliyorlar. Yine sizin gibi çocuğu olan kadınlara göre. Merak etmeyin kimsenin de kimseye hakkı geçmez. Kimseyi de sizin için tek shifte zorla mahkum etmezler. Mümkünse sizi sizin tersinize akşamcı olmak isteyen biriyle eşleştirirler aynı mağazada. Biter gider. Bi tanesi olumsuz diye üzülmeyin başka firmaları deneyin, hatta aynı mağazanın farklı şubesini belki. Açık açık durumunuzu anlatıp işe ihtiyacım var derseniz yardımcı olurlar. Çünkü bazı insanlar işe girip iki günde off yapamam sıkıldım diyor ya da bi sürü neden ya da bahanelerle programa uyamıyor. Ayrılıyorlar. Yönetici sürekli bununla uğraşmak istemez.
Ben çok istiyordum işte ama hiç bir şekilde çocuğuma bakacak yok eşim eğer mesai yaparsa bu sefer işe girsem eşimin işleri açılsa insanlara mahçup olucam sanmıyorum onlarda kabul etmez o şekilde çalışmayı bayana vardiya falan dedim hemen bizim işimiz öyle böyle demeye başladı

Sizin yapacaklarınız belli.

Haftada birkaç saatlik düzensiz bir sıkıntıdan bahsediyoruz, kendi apartmanınızda tombul bir ücrete bakabilecek birilerini bulun.

Zaten 1-2 saat kalacak, ince eleyip sık dokumanıza gerek yok, çocuklu ailelere rica edebilirsiniz. Kapıcıya da haber gönderebilirsiniz.

Sizin yapacaklarınız belli.

Haftada birkaç saatlik düzensiz bir sıkıntıdan bahsediyoruz, kendi apartmanınızda tombul bir ücrete bakabilecek birilerini bulun.

Zaten 1-2 saat kalacak, ince eleyip sık dokumanıza gerek yok, çocuklu ailelere rica edebilirsiniz. Kapıcıya da haber gönderebilirsiniz.
Binadaki herkes memur cnm keşke öyle bir olsaydı ne kadar güzel olurdu

Back
X