iş ve bebek

evet orası öyle ama ne biliyim içim cız ediyor işte bütün zamanlarımı ona ayırıyorum zaten kaliteli vakit geçirmek için en fazla 1 saat görebiliyorum erken yatıyor belki onun içindir doyamıyorum
Bir saat cok az ama sende bebeginde birbirinizi ozlersiniz tabi kacta yanindasin ve kacta yatiyor

kızım 1 yaşında 3,5 aylıkken darbe dolayısıyla işe başladım zaten yasal iznim bitince yıllık izin vs derken en fazla 6 aylık olana kadar evde kalabılırdım , ilk gunden işe adapte oldum ki izinli iken bile can sıkıntısına burdakileri ziyarete geliyordum...
kızıma ailem bakıyor bızımle kalıyorlar cunku evlerı memlekette bıze 1 saat mesafesı var... arada ıslerı oluyor hastane ısı, aıle arası gun vs derken kızımı da alıp gıdıyorlar bazen bır hafta bazen ıkı hafta orda kalıyorlar bende haftasonu gt gel yapıyorum o zamanlar ama kızım ne benı ne babasını unutmuyor, onlarla mutlu tum ılgı ustunde her gun carsı pazar gezıyor ve bızı aramıyor bıle ve ben çalışmayı sevıyorum işe gelirken sadece ortamın verdiği bıkkınlık oluyor o kadar...
ayrıca kızınız anneanne demeyı ogrenmelı bence benım kızım anne baba dede anneanne ayrımının farkında...

1 yaş çok küçük kiyamam kim bilir içinde neler yaşıyordur. Bence o kadar küçük bir çocuğun maddiyata değil annesine ihtiyacı var. Hic olmazsa 2 sene siz baksaniz sonra krese verip calissaniz olmaz mi

inşallah bebeğimde ayrımı yapabilir hep diyorum o annaanne diye ama anne diyor genede aklım benim de hiç evde kalmıyor oynuyorlar parka gidiyorlar o açıdan içim rahat bir de bişey daha soracagım size evde 1 yaş için hangi oyunları oynuyorsunuz

1 yaş çok küçük kiyamam kim bilir içinde neler yaşıyordur. Bence o kadar küçük bir çocuğun maddiyata değil annesine ihtiyacı var. Hic olmazsa 2 sene siz baksaniz sonra krese verip calissaniz olmaz mi
bende öyle düşünüyorum ama 1 sene sonrada şimdiki işimi bulamayabilirim bu yorum beni daha da üzdü

Hesapladigim kadariyla su an 1 yaşında? 2 hafta ananesiyle kalıp sizi hic aramamasi normal mi sizce? Anne sütü almıyor mu

Bi saat cok az keske hic olmazsa 2 saat birlikte olsaniz.
Resimli kitaplardan birlikte okuyabilirsiniz.
Ust uste dizilen yasina uygun oyuncak alabilir oynayabilirsiniz.

öyle özel bir oyun oynadıgımız yok açıkcası , genelde bu ara yurume modunda tum evı egzıyoruz, oyuncakları ıle takılıyoruz arada cızgı fılm ızlıyoruz, guresıyoruz falan fılan

bende öyle düşünüyorum ama 1 sene sonrada şimdiki işimi bulamayabilirim bu yorum beni daha da üzdü

Herkesin kendi kararı tabii ki uzulmenizi hic istemem. Ben de hamileyim simdi Allah nasip ederse. Bitişik komşum çalışıyor, bakıcısı da inanın o kadar şahane bakıyor ki, ister istemez sesi geliyor çocuk çok mutlu. Ama akşam olunca annesine yapmadığı eziyet kalmıyor. Butun gun bakiciyla neşe saçan cocuk, annesinden resmen intikam alıyor. 3 yaşında falan.
Çocuğunuzun cok marka kiyafete değil, size ihtiyacı var. Benim fikrim bu şekilde açıkçası ileride kalkıp "anne tesekkurler bana guzel imkanlar sundun" degil de, "niye beni birakip gittin, hayatimin ileri donemlerine bile yansidi" derse, nasil telafi edeceksiniz

Hesapladigim kadariyla su an 1 yaşında? 2 hafta ananesiyle kalıp sizi hic aramamasi normal mi sizce? Anne sütü almıyor mu
bence gayet normal anne sutu hıc almadı gıbı bırsey mama ıle beslendı, artık zaten normal sut ve katı gıda ıle beslenmeye devam edıyor..
ben cocuguma bagımlı bır anne degılım, baglıyım ama sartlar ne gerektıyorsa ona uymayı tercıh edıyorum...

Annesinden intikam aldigini sanmiyorum ya ondan mi yapiyorlar acaba kafam karisti.annem de diyor siz yokken uyumlu neseli eziyeti yok diyor.sizi gorunce boyle oluyor mizmizlaniyor diyor.ben anne babaya naz yaptigini ilgi bekledigini dusunuyorum ama.

umarım demez ne diyim size bilemedim

1 yaşında çocuk ve 2 hafta annesinden ayrı kalıp hiç annesini aramiyor? Çok şükür hayattasiniz, sagliklisiniz. Neden bunu yapiyorsunuz çocuğunuza 3 ayliktan beri hem de neticede annesi vefat eden çocuklar hayatta kalıyor, annesi öldü diye ölmüyor, elbette bir şekilde yaşıyor. Ama siz hayattayken, saglikliyken, neden bunu yapıyorsunuz? Ilerde pedagojik sıkıntılar yaşarsa nasıl telafi edeceksiniz

Ama hafta sonu gidiyormus yanina mesela cumadan gitse pazartesi sabahi donebilir

Kreş çoçuk için iyi oldu yani?alışma süreci nasıl oldu
İlk gün iki saat durdu, ikinci gün uyku saati gelince yatıp uyudu diye dokunmadık, üçüncü gün sabah babası bıraktı. Bir hafta sonra bir gitmek istemedi anne diye bacağıma yapıştı ama taviz vermedik. Şimdi mutlu kreşinde. Yalnız hep hasta...

Annesinden intikam aldigini sanmiyorum ya ondan mi yapiyorlar acaba kafam karisti.annem de diyor siz yokken uyumlu neseli eziyeti yok diyor.sizi gorunce boyle oluyor mizmizlaniyor diyor.ben anne babaya naz yaptigini ilgi bekledigini dusunuyorum ama.

Benim de yegenlerim var. Kisa sureli biraktiklarinda gerçekten hic zararları yok. Ama anneleri gelince huzursuzluk çıkarıyorlar. Elbette nazlari en cok anneye geçer :) herkes kendi çocuğu için en iyisini düşünür. Ama çok küçük aylarda, yaşlarda anneyle kopan bağın hayat boyu düzelemeyeceğini düşünüyorum. Çalışmayan ama çocuğuna gerekli ilgiyi gostermeyen annelerle de bu olabilir tabii ki. Ama sabah bırakıp akşam gelmek ve sadece hafta sonu görmek bence hic sağlıklı bir çocukluk değil

Bende aksine calismak istiyorum ama birakacak kimsem yok ailem sehirdisinda gelip bakmazlar.bende cocugu gönderemem.bak ne guzel anneniz bakiyormuş.Bakiciya da vermek istemiyorum.Aslinda eşim 2 gün evde 3gün boşlugumuzu dolduracak biri olsa keske.Üzulmeyin ömür boyu calismaz,Borclariniz bitene kadar calisir sonra da cikar bebeginizle ilgilenirsiniz ins.

3 aylıktı işe başladıgımda ve çalışmaya mecburdum şuan kızım 9 yaşında çok şükürde sevgisiz bir çocuk değil ,
onun ihtiyaçlarını daha iyi saglamak için çalıştım ve çalışıyorım ,
zamanla alışırsın

Şimdi anlıyor mu sizi çalışma konusunda peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…