İş ve evlilik

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Öncelikle merhaba kızlar;
Yaklaşık 5 aydır evliyim. Evde canım çok sıkılıyor. Bütün gün temizliğe sarıp kafayı üşüttüm sanırımişe girmek istiyorum daha önce 6 ay çalışıp bıraktığım bi işim vardı. Üstelik işimide çok seviyordum. Fakat şuan işle evliliği bi arada yürütebilir miyim bilmiyorum. Niye diye sorarsanız şöyle ki ;
Haftanın bi günü sabah 9 akşam 9
Haftada bi gün yada iki gün değişiklik gösteriyor sabah 9 akşam 5
Ayda bi kez pazar izni denk geliyor diğer haftalar hafta içi bi gün izinliyim.
Haftanın geri kalan kısmı ise öğlen 1 akşam 9 çalışma saati. Eşimde sabah 8 de iş başı yapıp akşam 7 de eve gelen birisi. Üstelik her pazarda izinli. Ama ben bu sektörden başka bi yerde çalışmak istemiyorum işimi çok seviyorum sizce evlilikle ikisini bir yürütebilir miyim ?

Eşiniz de destek olursa yürütebilirsiniz. Sen 9da geldiğinde yemeği yaparsa, evi sen süpürünce peşinden silerse yürür. Çocuk da yokmuş daralır insan bütün gün evde. Çalışın sigorta işler hiç olmazsa.

Evlilik ve işi aynı anda yürüten bir çok insan var burada ben yapamazdım ama belki sen yaparsın yapı meselesi. Ama her kadının çalışıp ekmeğini kazanması taraftarıyım.

Calisan ve ustune cocugu olan o kadar cok bayan var ki onlara gore sizin calismanizda sorun olmaz diye dusunuyorum hem esinize destek olursunuz hem de caniniz sklmaz..

Her şekilde bana yardımcı olur eminim. Bana çok yardım ediyo en basiyinden halsizken dahi gider bılaşık makinesini boşaltır sofrayı toplar çamaşırları tıplar ortalığı toplar yemek derdini hiç ama hiç önemsemez kendi dahi hazırlar

Yemek yapmayı sevmem evlendim evleneli de doğru düzgün yemek yapmışlığım yoktur. Ama eşim hiç dert etmez. Neden yemek yok yine yapmadın vs demez. Zaten de düzenli bir hayatı olmamış alışık yani. Zamanla bende oturturum heralde düzenimi. Erkeklerin bazıları dert etmiyor böyle şeyleri. Seninki de etmiyorsa git çalış. Kendi paranı kazan

Niye yurutemeyesiniz ki? Sanki evlenince işi mi bırakıyor insanlar, milyonlarca var hem çalışıp hem evli olan. Hepsinin de çalışma saati 8-5 değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…