Diyelim ki sofradan kalktınız ,doğru odaya mı geçiyorsunuz? İllaki sofradan bir şeyler kaldırmak gerekiyor ,benimkinin kızı da olmayacak bundan sonra ,ben orda otururken onu orda bulaşık yıkar durumda mı bırakacağım?o da hoşdurmaz ki.utanırımHiç yapmam ki o da bana gelince yapmaz yapsın da istemem. Benim düzenin başka onun başka. Ayrıca yeteri kadar mesafe koyarsaniz zaten herşey istediğiniz şekli alır.
Peki ozamn şöyle sorayım;içlerinde en genç sizseniz ve yapacak kızı filanda yoksa kimin yapmasını beklerdiniz? Sonuçta yemeklerini yiyoruz davet verilmiş,içeri geçip otursam ,koca koca kadınlar yapsa hoş durur mu ? Onada utanıyorum ama yapmakta istemiyorum.nasil olacak kendi kızı gidince bilmiyorum oof of.10-15 kişiye garson gibi hizmet edip üstüne bulaşık mı yıkıyorsunuz? koca bi neden demek istiyorum. o kadar yüksek sayıda misafir ağırlamak isteyen dışarı yemeğe götürsün. kimseye hizmetçilik edemem kusura bakmayın. alıştırmayın siz de kimseyi.
Peki ozamn şöyle sorayım;içlerinde en genç sizseniz ve yapacak kızı filanda yoksa kimin yapmasını beklerdiniz? Sonuçta yemeklerini yiyoruz davet verilmiş,içeri geçip otursam ,koca koca kadınlar yapsa hoş durur mu ? Onada utanıyorum ama yapmakta istemiyorum.nasil olacak kendi kızı gidince bilmiyorum oof of.
Peki ozamn şöyle sorayım;içlerinde en genç sizseniz ve yapacak kızı filanda yoksa kimin yapmasını beklerdiniz? Sonuçta yemeklerini yiyoruz davet verilmiş,içeri geçip otursam ,koca koca kadınlar yapsa hoş durur mu ? Onada utanıyorum ama yapmakta istemiyorum.nasil olacak kendi kızı gidince bilmiyorum oof of.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?