- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Bir bucuk aydir calisma sistemini sevdigim ama ortam ve haksizliklardan dolayi sogudugum isyerimden ayriydim.Cok guzel bir birimdeydim ki orayi aramadim.Ama burasi devredildi baska kuruma.Bugun yerim belli olacakti ama amir yoktu.Yardimcisi vardi.Bir hafta kadar eski calistigin yerde calis dedi..Amir gelince ayarlar dedi.Ben de istemiyorum orayi yer degisikligi istiyorum dedim.Ki sorumlusu bana mobbing uyguluyordu.Belki de kendi gonderecekti.Ustelik orda ortam olarak kotu anilarim vardi.Fazla mesai vardi.
Ben oyle deyince ihtiyac olan baska birime verdi.Yogun ama ucreti daha dusuk.Neyse dedimGideyim.Ciktim geri donulmez.Ben gitsem o sorumlu beni gonderir zaten yada mobbing uygular.Hem daha iyi bosluklarim olur.
Gittim.Ortam iyiydi.Cok iyi karsiladilar .Eski birim gibi rekabet ortami hissedilmiyordu..Oglene kadar iyiydi birseyler ogrenmeye calistim.Sonra eski calistigim yere gittim birsey almaya.Dondum o saatten beri adapte olamadim..Pismanlik duydum.
Simdi cok mahsunum.Cunku o severek calistigim birimden mobbing sonucu ayrildim.Burasi da orasi kadar yogun ve ucreti 500tl kadar dusuk.Ve klimasi etkisiz cok sicak.Isleri cok farkli.Yogun orasi kadar yogun.
Ortam iyi ama.Bosluklar bir tik daha iyi.Nobeti biraz daha sakin olacaktir.Rekabet ortami yok belli.
Yine de cocuk gibi mahsunum nasil alisacam.Onlar da farketti.
Ay kizlar birseyler soyleyin.
Ordan ayrilmamin hakli sebepleri vardi degil mi?Kovmalari mi lazim illa gitmem icin degil mi?
Ben oyle deyince ihtiyac olan baska birime verdi.Yogun ama ucreti daha dusuk.Neyse dedimGideyim.Ciktim geri donulmez.Ben gitsem o sorumlu beni gonderir zaten yada mobbing uygular.Hem daha iyi bosluklarim olur.
Gittim.Ortam iyiydi.Cok iyi karsiladilar .Eski birim gibi rekabet ortami hissedilmiyordu..Oglene kadar iyiydi birseyler ogrenmeye calistim.Sonra eski calistigim yere gittim birsey almaya.Dondum o saatten beri adapte olamadim..Pismanlik duydum.
Simdi cok mahsunum.Cunku o severek calistigim birimden mobbing sonucu ayrildim.Burasi da orasi kadar yogun ve ucreti 500tl kadar dusuk.Ve klimasi etkisiz cok sicak.Isleri cok farkli.Yogun orasi kadar yogun.
Ortam iyi ama.Bosluklar bir tik daha iyi.Nobeti biraz daha sakin olacaktir.Rekabet ortami yok belli.
Yine de cocuk gibi mahsunum nasil alisacam.Onlar da farketti.
Ay kizlar birseyler soyleyin.

Son düzenleme: