• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yeri arkadaşlığı

Öyle bi şey yok..maaşım bende,kartlarım bende istediğimde yemek yaparım istediğimde yapmam ev temizliğinde benden iyidir..o konularda bi sıkıntım yok olsaydı o kunulqrla ilgili konu açardım
O zaman neden bu kiskanclik bence arkadas gruplari heterojen olmali muhabbet seviyesizlesmiyor öyle olunca. Esiniz cok abartmiş onun hic isyerinde konustugu kiz arkadaşlari yok mu ? Belki kizdigi fotoğrsf cekilmenizdir gereksiz samimi buluyordur

Bir organizasyon varsa ve 20 30 kişi aynı karede ise bence normal.
Ama sürekli molalarda 3 4 kişi karışık foto atıyorsa ben de istemezdim.
Lütfen alıntılayıp antipatik yorum yazmasın kimse banim yeni kalktı tartışmak istemiyorum:D

O zaman neden bu kiskanclik bence arkadas gruplari heterojen olmali muhabbet seviyesizlesmiyor öyle olunca. Esiniz cok abartmiş onun hic isyerinde konustugu kiz arkadaşlari yok mu ? Belki kizdigi fotoğrsf cekilmenizdir gereksiz samimi buluyordur
Hayır yok kendisi esnaf çevresi genelde erkek pek bayan çalışan yok hepsi esnaf erkek arkadaşları o yüzden anlayamıyor

Hayır yok kendisi esnaf çevresi genelde erkek pek bayan çalışan yok hepsi esnaf erkek arkadaşları o yüzden anlayamıyor
Ya peki bir gün is arkadaslarinizi yemeğe çağırsanız eşiniz tanışsa ? Ya da toplu organizasyon düzenleseniz ? Onlarında esleri varsa onlar da getirir daha iyi olur.

Siz gayet de olması gerekeni yapıyorsunuz. Toplu fotoğraf çekilirken ben gelemem eşim rahatsız oluyor demek asıl anormal olurdu. Şahsen bana yazarken bile çok tuhaf geldi.

nesi niye? arkadaşlar ömür boyu varlar mı? eşiyle her gün aynı yastığa başını koyuyor. iş gelip geçici. iş arkadaşları da öyle. konu sahibi bu açıdan eşiyle sıkıntı yaşıyorsa, değmez.
Eşin yanında ömürlük olacağını da kim söyledi?

Kıskanan adam tam kıskanır, ya karısını ikna eder işten çıkartır. Ya da gider çalışmayan birini bulur. Adamın yaptığı bencillik ikiyüzlülük. Karım çalışsın para getirsin ama kimseyle de konuşmasın. Ot gibi gitsin gelsin işe.
Ama beyefendi herkesle konuşabilir görüşebilir. Erkek o çünkü.

Slm kızlar...sizce işyerinde bayan erkek karışık bir fotoğraf çekilmek, ne bileyim çay saatlerinde işyeri arkadaşlarıyla çay kahve içip sohbet etmek anormal bi durum mu..
Sizler bu şekil oturup sohbet edip,hiç fotoğraf çekilmiyor musunuz..eşim bu konularda çok katı,biri çektiğinde de iyi çekilelim diyorum grup olarak çekiyoruz eşimde bazen tlf numda görüp tepki veriyor,sizce ben mi hatalı davranıyorum...
şu kadar diyeyim; ben eşimin başka kadınlarla (kim oldukları fark etmez) sohbet etmesini veya fotoğraf çekilmesini, kısacası sosyalleşmesini kesinlikle hoş karşılamam.

unutma! cehenneme giden yol bile, iyi niyet taşlarıyla döşelidir. bu tür durumlarda niyete değil vakıaya bakılır. vakıa da bana göre şudur; erkekle kadın arkadaş olamaz. niyetleri ne olursa olsun fark etmez.

şu kadar diyeyim; ben eşimin başka kadınlarla (kim oldukları fark etmez) sohbet etmesini veya fotoğraf çekilmesini, kısacası sosyalleşmesini kesinlikle hoş karşılamam.

unutma! cehenneme giden yol bile, iyi niyet taşlarıyla döşelidir. bu tür durumlarda niyete değil vakıaya bakılır. vakıa da bana göre şudur; erkekle kadın arkadaş olamaz. niyetleri ne olursa olsun fark etmez.
kocanızı eve kapatıp vakıalardan uzak tutun:süslü:
Hem içiniz rahat eder hem iyi niyet taşları ortadan kalkar hem de hoş karşılamadığınız durumlar uçuverir. Evi de siz geçindirirsiniz.
Win-win

Bundan 8 ay önce 50 kişilik bir kalemde çalışıyordum. Sürekli doğum günü, bebek doğumu, ev alma , araba alma, büyük bir işi bitirme, canımız sıkıldı vs gibi sebeplerle sürekli kutlama halindeydik. Sürekli de fotoğraf çekiyorlardı. Grubun yaş ortalaması 27 gibiydi 30 öncesi fotoğraf işine çok düşkün. Benim şu an adını bile hatırlayamayacağım arkadaşlarla (erkek) fotoğraflarım var. Birlikte tanımadığım az tanıdığım bir sürü insanla yemeğe çaya kahveye gitmişliğim var. Şu an 14 kişilik bir kalemim parçasıyım, burada da her şey aynı. Tayinim oldu ilk ay tesadüf ya benim d günümdü.Yine kutlama yemek fotoğraflar vs. Bana çok normal geliyor. Eşiniz o benim mahremim vs diye düşünüyor ise o halde çalışmanız dahi yanlış. Bir duruşu var ise ortaya koysun, para getirsin ama sosyalleşmesin. Peki canım.

Back
X