İş yeri Değişikliği Durumu-Fikirleriniz?

Günaydın,

Bilen bilir bazı topic’lerde yazmıştım, Bizim şirketimiz bir müşteriye bağlı müşterimizin işini yapıyoruz.

Buradan önce de , bizim şirketin dağıtım (kargo) operasyonundaydım. Oradaki insanlar ve en üst yönetici mobbing, hatta yönetici tarafından taciz ve ondan sonra karşılık vermeyince de sürekli geri planda kalmaya başladım. Sonra şimdiki müşteri operasyonuna geçtim.

Şimdi olay şu,

Bizim müşterimizle sözleşme feshediliyormuş. Benim şuanki müdürüm de kargo operasyonuna şube müdürü olarak geçiyormuş. Benim önümde 2 seçenek var, ya eski yere geçmek, şube müdürünün benim şimdiki müdürüm ve anlaştığım çok yakın olduğum biri olması avantaj. Fakat eski çalışma arkadaşları ve bir üst müdürün ne olduğunu az önce yazmıştım.Bunlar dezavantaj
Avantaj; işi çok iyi biliyorum ve şube müdürüm orada her zaman yanımda olur.

Bir de müşterinin firmasına geçme seçeneğim var. Fakat geçersem dezavantaj; işi bilmiyorum kültürü bilmiyorum yeni insanlar vs. bana ne iş verecekleri de belli değil.

Avantajı ne o da işsiz kalmamak.

3.seçenek de başka iş bulup Tazminatımı da alıp gitmek. İş bulabilsem bu daha iyi seçenek ama :KK14: Bulamam 1 ayda.

Ne yapsam daha iyi olur, fikirlerinizi alabilir miyim

Bildiğin işi yapmak hep en iyisidir. Geri döndüğünde eski müdürün orada olmayacaksa dönebilirsin bence. Ama mobbing var diyorsun. Hem psikolojik hem de fiziksel mi bu?

2. seceneginizdeki bazi belirsizlikleri ortadan kaldirabilme sansiniz var mi?Ornegin nasil bir pozisyona sizi alabilirler ve is tanimi nedir?Bunlari ogrenebilirseniz o zaman cok daha iyi kiyaslama olur.Yeni insanlar , yeni cevre , yeni gorev kulaga hos geliyor bence.Basarilar diliyorum

Bildiğin işi yapmak hep en iyisidir. Geri döndüğünde eski müdürün orada olmayacaksa dönebilirsin bence. Ama mobbing var diyorsun. Hem psikolojik hem de fiziksel mi bu?
Eski müdürüm şube müdürü olarak olucak. Ama bölge müdürü beni evine mevine çağırmıştı salak salak konuşuyor, şube müdürü gibi davranıyor, konumunda davranmıyor hiç bir zaman. bana hiç iş vermedi o olaydan sonra hep ezdi, ve diğer arkadaşlar da ben işimde iyi olduğum için sürekli bir çekişme vardı. Benim müdür oraya geçicek ya, diyorki ben seni korurum falan filan ama arkadaşları hallettik diyelim peki bölge müdürü? :(
Fiziksel değil ama psikolojik. bir işyaptığımda ay bu kız her işe atlıyo diyolardı sen karışma falan diyolardı yemeğe gider çağırmazlardı bi de müdüre şikayet ederlerdi bu kız işimize karışıyo falan :D ekip olarak yapmamız gereken bir işti ama ekip değildik

2. seceneginizdeki bazi belirsizlikleri ortadan kaldirabilme sansiniz var mi?Ornegin nasil bir pozisyona sizi alabilirler ve is tanimi nedir?Bunlari ogrenebilirseniz o zaman cok daha iyi kiyaslama olur.Yeni insanlar , yeni cevre , yeni gorev kulaga hos geliyor bence.Basarilar diliyorum
evet var ama onu bu işe karar verdikten sonra yapmam lazım
yani 2.yi seçtiğime karar verip, yeni müdürlere gidip konuşma yapılcak . karar verdikten sonra gidip bana nasıl bir iş verebilrisiniz vs. diye konuşulacak. ama gidip konuşup, sonra da ben geçmiyom yaa dersem olmaz gibime geliyor

müdürünle aran iyiyse onunla konuşmalısın bence...sana yol göstermesi için....

Eski müdürüm şube müdürü olarak olucak. Ama bölge müdürü beni evine mevine çağırmıştı salak salak konuşuyor, şube müdürü gibi davranıyor, konumunda davranmıyor hiç bir zaman. bana hiç iş vermedi o olaydan sonra hep ezdi, ve diğer arkadaşlar da ben işimde iyi olduğum için sürekli bir çekişme vardı. Benim müdür oraya geçicek ya, diyorki ben seni korurum falan filan ama arkadaşları hallettik diyelim peki bölge müdürü? :KK43:
Fiziksel değil ama psikolojik. bir işyaptığımda ay bu kız her işe atlıyo diyolardı sen karışma falan diyolardı yemeğe gider çağırmazlardı bi de müdüre şikayet ederlerdi bu kız işimize karışıyo falan :KK70: ekip olarak yapmamız gereken bir işti ama ekip değildik

Öyleyse aranın iyi olduğu müdürünle bağlantılı ne olacaksa onu yap bence. İşten çıkma olayına ise önceden olsa ''çıka da bilirsin işten'' derdim ama bu aralar ağır işsiz olduğum için dilim varmıyor demeye :KK70:

Öyleyse aranın iyi olduğu müdürünle bağlantılı ne olacaksa onu yap bence. İşten çıkma olayına ise önceden olsa çıka da bilirsin işten derdim ama bu aralar ağır işsiz olduğum için dilim varmıyor demeye :KK70:
Ama aramın iyi olduğu müdür + Mobbing yapan kıskanan çalışanlar + beni ezen müdürümün müdür de gelicek beraberinde :D
Napıcam ya çok kararsızım

Şimdiki yerinde durum nedir? Yazdıysan ve ben anlamadıysam kusura bakma :)
Şimdiki yerimde yaptığım iş,
Bizim şirketin, müşteirmiz bünyesinde çalışan personellerinin maaşlarını yemek servis vs. insan kaynaklarına bakmak
Fakat devir olunca, bizim şirketin müşteri bünyesinde çalışan insan olmucağı için benim yaptığım iş de biticek. Bizim müşterinin kendi İK'sı var, beni almazlar oraya diye düşünüyorum
Başka verilecek iş de var mıdır bilemiyorum ve kimseyi de tanımıyorum, işleyişlerini bilmiyorum :)

Şimdiki yerimde yaptığım iş,
Bizim şirketin, müşteirmiz bünyesinde çalışan personellerinin maaşlarını yemek servis vs. insan kaynaklarına bakmak
Fakat devir olunca, bizim şirketin müşteri bünyesinde çalışan insan olmucağı için benim yaptığım iş de biticek. Bizim müşterinin kendi İK'sı var, beni almazlar oraya diye düşünüyorum
Başka verilecek iş de var mıdır bilemiyorum ve kimseyi de tanımıyorum, işleyişlerini bilmiyorum :)

Öyleyse aranın iyi olduğu müdürün peşine düş derim. Ya millet için sen neden işinden oluyorsun allasen?? Ne cazgır ne şirret insanlar var biliyorum iş sektöründe. Sen de az dişli ol. Anlaşılıyor ki senin de benim gibi ağzın var dilin yok. Gıkın çıkmıyor. Ben öyle olduğum için işi yeni öğrenen bebeler bile beni ezmeeye çalışırdı. Ama o kadar da değil yani. İzin vermem o kadarına. İşini bırakma. Bırak ne derlerse desinler. Sen de dişini göster. Çıkarırlarsa da tazminatını bu şekilde alırsın en azından. Kendin çıkarak değil.

Öyleyse aranın iyi olduğu müdürün peşine düş derim. Ya millet için sen neden işinden oluyorsun allasen?? Ne cazgır ne şirret insanlar var biliyorum iş sektöründe. Sen de az dişli ol. Anlaşılıyor ki senin de benim gibi ağzın var dilin yok. Gıkın çıkmıyor. Ben öyle olduğum için işi yeni öğrenen bebeler bile beni ezmeeye çalışırdı. Ama o kadar da değil yani. İzin vermem o kadarına. İşini bırakma. Bırak ne derlerse desinler. Sen de dişini göster. Çıkarırlarsa da tazminatını bu şekilde alırsın en azından. Kendin çıkarak değil.
Ayy hayır :D
ben de dişliydim o yüzden zaten anlaşamazdık,ama yine aynısı olacak
ben iş yaparken ekip arkadaşlarıma güvenemicem
yine bizim işimizi çalıyor diyecekler belki
belki yükselmemi engelleyecek

sizin yerinizde olsam eski ortamıma dönmezdim.
yeni bir tecrübe için önünüzde fırsat var.
2. seçenek uygun gibi görünmekle birlikte kaygılarınızda haklısınız.
Ancak size şu konuda katılmıyorum. Hani önce bir iş pozisyonunu konuşup sonra bana uygun olmadı bu iş demekte sorun yok, aslında çok normal olan durum bu.

o iş size uymazsa tazminat alarak ayrılmak da güzel tercih.
tazminatınız zaten sizi işsiz kaldığınız dönemde idare eder.
siz de iş değiştirmiş, yeni bir ortam yeni bir heyecan yaşamış olursunuz.

sizin yerinizde olsam eski ortamıma dönmezdim.
yeni bir tecrübe için önünüzde fırsat var.
2. seçenek uygun gibi görünmekle birlikte kaygılarınızda haklısınız.
Ancak size şu konuda katılmıyorum. Hani önce bir iş pozisyonunu konuşup sonra bana uygun olmadı bu iş demekte sorun yok, aslında çok normal olan durum bu.

o iş size uymazsa tazminat alarak ayrılmak da güzel tercih.
tazminatınız zaten sizi işsiz kaldığınız dönemde idare eder.
siz de iş değiştirmiş, yeni bir ortam yeni bir heyecan yaşamış olursunuz.
eski yeri tamamen aklımdan çıkarıyım mı peki.
İşimi seviyordum ve oldukça iyiydim. ama zaten iyi olduğum için kıskançlıklar yapıyorlardı arkadaşlar ile anlaşamıyordum sürekli tartışıyorduk. bildiğin stresliydim o zamanlar.

Günaydın,

Bilen bilir bazı topic’lerde yazmıştım, Bizim şirketimiz bir müşteriye bağlı müşterimizin işini yapıyoruz.

Buradan önce de , bizim şirketin dağıtım (kargo) operasyonundaydım. Oradaki insanlar ve en üst yönetici mobbing, hatta yönetici tarafından taciz ve ondan sonra karşılık vermeyince de sürekli geri planda kalmaya başladım. Sonra şimdiki müşteri operasyonuna geçtim.

Şimdi olay şu,

Bizim müşterimizle sözleşme feshediliyormuş. Benim şuanki müdürüm de kargo operasyonuna şube müdürü olarak geçiyormuş. Benim önümde 2 seçenek var, ya eski yere geçmek, şube müdürünün benim şimdiki müdürüm ve anlaştığım çok yakın olduğum biri olması avantaj. Fakat eski çalışma arkadaşları ve bir üst müdürün ne olduğunu az önce yazmıştım.Bunlar dezavantaj
Avantaj; işi çok iyi biliyorum ve şube müdürüm orada her zaman yanımda olur.

Bir de müşterinin firmasına geçme seçeneğim var. Fakat geçersem dezavantaj; işi bilmiyorum kültürü bilmiyorum yeni insanlar vs. bana ne iş verecekleri de belli değil.

Avantajı ne o da işsiz kalmamak.

3.seçenek de başka iş bulup Tazminatımı da alıp gitmek. İş bulabilsem bu daha iyi seçenek ama :KK14: Bulamam 1 ayda.

Ne yapsam daha iyi olur, fikirlerinizi alabilir miyim

eskı pozısyona dönmeyın..sonucta ust kademede gene o mudur var..sızı tacız bıle etmıs yanı...gerı donersenız gene aynısı olur...şube mudurunuz sızı ne kadar koruyabılır kı....
yerınızde olsam musterının fırmasına gecerdım..sonucta baska ıste bulsanız yenı ortam olacak bılmedgınız bır yer -ıs olacak
hakkınızda hayırlısı olsun

eskı pozısyona dönmeyın..sonucta ust kademede gene o mudur var..sızı tacız bıle etmıs yanı...gerı donersenız gene aynısı olur...şube mudurunuz sızı ne kadar koruyabılır kı....
yerınızde olsam musterının fırmasına gecerdım..sonucta baska ıste bulsanız yenı ortam olacak bılmedgınız bır yer -ıs olacak
hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim hak veriyorum evet ama öte tarafta bildiğim iyi olduğum iş var
o kafamı karıştırıyor

Bildiğin işi seçmelisin..Ama her ihtimale karşı bu sırada yeni iş arayabilirsin..

Back
X