İş yeri gelenekleri

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
103
arkadaşlar bu bazı işyerlerinde ortam hani çok güzel oluyor da birlikte bir şeyler yapılıyor ya.. siz de sinir oluyor musunuz bu duruma?? Konu ben değil, eşimin iş yeri desem anlaşılır sanırım.. Önceleri iftar programları, sonraları piknikler, geziler.. şimdi ramazanda bile Pamukkale gezisi çıktı. 12-15 kişilik bayan-erkek karışık bi grup düşünün. Tek evli olan benim eşim. Diğerleri bekar. İki de nişanlı çift var. Ben katılamıyorum kesinlikle. Haftasonları bile iş olarak çok doluyum. Veya hafta içi bir gün boşlukta ani bi plan yapılıyor; tabii ben çalışıyorum. Ya biraz da empati istiyorum; bir tanesine de ben gelmeyim desin istiyorum. Bu kadar samimiyete gerek olmadığını düşünüyorum. Benim hiç bir çalışma ortamımda bu tarz aşırı birlikte hareket edilen bir durum olmadı. Eğitim sektöründeyim. Eşim özelde. Cidden tepki versem de bi faydası Yok. Abartıyor muyum sizce??

Piknik, yemek vs bir problem yok bence. İş yerindekilerle “geziye gitmek” derseniz.. Ne bileyim, “yok” derim

İş yeri arkadaşlıklarında cinsiyet gözetmeksizin belirli bir mesafe olması gerektiğini düşünenlerdenim. Aksi takdirde saçma problemler olabiliyor

Evet ben de buna anlam veremiyorum. 15 kişi toplanıp daha önce aralarından bir kaçının muhakkak gördüğü yerleri gezmeleri saçma geliyor

Bence çok haklısınız. Hadi yemek vs neyse (gerçi o bile gereksiz de) ne demek bensiz şehirdışı seyahati? Çok gereksiz bir samimiyet kurmuşlar, sonunda ya kavga ya dövüş bir şey olur da mutlaka, onu beklemeye sizin sabrınız olur mu bilmem..

Siz konuşup rahatsız olduğunuzu söylüyor musunuz? Öyleyse eşiniz nasıl tepki veriyor?

Ben olsam tepki gösterirdim. Ben gelemiyorsam ne işi var zırt pirt gezide. Eşim de aynı şekilde benim gitmemi istemezdi. Bizim aramızdaki ilişki bu şekilde. Bir başkası tepki göstermeyebilir, onun yaşam şekli oyledir, saygı duyarım.
Böyle sürekli iş gezisine gidince sizinle nasıl vakit geçirebiliyor?

Hizli koşan atın b.ku seyrek düşer derler.
Bekli yakında suyu çıkar bence.

Evwt rahatsızlığım çok belli. Ama sonucu değiştirmiyor. Benim gezi planlarım hiç uygulanmayabiliyor, ama işyeri mutlaka ani bile olsa uygulanıyor

Ben olsam bende izin vermem. Bence de haklısınız. Piknik falan neyse de şehir dışı ne oluyor?

Ben de zaten bundan yoruldum. Herşeye yetişmeye çalışıp hiç bir şey yapamamaktan

Ben de zaten bundan yoruldum. Herşeye yetişmeye çalışıp hiç bir şey yapamamaktan
Üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor size karşı? Siz de kendiniz planlar yapın arkadaşlarınızla ya da ailenizle. Birkaç gün tatile gidin onsuz hazır yaz da gelmişken.

Evwt rahatsızlığım çok belli. Ama sonucu değiştirmiyor. Benim gezi planlarım hiç uygulanmayabiliyor, ama işyeri mutlaka ani bile olsa uygulanıyor
Böyle bir durumda kendimi önemsemiyor, ikinci plana atılmış hissederdim açıkcası. Ciddi bir konuşmanın vakti gelmiş gibi..

Üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor size karşı? Siz de kendiniz planlar yapın arkadaşlarınızla ya da ailenizle. Birkaç gün tatile gidin onsuz hazır yaz da gelmişken.
Böyle bir arkadaş ortamım Yok benim. Bekarlar kendilerince takılıyor. Evliler ailesiyle ve çocuklarıyla.. mutsuzum bu yüzden.

Benim calistigim isyerinde de cok samimiyizdir ama oyle piknik virt zirt hic yapmayiz hatta sözü geçse tum hafta birbirimizi goruyoruz bide haftasonuda mi gorcez almayayim diye şakalasiriz. Bence eşin senden ayrı gitmemeli derim. Ama bilmiyorum şu esrs eroldaki edanin aldatilmasi beni etkilemis olabilir

Böyle bir arkadaş ortamım Yok benim. Bekarlar kendilerince takılıyor. Evliler ailesiyle ve çocuklarıyla.. mutsuzum bu yüzden.
Ama yani siz böyle ne evli gibisiniz ne de bekâr. Ciddi bir konuşma yapın eşinizle kendine gelsin. Kimse evlenince bekarken sürdüğü hayatı devam ettiremiyor. Size karşı sorumlulukları var. Bu kadar bencil olunmaz ki.

Tum bosa cikan zamanlarda isyerinde organizasyon yapiliyorsa kim ister ki boylesini.

Ayda yilda bir yapilana ben kendim katilmasam da muhakkak israrla katilmasibi isterim esimin.

Ciddi bir konuşmayı bir kaç kez denedim. Sonuç değişmedi. Abarttığımı söylüyor. Her iş oratamunda olabilirmiş falan. Benim iş koşullarım böyleyse o ne yapsın ki.

Ciddi bir konuşmayı bir kaç kez denedim. Sonuç değişmedi. Abarttığımı söylüyor. Her iş oratamunda olabilirmiş falan. Benim iş koşullarım böyleyse o ne yapsın ki.
O zaman siz de elinizden geldiğince katılmaya çalışın eşinizle. Hiç zamanlarınız uyuşmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…