Evet ben de buna anlam veremiyorum. 15 kişi toplanıp daha önce aralarından bir kaçının muhakkak gördüğü yerleri gezmeleri saçma geliyorPiknik, yemek vs bir problem yok bence. İş yerindekilerle “geziye gitmek” derseniz.. Ne bileyim, “yok” derim
İş yeri arkadaşlıklarında cinsiyet gözetmeksizin belirli bir mesafe olması gerektiğini düşünenlerdenim. Aksi takdirde saçma problemler olabiliyor
Evwt rahatsızlığım çok belli. Ama sonucu değiştirmiyor. Benim gezi planlarım hiç uygulanmayabiliyor, ama işyeri mutlaka ani bile olsa uygulanıyorBence çok haklısınız. Hadi yemek vs neyse (gerçi o bile gereksiz de) ne demek bensiz şehirdışı seyahati? Çok gereksiz bir samimiyet kurmuşlar, sonunda ya kavga ya dövüş bir şey olur da mutlaka, onu beklemeye sizin sabrınız olur mu bilmem..
Siz konuşup rahatsız olduğunuzu söylüyor musunuz? Öyleyse eşiniz nasıl tepki veriyor?
Bir yıldır bekliyorum. Samimiyet daha da arttığı için planlar da doğru olarak artıyorHizli koşan atın b.ku seyrek düşer derler.
Bekli yakında suyu çıkar bence.
Ben de zaten bundan yoruldum. Herşeye yetişmeye çalışıp hiç bir şey yapamamaktanBen olsam tepki gösterirdim. Ben gelemiyorsam ne işi var zırt pirt gezide. Eşim de aynı şekilde benim gitmemi istemezdi. Bizim aramızdaki ilişki bu şekilde. Bir başkası tepki göstermeyebilir, onun yaşam şekli oyledir, saygı duyarım.
Böyle sürekli iş gezisine gidince sizinle nasıl vakit geçirebiliyor?
O zaman eşine bi dur deme zamanı gelmiş, geçiyor bile.Bir yıldır bekliyorum. Samimiyet daha da arttığı için planlar da doğru olarak artıyor
Tartışıyoruz ama sonuç değişmeyince acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım.O zaman eşine bi dur deme zamanı gelmiş, geçiyor bile.
Üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor size karşı? Siz de kendiniz planlar yapın arkadaşlarınızla ya da ailenizle. Birkaç gün tatile gidin onsuz hazır yaz da gelmişken.Ben de zaten bundan yoruldum. Herşeye yetişmeye çalışıp hiç bir şey yapamamaktan
Böyle bir durumda kendimi önemsemiyor, ikinci plana atılmış hissederdim açıkcası. Ciddi bir konuşmanın vakti gelmiş gibi..Evwt rahatsızlığım çok belli. Ama sonucu değiştirmiyor. Benim gezi planlarım hiç uygulanmayabiliyor, ama işyeri mutlaka ani bile olsa uygulanıyor
Böyle bir arkadaş ortamım Yok benim. Bekarlar kendilerince takılıyor. Evliler ailesiyle ve çocuklarıyla.. mutsuzum bu yüzden.Üzüldüm sizin adınıza. Eşiniz nasıl bu kadar duyarsız olabiliyor size karşı? Siz de kendiniz planlar yapın arkadaşlarınızla ya da ailenizle. Birkaç gün tatile gidin onsuz hazır yaz da gelmişken.
Ama yani siz böyle ne evli gibisiniz ne de bekâr. Ciddi bir konuşma yapın eşinizle kendine gelsin. Kimse evlenince bekarken sürdüğü hayatı devam ettiremiyor. Size karşı sorumlulukları var. Bu kadar bencil olunmaz ki.Böyle bir arkadaş ortamım Yok benim. Bekarlar kendilerince takılıyor. Evliler ailesiyle ve çocuklarıyla.. mutsuzum bu yüzden.
Ciddi bir konuşmayı bir kaç kez denedim. Sonuç değişmedi. Abarttığımı söylüyor. Her iş oratamunda olabilirmiş falan. Benim iş koşullarım böyleyse o ne yapsın ki.Ama yani siz böyle ne evli gibisiniz ne de bekâr. Ciddi bir konuşma yapın eşinizle kendine gelsin. Kimse evlenince bekarken sürdüğü hayatı devam ettiremiyor. Size karşı sorumlulukları var. Bu kadar bencil olunmaz ki.
O zaman siz de elinizden geldiğince katılmaya çalışın eşinizle. Hiç zamanlarınız uyuşmuyor mu?Ciddi bir konuşmayı bir kaç kez denedim. Sonuç değişmedi. Abarttığımı söylüyor. Her iş oratamunda olabilirmiş falan. Benim iş koşullarım böyleyse o ne yapsın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?