Hayır. Şimdiye kadar hiç olmadı. Beni bu kadar geren bir ortama girip o samimi havayı da görmek İstemiyorum zatenO zaman siz de elinizden geldiğince katılmaya çalışın eşinizle. Hiç zamanlarınız uyuşmuyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır. Şimdiye kadar hiç olmadı. Beni bu kadar geren bir ortama girip o samimi havayı da görmek İstemiyorum zatenO zaman siz de elinizden geldiğince katılmaya çalışın eşinizle. Hiç zamanlarınız uyuşmuyor mu?
Ben öyle yapmaya çalışıyorum tabii ki. Eşime mutlaka ya sorar ya fikrini alır öyle karar veririm. Ama bana hiç sorulmaz. Gidiyoruz, gittik o kadarBu erkekler gerçekten saçmalayabiliyor. Mesela benimde iş yerimdeki kadınlar her gün çıkışta kahve -çay içip evlerine öyle geçiyorlar 3 ü evli 3 ü bekar. Bende evliyim :) açık açık söyledim her gün benim için uygun değil.
Mesela eşimin özel dersi olduğu gün katılıyorum onlara. Ya da eşim çok yorgun evde uzanıp kitap okuyup dinlenmek istediğinde arkadaşlarımla vakit geçiriyorum...
Evli kişiler bence eşlerinin fikrini almalıdır. Onun hakimiyetinde olmak değil makul çözümler adına gereklidir. Atıyorum haftada 1 gün bile yemek için çıktıklarında sizde bunu tolere edebilirsiniz ama anlattığınız durum çok çirkin.
Ayyyy senin yerine ben çıldırdım. Ne yapsan ki acaba ya valla gıcık oldum.Ben öyle yapmaya çalışıyorum tabii ki. Eşime mutlaka ya sorar ya fikrini alır öyle karar veririm. Ama bana hiç sorulmaz. Gidiyoruz, gittik o kadar
Aynen ben de dunden beri onu dusunuyorum..cok uzuldum, zamaninda izliyordum, kisilere az da olsa asinayim. burda isyeri yakinlasmalariyla baslayan o kadar cok ihanet oykusu okuduk ki. Bir kadin ve bir erkek benim nazarimda samimi olamaz, olamamali..ozellikle ikisinden biri evliyse. Bu benim bakisacim ve benim dogrum.baskalarini bilemem..Benim calistigim isyerinde de cok samimiyizdir ama oyle piknik virt zirt hic yapmayiz hatta sözü geçse tum hafta birbirimizi goruyoruz bide haftasonuda mi gorcez almayayim diye şakalasiriz. Bence eşin senden ayrı gitmemeli derim. Ama bilmiyorum şu esrs eroldaki edanin aldatilmasi beni etkilemis olabilir![]()
Sıradışı bir durum olmayabilir. Ama arka planda benim gibi durumlar yaşayan eşler olmuş olabilir. Şuan eşimin o grubu da hiçbir şey bilmiyordur. Ama ben burada çocuğuna bir lokma daha fazla yemek yedirebilnek için kriz geçirirken, babasının böyle yemekte gezide olması üzücü tabii. Ama bunu anlatamıyorum. Evlendiğimizden beri o kadar arkadaş darbesiyle karşılaşmasına rağmen hala arkadaşlarına aşırı bağlı bir birey olarak tanımlayabiliriz kendisini.Eski iş yerimde biz de öyleydik, haftasonu buluşmaları, her cuma akşamı iş çıkışı takılmalar falan, 8 yıl ordaydım hiç sıradışı bir durum olmadı. Ama eşiniz size ayırması gereken zamanı onlarla geçiriyorsa ve bu sürekliyse haklısınız
Sıradışı bir durum olmayabilir. Ama arka planda benim gibi durumlar yaşayan eşler olmuş olabilir. Şuan eşimin o grubu da hiçbir şey bilmiyordur. Ama ben burada çocuğuna bir lokma daha fazla yemek yedirebilnek için kriz geçirirken, babasının böyle yemekte gezide olması üzücü tabii. Ama bunu anlatamıyorum. Evlendiğimizden beri o kadar arkadaş darbesiyle karşılaşmasına rağmen hala arkadaşlarına aşırı bağlı bir birey olarak tanımlayabiliriz kendisini.
Benim eşimin şirketinde de bu tarz yemekler çok oluyor ama o kaçabilirse genelde gitmiyor,bizimle olmayı tercih ediyor,bölgeleri ülke genelinde birinci olduğu için Kıbrısa gitme planları vardı “ Sen de yoksun kumar da oynamıcam ne işim var tee o kadar yolda “ diye burun kuvırdı,içimden sevinçten parendeler attım ama Firdevs Yöreoğlu edasıyla “gitseydin aslında canım” dedimarkadaşlar bu bazı işyerlerinde ortam hani çok güzel oluyor da birlikte bir şeyler yapılıyor ya.. siz de sinir oluyor musunuz bu duruma?? Konu ben değil, eşimin iş yeri desem anlaşılır sanırım.. Önceleri iftar programları, sonraları piknikler, geziler.. şimdi ramazanda bile Pamukkale gezisi çıktı. 12-15 kişilik bayan-erkek karışık bi grup düşünün. Tek evli olan benim eşim. Diğerleri bekar. İki de nişanlı çift var. Ben katılamıyorum kesinlikle. Haftasonları bile iş olarak çok doluyum. Veya hafta içi bir gün boşlukta ani bi plan yapılıyor; tabii ben çalışıyorum. Ya biraz da empati istiyorum; bir tanesine de ben gelmeyim desin istiyorum. Bu kadar samimiyete gerek olmadığını düşünüyorum. Benim hiç bir çalışma ortamımda bu tarz aşırı birlikte hareket edilen bir durum olmadı. Eğitim sektöründeyim. Eşim özelde. Cidden tepki versem de bi faydası Yok. Abartıyor muyum sizce??
Bu mesela Ramazan’ın 9.günü. Şuana kadar 4 iftar. Haftasonu da gezi.. çıldıracagım bir gün o olacak cidden. Arada sırada olsa tamamdı. Zaten öyle başladı. Arttı iyiceher hafta sonu mu bir yerlere gidiyorlar yoksa arada bir mi?arada bir ise bırakın derim.erkeklerinde nefes almaya ihtiyacı var.Ayrıca iş yerinde huzurlu, mutlu bir ortamı varsa bu size de güzel yansır.Arkadaşlarıyla vakit geçirmesi sizi aldattığı aldatacağı anlamına gelmez.Tabiki durum arada sıradaysa her gece her hafta sonuysa o başka.
Bazı insanların karakterini düzeltemeyiz gerçekten. Bencillikse şayet bunun sebebi, umudum yok açıkcası çok fazla. Gördüklerim ve hissettiklerim hayatta önüme bakmaktan başka çarem olmadığını söylüyor. Bahtsızlık belki de. Kimi değerli adamlara bakıyorum, cahil, bencil, şımarık kadınların elinde oyuncak resmen. (Ailemde var bir kaç örneği) kimi fedakar, anlayışlı, sabırlı, gönlü geniş kadınlarımız da meşakkat çekmekle meşgul evliliğinde.Eşiniz çok bencil bence. Bunun 'kadın evde otururken erkeğin kahvehaneye gitmesi'nden farklı bir yönü yok. Yanlış![]()