- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
ama ben arkadaş olmak istiyorum.birilerine tutunmak istiyorum.iş dışında da görüşmek istiyorum.evet sizin dediklerinizi yapanlar var ama iyi niyetli olacam ve iyi niyet olarak bana geri dönecek.bugün değilse yarın öbü günBacim dertler bir derya, sende bir sandal olmussun..
Bu kadar onemseme yahuu.
Gorevin degilse sende burun kivir..
Uyyhh
Evet. :)Bilerek mi peş peşe konu açıyorsun? Daha da antipatik olmak için?
hayır..sadece ben sadece burada konuşabiliyorum.kafamı kurcalıyor.istiyorum ki benim de arkadaşlarım olsun çabalıyorum olmuyor.sizce nedenBuradaki insanlarla dalga mi geciyorsunuz ?
yapmayın arkadaşlar ya...siz olmasanız napardım.buraya yazıyorum bir nebze iyiyim.her biriniz iyi ki varsınız.Evet. :)
ama hep öle derler de.bizim biribirimizin ayağını kaydırma sorunumuz yok.kadromuz sabit.arkadaş neden olunmasın ki.neden...normal insanlar işyerinde zombileşiyorlar mı yoksa.İş yerinde arkadaş olunursa büyük bir denk gelme, bir şanstır. İş ortamında kimseyle fazla yaklaşılmaz çünkü çoğu davranış çıkarlar için yapılır.
Sende iyiki varsın,diğer konudaki yorumuma hala geçerli ama.yapmayın arkadaşlar ya...siz olmasanız napardım.buraya yazıyorum bir nebze iyiyim.her biriniz iyi ki varsınız.
arakadaş dediysem dost demedim, ara sıra görüşmek kahve içmek laflamak vs...yoksa sorunlarımı kimseye anlatmam ki ben...günlük laflamak için.İş yerinde arkadaş olunursa büyük bir denk gelme, bir şanstır bence. İş ortamında kimseyle fazla yaklaşılmaz çünkü çoğu davranış çıkarlar için yapılır.
iyi de benim hiç arkadaşım yok.yaşıtlarım iş yerinde.komşular genel de orta yaş üstü ve kimsenin evine gitmedim.iyi de ben burada kiiminle konuşacağım...benim arkadaş edinmeye ihtiyacım var.iş yerinde arkadaş bulmak zordur zaten gerek de yok. işinizi yapın eve geçin.
iyi de benim hiç arkadaşım yok.yaşıtlarım iş yerinde.komşular genel de orta yaş üstü ve kimsenin evine gitmedim.iyi de ben burada kiiminle konuşacağım...benim arkadaş edinmeye ihtiyacım var.
sorun değil, yazabilirsin..ne diyebilirim ki...antipatik olduğumu söylüyorlar ama neden bilmiyorum :)Sende iyiki varsın,diğer konudaki yorumuma hala geçerli ama.
Ama herkes herkesle anlaşamaz ki. Hele bir yaştan sonra insanlar daha seçici olur arkadaş konusunda. Hep yalnızsanız sizinle arkadaş olmak istemiyordur belki. Bir gruba girseniz daha iyi olabilir.ama hep öle derler de.bizim biribirimizin ayağını kaydırma sorunumuz yok.kadromuz sabit.arkadaş neden olunmasın ki.neden...normal insanlar işyerinde zombileşiyorlar mı yoksa.
ama ben arkadaş olmak istiyorum.birilerine tutunmak istiyorum.iş dışında da görüşmek istiyorum.evet sizin dediklerinizi yapanlar var ama iyi niyetli olacam ve iyi niyet olarak bana geri dönecek.bugün değilse yarın öbü gün
Önceki konudaki yorumumu okumadın ki.sorun değil, yazabilirsin..ne diyebilirim ki...antipatik olduğumu söylüyorlar ama neden bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?