- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
ehliyet de mevcut ama araba kullanmaya cesaretim yok... ama cesaretim yok.gerçekten yok.
Bilerek mi peş peşe konu açıyorsun? Daha da antipatik olmak için?
Sınav için gittiğini okudum ben belki de dönmezTa kendisi. Ama geri gelir sonsuz degildir sanırım banı. :)
yok öyle değil.insan birisine derdini açmak güvenmek istiyor.Allah böyle yaratmış.kitap film bunlar da güxel ama bir arkadaşı tutamaz.Kitap oku. Dizi izle. Arkadaş şart değil.
yanımda 2-3 kişi yok.yanımda bir ben bir oğlum ve önce Rabbim var.annem de yok kardeşim de yok.onlar babamın kölesi olsunlar bakalım.yanımda kimse yok.Diğerlerine cevap yok sanırım.
Size mutluluklar.
Ama siz böyle yaptıkça yanınızdaki 2-3, kişiyi de kaybedeceksiniz benden söylemesi.
dedikodu yok dedikodu yok :)))))Sınav için gittiğini okudum ben belki de dönmez.
E kocanız var,huzurlusunuz mutlusunuz.yanımda 2-3 kişi yok.yanımda bir ben bir oğlum ve önce Rabbim var.annem de yok kardeşim de yok.onlar babamın kölesi olsunlar bakalım.yanımda kimse yok.
kaale almadınız beni.peki...öff...Bütün bir ciddiyetle konuyu okudum bir desizin yorumunuzla üyeye dikkat ettim ve yıkıldım
biz sadce aynı evde yaşıyoruz.offfffffffffffffE kocanız var,huzurlusunuz mutlusunuz.
Öyle diyorsunuz ya.
Parasız mutsuz olanı gördüm de parasıyla rezil olup mutsuz olanı ilk kez görüyorum.
Size mutluluklar,herşey dilediğiniz gibi olsun.
Olur bazen öyle :) birdahakine bikaç yorum okuyup da konuya geçersiniz paragraf sorularında önce soru kökünü okumak gibi bir şey bu :)Bütün bir ciddiyetle konuyu okudum bir desizin yorumunuzla üyeye dikkat ettim ve yıkıldım
Sınav için gittiğini okudum ben belki de dönmez.
olmuyor.tedaviyi denedim.kanser tedavi edilebildi mi mesela.psikologum şöyle demişti:bazı vakalalarda sınırlı düzelme oluyor.yani herşey bir okus pokusla düzelmiyor.maalesef ki.hele ki ruhsal sorunların bazılarında belli bir aşamaya kadar gelebiliyorsun.bu böyle.yapacak bişi yok.ben kabullendim.yok yok yok.denemedim mi sanıyorsun.bizzat gittiğim hocalar oldu netten yazıştıklarım oldu.hayır bunu böyle kabul edecem.başka çarem yok...ben ki çocuğumun hastalığı için türkiyedeki ilk 10 daki tüm hocaları gezdim, detay detay bakarım araştırırım.ama benim için bir çare yok.maalesef.böyle yaşamak durumundayım
yine güldğrdünüz kızlar :dOlur bazen öyle :) birdahakine bikaç yorum okuyup da konuya geçersiniz paragraf sorularında önce soru kökünü okumak gibi bir şey bu :)
Kaçırmışsın bence onun ustune kaç kere döndü kaç kere bizim duvarları da griye boyattı elm sokağı kabusu gibi, gitmez :.d)
kaale almadınız beni.peki...öff...
Henüz tanışmadım kendisiyle,beni de griye boyamamasının temennisini diliyorum gerçi ben çenemi tutamıyorum.Kaçırmışsın bence onun ustune kaç kere döndü kaç kere bizim duvarları da griye boyattı elm sokağı kabusu gibi, gitmez :)
olmuyor.tedaviyi denedim.kanser tedavi edilebildi mi mesela.psikologum şöyle demişti:bazı vakalalarda sınırlı düzelme oluyor.yani herşey bir okus pokusla düzelmiyor.maalesef ki.hele ki ruhsal sorunların bazılarında belli bir aşamaya kadar gelebiliyorsun.bu böyle.yapacak bişi yok.ben kabullendim.yok yok yok.denemedim mi sanıyorsun.bizzat gittiğim hocalar oldu netten yazıştıklarım oldu.hayır bunu böyle kabul edecem.başka çarem yok...ben ki çocuğumun hastalığı için türkiyedeki ilk 10 daki tüm hocaları gezdim, detay detay bakarım araştırırım.ama benim için bir çare yok.maalesef.böyle yaşamak durumundayım
yine güldğrdünüz kızlar :d
içimden gele gele yardım ettim.bildiğim herşeyi öğrettim.o ne yaptı benim düşmanlarım bana laf sokarken kahkahayı bastı.Dünkü konunuzla bu benzer siz insanlara menfaatle yaklaştıkça kimse olmaz tabiki.Arkadaş olmak için iyilik yapıyorsunuz sonra arkadaş olmayınca üzülüuorsun. İnsanlar her zman iyilikten anlamayabilir yada kimse iyilik yapanla arkadaş olmak zorunda değil.Tıpkı öğretmene sırf oğlunuza iyi davran sın diye hediye alman gibi.Önemli olan hediye alırken yada yardım ederken kendini mutlu etmektir.Herşeyden bukadar sıkıldıysan git kendine yeni bir hayat kur başka şehirde işin var paran var niye kendine bu kadr acıyorsun ve ezdirtiyorsun.Aa tabii eşin başmühendisti demi.Önceki konunda bu gereksiz ayrıntıyı neden paylaştığını hala anlamadım.
ben kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ama sorun şu aslında...o kadar yardım ettim, bana x kişisi laf sokarken kahkahayı bastı, söylediğim bişiyi duymazdan geldi falan.hiçbir neden yokken iletişimi kesiyorlar.anlamıyorumm.Bazı tanıdığım insanlara çok benziyorsunuz. Kendinizce iyilik yapıp insanları böyle elde etmeye çalışıyorsunuz. Karşı taraf da bal gibi anlıyor ve çekiliyor. Arkadaşlık yapılan iyiliğe karşılık vermek değildir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?