iş yeri gruplaşmaları

Diğerlerine cevap yok sanırım.
Size mutluluklar.
Ama siz böyle yaptıkça yanınızdaki 2-3, kişiyi de kaybedeceksiniz benden söylemesi.
yanımda 2-3 kişi yok.yanımda bir ben bir oğlum ve önce Rabbim var.annem de yok kardeşim de yok.onlar babamın kölesi olsunlar bakalım.yanımda kimse yok.

yanımda 2-3 kişi yok.yanımda bir ben bir oğlum ve önce Rabbim var.annem de yok kardeşim de yok.onlar babamın kölesi olsunlar bakalım.yanımda kimse yok.
E kocanız var,huzurlusunuz mutlusunuz.
Öyle diyorsunuz ya.
Parasız mutsuz olanı gördüm de parasıyla rezil olup mutsuz olanı ilk kez görüyorum.
Size mutluluklar,herşey dilediğiniz gibi olsun.

E kocanız var,huzurlusunuz mutlusunuz.
Öyle diyorsunuz ya.
Parasız mutsuz olanı gördüm de parasıyla rezil olup mutsuz olanı ilk kez görüyorum.
Size mutluluklar,herşey dilediğiniz gibi olsun.
biz sadce aynı evde yaşıyoruz.offfffffffffffff

Bütün bir ciddiyetle konuyu okudum bir de sizin yorumunuzla üyeye dikkat ettim ve yıkıldım
Olur bazen öyle :) birdahakine bikaç yorum okuyup da konuya geçersiniz paragraf sorularında önce soru kökünü okumak gibi bir şey bu :)
Sınav için gittiğini okudum ben belki de dönmez .

Kaçırmışsın bence onun ustune kaç kere döndü kaç kere bizim duvarları da griye boyattı elm sokağı kabusu gibi, gitmez :)

hayır öyle bir şey yok.. ve evet kanser tedavi edilebiliniyor, şu forumda bile bunu yenen sayısız insanlar var.. siz hastalığınızı kabul etmişsiniz ama etrafınız sizinle bu şekilde iletişim kurmak istemiyor.. doktor ne dese kendinize göre yorumluyorsunuz, ilaç kullanmıyorsunuz.. hatta dikkat ettim şuradaki uzun yazıları bile okumuyorsunuz.. siz böyle yaşamayı kabul etmiş olabilirsiniz, o zaman neden iticiyim, neden kimse benimle iletişim kurmuyor, neden arkadaşım yok demeyin.. bundan sonra da olacağını sanmıyorum..

Bacim sende daha rahat bir 10 konuluk potansiyel var kolay gelsin sana cok da saapma :)))

Dünkü konunuzla bu benzer siz insanlara menfaatle yaklaştıkça kimse olmaz tabiki.Arkadaş olmak için iyilik yapıyorsunuz sonra arkadaş olmayınca üzülüuorsun. İnsanlar her zman iyilikten anlamayabilir yada kimse iyilik yapanla arkadaş olmak zorunda değil.Tıpkı öğretmene sırf oğlunuza iyi davran sın diye hediye alman gibi.Önemli olan hediye alırken yada yardım ederken kendini mutlu etmektir.Herşeyden bukadar sıkıldıysan git kendine yeni bir hayat kur başka şehirde işin var paran var niye kendine bu kadr acıyorsun ve ezdirtiyorsun.Aa tabii eşin başmühendisti demi.Önceki konunda bu gereksiz ayrıntıyı neden paylaştığını hala anlamadım.

yine güldğrdünüz kızlar :d

kaale almadınız beni.peki...öff...

ben en çok elinize ne geçiyor onu merak ediyorum. anlıyoruz dalga geçiyorsunuz da amaç ne? düşünüyorum buraya dalga geçmek için konu açsam eğlenmem bile.. gerçekten eğleniyor musunuz? napıyosunuz bizim yorumları okuyup kahkaha mı atıyorsunuz? gerçekten merak ettiğim için soruyorum nasıl bir düşünce yapısındasınız?

Kaçırmışsın bence onun ustune kaç kere döndü kaç kere bizim duvarları da griye boyattı elm sokağı kabusu gibi, gitmez :)
Henüz tanışmadım kendisiyle,beni de griye boyamamasının temennisini diliyorum gerçi ben çenemi tutamıyorum.

Hayır sizi iyileştirecek olanlar doktorlar değil, SİZSİNİZ. Dünyadaki tüm doktorları gezin siz istemedikten sonra yapamazsınız. Bunu bir anlayın önce.

Aslında değişmek falan istemiyorsunuz ama tepki almamak için gittim yaptım ettim daha ne yapayım diyorsunuz.

yine güldğrdünüz kızlar :d

Bazı tanıdığım insanlara çok benziyorsunuz. Kendinizce iyilik yapıp insanları böyle elde etmeye çalışıyorsunuz. Karşı taraf da bal gibi anlıyor ve çekiliyor. Arkadaşlık yapılan iyiliğe karşılık vermek değildir ki.

içimden gele gele yardım ettim.bildiğim herşeyi öğrettim.o ne yaptı benim düşmanlarım bana laf sokarken kahkahayı bastı.
çok etik bir davranış mı şimdi bu.arkadaş olmasın iyi tamam da bu çok çirkin bence.
hayır şunu kaçırıyorsn ki bu yeni gelen kız benimle aynı işleri yaptı.öğretmeyebilirdim.benim işimi alacak diye.korkmadım ilgilendim öğrettim.öğretmemem mi gerekliydi.o kadar iyi davranırken karşı tarafın beni yok saymasını anlamıyorum...anladığım şu sen ne kadar iyi olursan ol, istersen ağzında kuş tut, insanlar arkadaş gruplarına girmek için seninle iletişimi kesiyorlar.bu etik değil.iyi niyetli değil.tabi bence.ben bu kıza bir ayda nasıl davranmış olabilirim ki benle konuşmuyor.anlaşılır gibi değil.

ben kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim ama sorun şu aslında...o kadar yardım ettim, bana x kişisi laf sokarken kahkahayı bastı, söylediğim bişiyi duymazdan geldi falan.hiçbir neden yokken iletişimi kesiyorlar.anlamıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…