iş yeri gruplaşmaları

Ne kadar kotu kalplisiniz gercekten acidim size. Ettiginiz beddua duaniz olarak size geri doner bunu da unutmayin olur mu.
Burda yuz tane konu acip yorumlara alakasiz cevaplar verip sonra da insanlara beddua etmeniz fazla soze gerek birakmiyor..

ama hep öle derler de.bizim biribirimizin ayağını kaydırma sorunumuz yok.kadromuz sabit.arkadaş neden olunmasın ki.neden...normal insanlar işyerinde zombileşiyorlar mı yoksa.

İş yerinde herkes illa arkadaş olacak diye bir kaide yok .İş için belli bir iletişiminiz olur onun haricinde isteyen daha samimi olur isteyen sadece iş ilişkisi olarak görür.Belki sizden hoşlanmadı ve arkadaş olmak istemedi

Dalga geçiyorsunuz.ne demeliyim ve beni nasıl anlayabilirsiniz.sizlerin bu uslüple yazması normal mi

Ne kadar kotu kalplisiniz gercekten acidim size. Ettiginiz beddua duaniz olarak size geri doner bunu da unutmayin olur mu.
Burda yuz tane konu acip yorumlara alakasiz cevaplar verip sonra da insanlara beddua etmeniz fazla soze gerek birakmiyor..
Allah dar durumda olanlarla dalga geçenleri dalga geçtikleri duruma düşürsün ki anlasınlar isterdim.temenni olarak alın.çevremdeki sizin gibi insanlardan bıktım sıkıldım artık.

Dalga geçiyorsunuz.ne demeliyim ve beni nasıl anlayabilirsiniz.sizlerin bu uslüple yazması normal mi
Yahu arkadaşım,ben orda kötü birşey yazmadım ki?
Seninle dalga geçmedim,sana kızmadım bağırmadım çağırmadım.
Ben sana destan yazmışım destan.
İnsanlar bana "yazma bırak anlamıyor,suya anlatıyorsun" dedikleri halde anlattım.
Başından beri dalga geçen başkaları ben değilim.
Sende çok çelişkilisin yahu.
Benim annem yaşındasın ama ben senden çok çok saha olgunum.
Bi önemsiz diyorsun,önemsiz diyene de nasıl önemsiz diyerek çıkışıyorsun.
Çocuğunun hastalığından bahsediyorsun ama sana öneride bulunulduğunda "yok,istemiyorum,tasvip etmiyorum,doğru bulmuyorum" bla bla cümleleri kuruyorsun.
Bir konunda çanta muhabbeti yapıyorsun yarım saat sonra hiçbirşey olmamış gibi yine çocuğunun hastalığından bahsetmeye başlıyorsun.
tamam hastalığı var olabilir ama insanlara çocuğumun öğretmenine çocukla ilgilensin kaynaştırsın diye çanta aldım diyen sensin,tepki toplayınca ama benim çocuğum hasta diyende sensin.
Kimse seni burada anlayamıyor,çünkü davranışlarından çıkarcı biri olduğunu çıkarıyorlar.
Ve şu konuya da değinmeden geçemeyeceğim; evladınızın kalbinde birşey olmasını yaşayarak öğrenin demişsin,sen kime ne yaptın da senin çocuğun bunları yaşıyor? Senin mantığına göre sende biriyle dalga geçmişsin ki çocuğunda bunu yaşayarak deneyimliyorsun.
Allah kimseye yaşatmasın,düşmanıma dahi. Seni kınıyorum,kendi evladın canında diğerinin evladı değersiz mi? Sen nasıl böyle bir kötü dilekte bulunabilirsin. Bulunabilmen için kalbinin katran tutmuş lazım kusura bakma.

ben de bilmiyorum ben kime ne yaptım...bu bir sınav...bu durumumla dalga geçilince yaşayın da görün diyorum.o duruma getiriyorsunuz.yoksa normalde beddua etmem ama dalga geçmek hor görmek acımak yok yalan demek vs de nedir....

E o zaman kelimelerine dikkat ediceksin insanları çelişkiye düşürmeyeceksin bu kadar basit

Kiminiz eşten, kiminiz eş ailesinden, kiminiz evlatlarınızın sağlık sorunlarından dertlisiniz, kimin ne derdi varsa Rabbim derman versin inşaallah, yeri geliyor konularda tartışma çıkıyor, bazen sinirler fazla geriliyor üsluplar bozulabiliyor, hepsini anlıyorum, olur insanlık halidir, hiçbirimiz Sultan Süleyman sabrına sahip değiliz elbette ama beddualarınızı anlamıyorum asla, yaşadığınız üzüntüleri bir başkasının yaşamasını dilemeyin.

Konu kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…