iş yeri gruplaşmaları

üniversiteden ya da yakın yaşı olan kuzen vs yok mu?
kimseyle görüşmüyorum.baba tarafımdaki kuzenler sıkıntılı.onları görmek dahi istemem.anne tarafım düzgün, biri banka müdürü, biri çok köklü holdingde insan aynaklarında biri ev hanımı.bunlarla da görüşmüyorum.farklı ildeler zaten.bir samimiyetimiz hiç olmadı.üniversiteden arkadaşım hiç olmadı.derslere girmezdim, insanların arasında bunalıyorum, fobim tutuyordu.kötü günlerdi.

okumuşumdur.hepinizin yorumunu teker teker okuyorum arkadaşım.neydikine :)
Yorumum buydu.
"Bende size diyorum ki.
Aldatılan,şiddet gören 2 çocuğuyla birlikte arkasında kimse olmadan kaçıp kurtulan kadınlar.
Başka şehire yerleşip 2 yaşındaki bebesiyle iplik temizleyen,tekstil atölyesinde çalışan kadınlar var.
Ve bunları yapmakta onlara göre kolay değildi,onlarında arkasında kimse yoktu,kocaları sarhoştu belki de çalışmayan işi gücü olmayan bir adamlardı.
E sizin işiniz var,birikiminiz var,kocanızın iyi bir işi var.
Boşanana kadar ehliyet alabilirsiniz,birikiminize birikim katabilirsiniz.
Eşyalı eve geçip birde bakıcı tutabilirsiniz.
Bunlar sizin maaşınızla yapılabilecek şeyler. Darp raporu alsaydınız arabanın yarısını ve adamın donuna kadar alabilirdiniz,yüksek bir maaşta cabası.
Eee sorun ne?
İlaç istemiyorsunuz,hastaneye yatmak istemiyorsunuz,e konuşarakta ilerlemiyor hiçbirşeyiniz.
Eşiniz sizi ezik gibi görüp eziyor,sizi paranız için yanınızda tutuyor,birikiminizi istiyor,şiddet psikolojik şiddet aranızda en en en üst seviyede.
Böyle karaktersiz tiynetsiz adamla psşkolojik sorunları olan anneyle güzel güzel mi büyüyecek sanıyorsunuz? Tek başına yaşama tutunmaya çalışmak bakıcıyla büyümek kötü bir aile hayatında büyümekten kat kat daha iyi.
Size ileride olacakları söyleyeyim mi? Çocuğunuzda sizin gibi olacak,üzülecek,kendine güvensiz olacak?
Siz anlamıyor sanıyorsunuz ama en çok çocuklar anlıyor bu durumları,ileride onda nasıl yaralar açtığınızın farkında olacaksınız ama çok geç olacak.
Allah aşkına ileride çocuğunuzun "annem benimle birlikte hayata tutunmuş,o çok güçlü bir kadın" mı demesini istiyorsunuz yoksa "benim annem güçlü bir kadın değildi benim için babama sabretti." demesini mi istiyorsunuz. 1. Durumda sizi yüceltecek,gözünde çok güçlü bir kadın olacaksınız,sosyal fobinizi bile bitirebilir hale gelecek.
Siz sadece bugünlük düşünüyorsunuz ilerisi aklınızda yok,şuanlık rahatım tamam huzurluyum diyorsunuz,öyleyse siz bilirsiniz.
Bir de babanıza hak veriyorum,diğer konularınıza baktım da hep gidip gelmişsiniz,adam sizin için nerelerden gelmiş siz hala kocanızı seçmişsiniz,e haliyle adam tabiki sizi istemez"

yaşamanız mucize heralde.

böyle çok pimpirikli insanlardan ben de her zaman uzak dururum. çünkü az biraz olan hayat enerjimi sömürürler beni de takıntılı yaparlar. anladığım an keserim arkadaşlığımı. yapmayın bunu kendinize. kitap okuyun müzik dinleyin ama başkalarına tutunmaya çalışmayın. ufkunuzu genişletin. pozitif olduğunuzda insanlar hep yanınızda kalacaktır. emin olun...

suya yazı yazıyorsunuz maalesef.

herkesin içinden geçen ama yazamadığını yazayım.. tedavi olmadıkça arkadaş falan bulamazsın..
olmuyor.tedaviyi denedim.kanser tedavi edilebildi mi mesela.psikologum şöyle demişti:bazı vakalalarda sınırlı düzelme oluyor.yani herşey bir okus pokusla düzelmiyor.maalesef ki.hele ki ruhsal sorunların bazılarında belli bir aşamaya kadar gelebiliyorsun.bu böyle.yapacak bişi yok.ben kabullendim.yok yok yok.denemedim mi sanıyorsun.bizzat gittiğim hocalar oldu netten yazıştıklarım oldu.hayır bunu böyle kabul edecem.başka çarem yok...ben ki çocuğumun hastalığı için türkiyedeki ilk 10 daki tüm hocaları gezdim, detay detay bakarım araştırırım.ama benim için bir çare yok.maalesef.böyle yaşamak durumundayım

Eski konularını okuyunca farkettim malesef..

ehliyet de mevcut ama araba kullanmaya cesaretim yok... ama cesaretim yok.gerçekten yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…