- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
raporun tanı kısmı.LCA sol koroner arter demek, delinse hayat bitiyor, kalbi besleyen ana damar pulmoner arterle bağlantı kurmuş diyor.kaç tane makale okudum...tercümesi bu.Bakın uçlarda yaşıyorsunuz
Önceki konularda iki haftaya ameliyat olacak gibi yazmışsınız
Hani iki yaz önce evi terk ettiğiniz dönemde galiba
Sonuçta benim size tavsiyem hayatınızda olumsuzluk aramayın
Örneğin vayyy dişi çürüdü diye üzüleceğinize kalbi toparlıyor ne güzel ameliyata gerek kalmayacak deyin
Bence sosyal fobi değil sıkıntınız çok farklı bir durum yani her şeyi olumsuza yoruyorsunuz
Örneğin iş yerini sadece iş yeri görün
Bu akşam oturun eski konularınızı okuyun iş ile ilgili
Hep sorunlarınız var ve yıllardır o işte çalışıyorsunuz daha da çalışacaksınız
Umursamayın arkadaş vs olmayın
Gidin ve gelin
prof dişelre iyi bakın dedi...kalbi etkiliyor dişler.Bakın uçlarda yaşıyorsunuz
Önceki konularda iki haftaya ameliyat olacak gibi yazmışsınız
Hani iki yaz önce evi terk ettiğiniz dönemde galiba
Sonuçta benim size tavsiyem hayatınızda olumsuzluk aramayın
Örneğin vayyy dişi çürüdü diye üzüleceğinize kalbi toparlıyor ne güzel ameliyata gerek kalmayacak deyin
Bence sosyal fobi değil sıkıntınız çok farklı bir durum yani her şeyi olumsuza yoruyorsunuz
Örneğin iş yerini sadece iş yeri görün
Bu akşam oturun eski konularınızı okuyun iş ile ilgili
Hep sorunlarınız var ve yıllardır o işte çalışıyorsunuz daha da çalışacaksınız
Umursamayın arkadaş vs olmayın
Gidin ve gelin
Sizle uğraşmıcam yaaaa.hepsini yazdım çizdim oynuyorum.herşey yalan.aslımda bekarım.çocuk da yok koca da yok.hepsini ben yazdım.itiraf ediyorum.tutarsızlıklar da bu yüzden.herkesden özür dilerim
konuştuğumzu şey kalp, koroner damarlar.koronerinde önemsiz bir sorunu var...ama önemsiz dediysem nezle gripten bahsetmiyorum.sonuçta kalp, eskiye göre iyi...cevap vermekten sıkıldım artık.kelime oyunları yapmayın bana.
ama sen beni yalancılıkla itham ediyorsun...raporun ilgili kısmını buraya yükliyim uygun zamanda.ben yalancı değilim.Allah etmesin.hele ki çocuk üzerinden ajitasyon yapacam.allah çocuk çoluğunuza yaşatmasın.zor...ben bir çok kez evi terk ettim, sayısını ben hatırlamıyorum.gittim geldim, ameliyat zamanına da denk gelmiş olabilir.hesabını yapmadım.bağlantıya bak ya... sübhanallah....
Geçen sene aralık ocak gibi ameliyata götürecekdik ki bir fikir daha alalıö dedik.çocuk anjiyo olmadı ama o psikolojideydik.ameliyat olur diye gittik istanbula.Ameliyat zamanına denk gelmiştir diyorsun
Çocuk ameliyat oldu mu
Ben sana yalancı demiyorum abartıyorsun diyorum
Siz kendiniz yapıyorsunuz bize karşı. Bir öyle diyorsunuz bir böyle.konuştuğumzu şey kalp, koroner damarlar.koronerinde önemsiz bir sorunu var...ama önemsiz dediysem nezle gripten bahsetmiyorum.sonuçta kalp, eskiye göre iyi...cevap vermekten sıkıldım artık.kelime oyunları yapmayın bana.
Hikayeyi yeniden yazıyorum.amma da inandın haaa :)Siz kendiniz yapıyorsunuz bize karşı. Bir öyle diyorsunuz bir böyle.
Hikaye tutmayınca çevir kazı yanmasın diye kıvıyorum...napıyım.ama beni mahcıp ettin.anladın durumu.tebrik ederim.Siz kendiniz yapıyorsunuz bize karşı. Bir öyle diyorsunuz bir böyle.
Belli oluyor. Bence siz inandırıcı olmak adına yarım saatte bir aynı mesajımı alıntılayıp duruyorsunuz :)Hikayeyi yeniden yazıyorum.amma da inandın haaa :)
İnandırıcı olmuyor muyum.peki hikayrm tutsun diye ne yapmalıyım.hani fikir alıyım.Belli oluyor. Bence siz inandırıcı olmak adına yarım saatte bir aynı mesajımı alıntılayıp duruyorsunuz :)
Ama benim konumun hikaye olduüğu aramızda kalsım.kimseye söyleme haaa :)Belli oluyor. Bence siz inandırıcı olmak adına yarım saatte bir aynı mesajımı alıntılayıp duruyorsunuz :)
Konularınız ister gerçek olsun, ister yalan,Ama benim konumun hikaye olduüğu aramızda kalsım.kimseye söyleme haaa :)
Çocuğunda eğer bir gün kalp anomalisi olursa anlarsın.anlamak için yaşamak gerek.umarım yaşayarak öğren ki bir daha milletin dalga geçemeyecek hale getirsin rabbim seni.Konularınız ister gerçek olsun, ister yalan,
her iki durumda da acıdım size,yazık,
ne yaşadınız da böyle oldunuz acaba?
Cevabı yukarı yazdımKonularınız ister gerçek olsun, ister yalan,
her iki durumda da acıdım size,yazık,
ne yaşadınız da böyle oldunuz acaba?
Ben hikayesiniz demedim,kendinizle çelişiyorsunuz dedim. Ayrıca başkasının çocuğuna kötü dilekler dilemekte çok çok çok kötü. Allah yardımcınız olsun. Sürekli beni alıntılayıp cevap verme gereksinimi duyuyorsunuz,neden? Kendinizle çeliştiğinizi ortaya çıkardım diye mi? İyi geceler lütfen daha yazmayın,kendi kendinizle dalga geçiyorsunuz suçlu biz oluyoruz.İnandırıcı olmuyor muyum.peki hikayrm tutsun diye ne yapmalıyım.hani fikir alıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?