iş yeri gruplaşmaları

raporun tanı kısmı.LCA sol koroner arter demek, delinse hayat bitiyor, kalbi besleyen ana damar pulmoner arterle bağlantı kurmuş diyor.kaç tane makale okudum...tercümesi bu.

Eklentiler

• rapor.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 55
prof dişelre iyi bakın dedi...kalbi etkiliyor dişler.

Kendiniz çizip kendiniz oynuyorsunuz,önce önemli değil diyorsunuz sonra nasıl önemli değil diyorsunuz.
D damdan 'a yerden göğe kadar hak verdim.
Sizle uğraşmıcam yaaaa.hepsini yazdım çizdim oynuyorum.herşey yalan.aslımda bekarım.çocuk da yok koca da yok.hepsini ben yazdım.itiraf ediyorum.tutarsızlıklar da bu yüzden.herkesden özür dilerim

Kendiniz çizip kendiniz oynuyorsunuz,önce önemli değil diyorsunuz sonra nasıl önemli değil diyorsunuz.
D damdan 'a yerden göğe kadar hak verdim.
konuştuğumzu şey kalp, koroner damarlar.koronerinde önemsiz bir sorunu var...ama önemsiz dediysem nezle gripten bahsetmiyorum.sonuçta kalp, eskiye göre iyi...cevap vermekten sıkıldım artık.kelime oyunları yapmayın bana.

Ameliyat zamanına denk gelmiştir diyorsun

Çocuk ameliyat oldu mu

Ben sana yalancı demiyorum abartıyorsun diyorum

Ameliyat zamanına denk gelmiştir diyorsun

Çocuk ameliyat oldu mu

Ben sana yalancı demiyorum abartıyorsun diyorum
Geçen sene aralık ocak gibi ameliyata götürecekdik ki bir fikir daha alalıö dedik.çocuk anjiyo olmadı ama o psikolojideydik.ameliyat olur diye gittik istanbula.

Siz kendiniz yapıyorsunuz bize karşı. Bir öyle diyorsunuz bir böyle.

İnsanların acılarıyla dalga geçmeyin arkadaşlar.yapmayın...lütfen.ille sizin gibi dalga mı geçiyim.bu tür sohbetler yapmak istemiyorym.

Konularınız ister gerçek olsun, ister yalan,
her iki durumda da acıdım size,yazık,
ne yaşadınız da böyle oldunuz acaba?
Çocuğunda eğer bir gün kalp anomalisi olursa anlarsın.anlamak için yaşamak gerek.umarım yaşayarak öğren ki bir daha milletin dalga geçemeyecek hale getirsin rabbim seni.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnandırıcı olmuyor muyum.peki hikayrm tutsun diye ne yapmalıyım.hani fikir alıyım.
Ben hikayesiniz demedim,kendinizle çelişiyorsunuz dedim. Ayrıca başkasının çocuğuna kötü dilekler dilemekte çok çok çok kötü. Allah yardımcınız olsun. Sürekli beni alıntılayıp cevap verme gereksinimi duyuyorsunuz,neden? Kendinizle çeliştiğinizi ortaya çıkardım diye mi? İyi geceler lütfen daha yazmayın,kendi kendinizle dalga geçiyorsunuz suçlu biz oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…