- Emoji Skoru
- 283
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Kadına Eylül de Dr çalışırım demiştim ama yapamıyorum dicemdedinn mi
yarım ay maaşını da bırakma iste
vermem derlerse şikayet ederim maliyeye ve 170e sgk ya de cnm korkma onlar belli yüzsüz sen hakkını istiyorsun
Yapamıyorsan zorla da değil yaa köle sistemiyle çalıştırıyor belli hiç utanma sıkılma baskın çık hattaKadına Eylül de Dr çalışırım demiştim ama yapamıyorum dicem
Sizlere çok tessekur ederim bu akşam mesaj aticamYapamıyorsan zorla da değil yaa köle sistemiyle çalıştırıyor belli hiç utanma sıkılma baskın çık hatta
ben şartların bu kadar ağır gelebileceğini düşünmemeiştim dersin
Canım mesaj at, yada yarın git ayrılıyorum de, sebebini zorlarsa iş ağır geliyor yoruluyorum de, kalan paramı ne zaman alırım de ve herşey için teşekkür ederim de yolunda yordamında ayrıl, gitmesen bıraksan habersiz ayıp olur. Güzelce söyle düşündüğünden daha kolay olacakSizlere çok tessekur ederim bu akşam mesaj aticam
Söyledim bittiCanım mesaj at, yada yarın git ayrılıyorum de, sebebini zorlarsa iş ağır geliyor yoruluyorum de, kalan paramı ne zaman alırım de ve herşey için teşekkür ederim de yolunda yordamında ayrıl, gitmesen bıraksan habersiz ayıp olur. Güzelce söyle düşündüğünden daha kolay olacak
Hayır maaşımı daha vermedi@Sevgiperisi88 ne yaptın söyledin mi maaşını alabildin mi ?
Belli ki üstelemezsen vermeyecek hergün yazMaaşımı vermedi hala dün mesaj attm ödemem var dedi ben sana haber vericem dedi ama bugün haber vermedi ne zaman yine yazsak bir de kadın tanıdık kadının ailesini herkesi tanıyorum
Kadın seni oyalamaya başlamış bile. Vermez bu parayı. Sigortaya bildiricem paramı bugün ödemezsen deMaaşımı vermedi hala dün mesaj attm ödemem var dedi ben sana haber vericem dedi ama bugün haber vermedi ne zaman yine yazsak bir de kadın tanıdık kadının ailesini herkesi tanıyorum
Bence bekle, ailesi tanıdık senin ailen ne diyor, utanır öder eğer yüzü varsaMaaşımı vermedi hala dün mesaj attm ödemem var dedi ben sana haber vericem dedi ama bugün haber vermedi ne zaman yine yazsak bir de kadın tanıdık kadının ailesini herkesi tanıyorum
Mesaj atmanıza gerek yok, beğenmediğiniz işte çalışmama hakkınız var. İşin bana uygun olmadığını gördüm, buyrun bu da istifam diyip çıkabilirsiniz, deneme süresi bunun için var. Bahsettiğiniz kişiyi de arayın lütfen, ben 170i aradım sordum, işten çıktığım gün maaşımı ödemeniz gerekiyormuş, yarın ödemenizi bekliyorum diyip yarını bekleyebilirsiniz.Di mi mesaj atıp dicem
o kim köpek af edersiniz de size kızacak? Hiç bir işvereninizin size kızma hakkı dahi yok. Deneme süresi genelde 1 ay oluyor işletmelerde işten memnun değilim yerime başkasını bulun deyin ve bunu demekten çekinmeyin.Kızar diye utanıyorum
Yatırmadlar mı halen ?Maaşımı yatırır di mi
Hayir maaşımı hala yatırmadi ben sana haber vericem dedi bir ödemem var dediYatırmadlar mı halen ?