- 23 Şubat 2017
- 31
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi busrasiyah8814
Hanımlar selam 9 aydır özel bir şirkette çalışıyorum. Büyük bir firma işim iyi fakat çok stresli akşam kaçta çıkacağımın belli olmadığı günlerim oluyor. Ve bana iş görüşmesi yaparken çocuk düşünüp düşünmediğimi sormuşlardı o zaman için henüz planımızın olmadığını falan söyledim. fakat bana 2-3 yıl düşünmezsiniz di mi daha yaşın küçük vs diyip o şekilde söylemleri oldu. Neyse işe başladım aynı konuşmayı amirim ile de yaşadım buraya gelen iki yıl falan düşünmüyorlar gibilerinden...
Ve ben şimdi 8 haftalık hamileyim :) Mutluluktan deliriyorum..
Bu arada evleneli de 1,5 yıl oldu.
Şimdi ben daha çalıştığım firmaya söylemedim ama içim hiç rahat değil mobbing uygulamarından korkuyorum
Ne zaman ve nasıl söylemeliyim.. Üst amirim ile aynı odayı paylaşıyoruz bu arada.
(( Çalıştığım firmadaki insanlarda değişik alaycı vs. ya da kuyu kazan tipten. Müdürümüz ayrı olay her şeyde bişey arıyor bağırır sürekli bişeyleri beğenmez.. )))
Yardımlarınızı bekliyorum ...
Ve ben şimdi 8 haftalık hamileyim :) Mutluluktan deliriyorum..
Bu arada evleneli de 1,5 yıl oldu.
Şimdi ben daha çalıştığım firmaya söylemedim ama içim hiç rahat değil mobbing uygulamarından korkuyorum

(( Çalıştığım firmadaki insanlarda değişik alaycı vs. ya da kuyu kazan tipten. Müdürümüz ayrı olay her şeyde bişey arıyor bağırır sürekli bişeyleri beğenmez.. )))
Yardımlarınızı bekliyorum ...