• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimde birinden çok hoşlanıyorum bunaltıcı bir durumdayım sizce nasıl davranmalıyım :(

ask__11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
48
16
88
35
evet kızlar iş arkadaşalrımdan birini çok fazla kafaama taktım cok hoşlanıyorum ama o bazen benden hoşlanıyor gibi bazen de başka birinden hoşlanıyor gibi anlamadım bu işin içinden çıkamıyorum sizce ne yapmam lazım

Baska biriyle senin aranda kalmis olabilir. Bir iliskisi olmadigina eminmisin ? Beklemek en sagliklisi bence. Cok hafif hoslandiginizi bellli edin

devlet kurumunda postanede çalışıyorum 29 yaşındayım iş yerinde sürekli yüzyüze bakıyoruz ..açılıp rezil olmayı göze alamıyorum ama çok hoşlanıyorum ve etkilen,yorum ondan

Siz açılmayın o da hoşlanıyorsa kendi gelip açılacaktır zaten. Sadece biraz zaman.

başka birisi olup olmadıgından emin değilim..bilmiyorum...bu durumu 5 aydır yaşıyorum ne yapacagım böyle :(

O baska biri de sizinle ayni yerde mi calisiyor?

Baskasindan hoşlanıyor gibi derken? Is yerinde başka kıza mi yaziyo? Eğer öyleyse uzak dur derim.

Ee o zaman ikinize birden oynayip, birinden biri düşer kafasinda bu adam. Ya da ikiside duser kafasinda. Yani pek iyi niyetli gormedim ben bu adami.

Back
X