Olan olmuş olur her işyerinde arada böyle gerginlikler .Soyledigim sey uc kelimeydi size soylim cumleyi "aynı formu mu istiyorsunuz?" Bunda anlasilmicak bi durum yok bir de soylerkenki tavir bikkin ve kucumseyici tavirdi o an bir sey demedim zaten sonrasinda ayni tavirla devam ettigi icin ben iyice sinirlendim. Bir form var bulmaya calisiyoruz aynisini dun bulamadik bir firmadan istedik. Bambaska bir form gonderdi pcmdeki dosyalari karistirdim bu sabah tekrar ve buldum bana dedigi sey madem vardi elinizde niye ugrastirdiniz beni? 1 ben bu formu bugun buldum formu arayan benim o degil firmayla irtibata gecen benim tamamen o anki siniriyle cevap verdi ben de tabi daha cok sinirlendim ve terslemeye basladim hakli olarak.benim ondan sonraki butun konusmalarim ters ve yuksek volumlu gecti.
Olan olmuş olur her işyerinde arada böyle gerginlikler .
Ters davranmayın çünkü işyerinde huzur çok önemli .
Bence konuyu kapayın .
Bence çok büyütülecek bir konu yok gibi acaba siz o kişiye Karşı dolmuş olabilir misiniz ?Yok ters davranmam suan soguguz ama yani konusmadik konusmuyoruz. O duruma gelecek bir insan degildim normalde ama artik insanin bir yerden sonra sabri tasiyor. Hala daha çok sinirliyim ama neden bilmiyorum.
Bos yolda heekes araba kullanir:) muhim olan hatali hatasiz herkesle birlikte yolu kullanabilmekİnsanları idare edemediğin sürece haksız sen olursun o insan idaresi herkesde yok o çok ayrı bir meziyet önemli olan zaten kötü ve sorunlu insanları idare edebilme kabiliyeti politik olacaksın bunu becerebiliyorsan kral sensin
Cok fevri davranmissiniz.
Anlamadiysa tekrar anlatin neden sinirlendiniz?
Herkes ilk sefer de anlayacak diye bir kaide yok
Bence çok büyütülecek bir konu yok gibi acaba siz o kişiye Karşı dolmuş olabilir misiniz ?
İnsanları idare edemediğin sürece haksız sen olursun o insan idaresi herkesde yok o çok ayrı bir meziyet önemli olan zaten kötü ve sorunlu insanları idare edebilme kabiliyeti politik olacaksın bunu becerebiliyorsan kral sensin
Kapattik zaten sadece o an cok tuhaf oldum ondan oyle bir sey beklemiyordum kendimden de oyle bir cikis beklemiyordumSen fevri davrandığın için ve sesini yükselttiğin için o da sessiz kalmamış. Belki ikinizde iyi gününüzde değildiniz onun kafasında başka birşey vardı anlamadı yada sen o gün güne gergin başladın. Uzatmaya değmez. Bi şekilde bu olayı kapatmalısınız.
O da olabilir insanız biz hersey mümkün hele de iş hayatında takma kafanaYok o kisiye dolmadim kesinlikle sirkette o kadar sıkıntılı tipler var ki dolunacak en son insan belki toplam her sey birikmis olabilir diyelim o an ona patlamis olabilirim.
Merhaba 1 senedir ozel bir sirkette sekreter olarak calisiyorum. Bugun bi olay yasadim normalde aramizin iyi oldugu sirkette cok uzun suredir calisan artik emekli olmus bir hanim baska birimde calisiyor tabi bazen ortak calisma gerekiyor benden istedigi bir sey vardi ve yanina gidip bir sey sordugumda bir tuhaf tavirla hic bir sey anlamadim dediginden dedi ben o an sinirlendim tabi belli etmemeye calissamda ters ters konusmaya basladim yani daha sonra bana yanlis is yapiyormusum muamelesi yapmaya calistiginda ben olayin yanlis olmadigini anlatirken sesim iyice yukseldi yargilamaya calisti cunku aslinda benlik bir durum yoktu ortada sonraki tum konusmalarimiz ters ters gecti yani ben ters konusuyorum sesim yuksek o da ayni sekilde simdi bu konuda sizce haklimiyim yanlis mi yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?