İş yerimde gerginlik

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Merhaba 1 senedir ozel bir sirkette sekreter olarak calisiyorum. Bugun bi olay yasadim.Normalde aramizin iyi oldugu sirkette cok uzun suredir calisan artik emekli olmus bir hanim(calismaya devam ediyor)... baska birimde calisiyor tabi bazen ortak calisma gerekiyor benden istedigi bir sey vardi ve yanina gidip bir sey sordugumda küçümseyici ve bıkkın bir tavırla hic bir sey anlamadim dedi ben o an sinirlendim belli etmemeye calistim. Tabi ayni ters uslup ve tavir devam edince ters ters konusmaya basladim. daha sonra bana yanlis is yapiyormusum muamelesi yapmaya calistiginda ben olayin yanlis olmadigini anlatirken sesim iyice yukseldi. Beni yargilamaya calisti cunku.. aslinda benlik bir durum yoktu ortada sonraki tum konusmalarimiz ters ters gecti yani ben ters konusuyorum sesim yuksek o da ayni sekilde ters konustu baya gerildik.simdi bu konuda sizce haklimiyim yanlis mi yaptim.

Son düzenleme:
Hicbirsey anlamamis olabilir neden fevri yaklaştıniz bilmiyorum belki o anki psikolojiniz ama ufak ekler gibi bir tatlı al ikram et buzlar erisin sürekli huzursuz düşüncelere kapilmaktansa gidip konuşabilirsin k bakma filan diye

Son düzenleme:
Soyledigim sey uc kelimeydi size soylim cumleyi "aynı formu mu istiyorsunuz?" Bunda anlasilmicak bi durum yok bir de soylerkenki tavir bikkin ve kucumseyici tavirdi o an bir sey demedim zaten sonrasinda ayni tavirla devam ettigi icin ben iyice sinirlendim. Bir form var bulmaya calisiyoruz aynisini dun bulamadik bir firmadan istedik. Bambaska bir form gonderdi pcmdeki dosyalari karistirdim bu sabah tekrar ve buldum bana dedigi sey madem vardi elinizde niye ugrastirdiniz beni? 1 ben bu formu bugun buldum formu arayan benim o degil firmayla irtibata gecen benim tamamen o anki siniriyle cevap verdi ben de tabi daha cok sinirlendim ve terslemeye basladim hakli olarak.benim ondan sonraki butun konusmalarim ters ve yuksek volumlu gecti.

Cok fevri davranmissiniz.
Anlamadiysa tekrar anlatin neden sinirlendiniz?
Herkes ilk sefer de anlayacak diye bir kaide yok

Olan olmuş olur her işyerinde arada böyle gerginlikler .
Ters davranmayın çünkü işyerinde huzur çok önemli .
Bence konuyu kapayın .

Olan olmuş olur her işyerinde arada böyle gerginlikler .
Ters davranmayın çünkü işyerinde huzur çok önemli .
Bence konuyu kapayın .

Yok ters davranmam suan soguguz ama yani konusmadik konusmuyoruz. O duruma gelecek bir insan degildim normalde ama artik insanin bir yerden sonra sabri tasiyor. Hala daha çok sinirliyim ama neden bilmiyorum.

Yok ters davranmam suan soguguz ama yani konusmadik konusmuyoruz. O duruma gelecek bir insan degildim normalde ama artik insanin bir yerden sonra sabri tasiyor. Hala daha çok sinirliyim ama neden bilmiyorum.
Bence çok büyütülecek bir konu yok gibi acaba siz o kişiye Karşı dolmuş olabilir misiniz ?

İnsanları idare edemediğin sürece haksız sen olursun o insan idaresi herkesde yok o çok ayrı bir meziyet önemli olan zaten kötü ve sorunlu insanları idare edebilme kabiliyeti politik olacaksın bunu becerebiliyorsan kral sensin

Bos yolda heekes araba kullanir:) muhim olan hatali hatasiz herkesle birlikte yolu kullanabilmek

Sen fevri davrandığın için ve sesini yükselttiğin için o da sessiz kalmamış. Belki ikinizde iyi gününüzde değildiniz onun kafasında başka birşey vardı anlamadı yada sen o gün güne gergin başladın. Uzatmaya değmez. Bi şekilde bu olayı kapatmalısınız.

Cok fevri davranmissiniz.
Anlamadiysa tekrar anlatin neden sinirlendiniz?
Herkes ilk sefer de anlayacak diye bir kaide yok

O laf anlamadigi icin soyledigi bi laf degildi dedigim gibi zaten uc kelimelik bir cumle o esnada sinirlendim ama terslemedim sonrasinda ayni tavir devam ettigi icin bu duruma geldim. Normalde kibarimdir sevdigimde bir insan.

Bence çok büyütülecek bir konu yok gibi acaba siz o kişiye Karşı dolmuş olabilir misiniz ?

Yok o kisiye dolmadim kesinlikle sirkette o kadar sıkıntılı tipler var ki dolunacak en son insan belki toplam her sey birikmis olabilir diyelim o an ona patlamis olabilirim.

Dogru soyluyorsun insan idare edebilme ozelligi herkeste olabilen bir ozellik degil ama bu zamana kadar iyi idare ettim bu sirkette cok ezilip her şeye evet dedigimde oldu ama bir noktada patliyor insan cunku bu idare etme insani cok yipratiyor inan zaten cok iyi de oldugumu iddia etmiyorum bu konuda.

Kapattik zaten sadece o an cok tuhaf oldum ondan oyle bir sey beklemiyordum kendimden de oyle bir cikis beklemiyordum

Yok o kisiye dolmadim kesinlikle sirkette o kadar sıkıntılı tipler var ki dolunacak en son insan belki toplam her sey birikmis olabilir diyelim o an ona patlamis olabilirim.
O da olabilir insanız biz hersey mümkün hele de iş hayatında takma kafana

Anladığım kadariyla siz onun anlamamasına, sormasına takılmamışsınız. üslup ve tavır hoşunuza gitmediği için siz de onu terslemişsiniz. Bazen iş hayatında oluyor gereksiz, basit durumlar. Her şeyi görmeyin, duymayın. Hiç uzatmayın, birşey olmamış gibi davranın bence, sorgulamayın kim haklı kim haksız. iletişim sorunu yaşanmış sadece, olabilir insanız. Boşver.

Ilk mesajinizi duzenleseniz daha anlasilir olur. Hic noktalama isareti kullanmamissiniz cunku. Okuyunca biz de anlamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…