Iş yerimde müdürem

cetiha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
54
4
96
Bolu
Arkadaşlar ben özel bir anaokulunda çalışıyorum. müdürem bu sene mezun olmuş bir bayan açıkögretimden okul öncesi mezunu bende lise mezunuyum biri daha var oda acıkögretim son sınıf öğrencisi benim daha öncedende 3 yıllık bir tecrübem var neyse uzatmamayıım bu müdürem ilk günden beri yaptıkları acaba ben mi çok abartıyorum konuyu bilemedim ilk gün gecti ikinci gün benim bir sebebten dolayı morelim bozuk sessiz sakinm bana iş görüşmesine gelen bir kadının yanında bu işi yapamayacksan baska yaş grubuna bak dedi sürekli ben üniversite meznuyum lise mezunu olmakla cok fark var arasında diyor tamam evet vardr da sürelide söylenmeski sonra lise mezunlarına baska yerde iş yok burdan baska yerde calısmazsınız diyor en ufak bir hatada cok kızıyor birde sürekli bunları yapıp ben haksızmıyım diye yakınıyor görevini yapamayan varsa burdan ben bile olsam yollanacak diyor falan filan daha bir sürü sey ark. herseiy insanı salk yerine koyuyo en ince ayrıntısına kadar anlatıo bisey alıncak sadece diger okuyan arkadası cagırıyor. iştee öylee arkadaşlar....

Arkadaşlar ben özel bir anaokulunda çalışıyorum. müdürem bu sene mezun olmuş bir bayan açıkögretimden okul öncesi mezunu bende lise mezunuyum biri daha var oda acıkögretim son sınıf öğrencisi benim daha öncedende 3 yıllık bir tecrübem var neyse uzatmamayıım bu müdürem ilk günden beri yaptıkları acaba ben mi çok abartıyorum konuyu bilemedim ilk gün gecti ikinci gün benim bir sebebten dolayı morelim bozuk sessiz sakinm bana iş görüşmesine gelen bir kadının yanında bu işi yapamayacksan baska yaş grubuna bak dedi sürekli ben üniversite meznuyum lise mezunu olmakla cok fark var arasında diyor tamam evet vardr da sürelide söylenmeski sonra lise mezunlarına baska yerde iş yok burdan baska yerde calısmazsınız diyor en ufak bir hatada cok kızıyor birde sürekli bunları yapıp ben haksızmıyım diye yakınıyor görevini yapamayan varsa burdan ben bile olsam yollanacak diyor falan filan daha bir sürü sey ark. herseiy insanı salk yerine koyuyo en ince ayrıntısına kadar anlatıo bisey alıncak sadece diger okuyan arkadası cagırıyor. iştee öylee arkadaşlar....

Sizin Yerinizde Olsam, Hem Okur Hem Çalışırım..:31:

Bir küçümseme durumu söz konusu sanki. Bir de şöyle bir Boğaziçi mezunu falan olsaymış elinde kırbaçla dolaşırmış herhalde, açıköğretimle bu kadar havalanıyorsa :)))))) Dengesiz, ezik, haddini bilmeyen insanlar başımıza patron oluyor ya ben ona yanıyorum. Ben de üniversite mezunuyum ama lise mezunu olup da kendini benden çok daha geliştirmiş insanlar tanıyorum. Üniversitenin katkısı kişisel gelişim açısından yadsınamaz ama öyle uçurum fark da yaratmıyor yani. Senin müdüreninkisi bariz kibir yani.

Yerinde olsam ben de bir açıköğretim sınavlarına girer, okurdum.
Böyle sığ insanlar hayatın boyunca karşına çıkacaktır çünkü...
Ama sen kendin için oku. Üniversite mezunu olmak gerçekten güzel birşey ve asla büyütüldüğü kadar zor değil.
Morart o cadıyı :))))))))))))))

İş tecrübesi,insan tecrübesi yok okumuş sayfalar kafasında var .....bu kadınla işin var sana bol sabır,canım

arkadaslar aslında ben ilahiyat önlisans meznuyum ama cocuk gelişim bölümü daha çok hosuma gittigi için orda calısıyorum eevt okumak isitiyorum ama acıkögretimn bilee puanı cok yüksek endiseliyiim yapabilirmiyim diye gecn bahsi gecti bide bana okumak öyle kolay degil dedi bende herseyin bir zorlugu vardr dedim artık

arkadaslar aslında ben ilahiyat önlisans meznuyum ama cocuk gelişim bölümü daha çok hosuma gittigi için orda calısıyorum eevt okumak isitiyorum ama acıkögretimn bilee puanı cok yüksek endiseliyiim yapabilirmiyim diye gecn bahsi gecti bide bana okumak öyle kolay degil dedi bende herseyin bir zorlugu vardr dedim artık

sizlerin üzerinizden egosunu tatmin eden bir dengesizmiş üstelikde terbiyesiz bir insan...

istedikten sonra her şeyi yapabilirsin kendine güven

Hiç de zor değil. Mesele kazanana kadar biraz oturup ders çalışmakta, o kadar.
Kapağı attıktan sonra her türlü mezun oluyorsun yani merak etme.
Ama tabi ki şıp diye olmayacak, sen de biraz sıkacaksın dişini.. Dizini kırıp haftasonları test çözeceksin.
Yapan nasıl yapıyor benim kimseden eksiğim yok diyeceksin. O kadın nasıl popo üstü oturup ders çalışmışsa vaktinde, sen alasını yaparsın.
Sen yenilgiyi kabul edersen daha çok uğraşırsın böyle cadılarla. Dünya bunlarla dolu!!
Ayrıca da o kadar sus pus olma, ayıp olmuyor mu falan diye kibar bir dille söyle yani.

Yine de halinden memnunsan kasma. Kaldı ki herkes üniversite mezunu da olmak zorunda değil yani. Toplumda her alanda çalışacak iş gücü lazım.
Herkes profesör olursa sokaklarımızı kim temizleyecek??? mesela.

Seni o kadar küçümsüyorsa o müdüre hanım, seni neden işe almış?????? Babasının hayrına mı??
HAYIR... Çünkü sana ihtiyacı var. Bunu sakın unutma. Senin o işe alınma sebebin senin yapacağın işe ihtiyaçlarının olması.
Kendini küçümseme, küçümsetme.
Sinirini çok bozarsa da bunları da aynen hatırlat. Sonra da ver istifanı çek git :))) Ben olsam şimdiye çoktan suratına tükürmüştüm o kadının.
Ama senin belki gerekçelerin vardır devam etmek için, o yüzden oluruna bak ama ezdirme kendini asla.

Back
X