Arkadaşlar ben özel bir anaokulunda çalışıyorum. müdürem bu sene mezun olmuş bir bayan açıkögretimden okul öncesi mezunu bende lise mezunuyum biri daha var oda acıkögretim son sınıf öğrencisi benim daha öncedende 3 yıllık bir tecrübem var neyse uzatmamayıım bu müdürem ilk günden beri yaptıkları acaba ben mi çok abartıyorum konuyu bilemedim ilk gün gecti ikinci gün benim bir sebebten dolayı morelim bozuk sessiz sakinm bana iş görüşmesine gelen bir kadının yanında bu işi yapamayacksan baska yaş grubuna bak dedi sürekli ben üniversite meznuyum lise mezunu olmakla cok fark var arasında diyor tamam evet vardr da sürelide söylenmeski sonra lise mezunlarına baska yerde iş yok burdan baska yerde calısmazsınız diyor en ufak bir hatada cok kızıyor birde sürekli bunları yapıp ben haksızmıyım diye yakınıyor görevini yapamayan varsa burdan ben bile olsam yollanacak diyor falan filan daha bir sürü sey ark. herseiy insanı salk yerine koyuyo en ince ayrıntısına kadar anlatıo bisey alıncak sadece diger okuyan arkadası cagırıyor. iştee öylee arkadaşlar....