• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Yerinde Vakit Geçiremiyorum Köreliyorum Sanki..

Herkez yazmak ossa yazmak passa yapio yazmak pc yada telefon yanlışı değildir lütfen komik olmayın

Siz her konunuzda üniversite mezunuyum deyip hatta ne kadar inandırıcı olmasa da iki üniversite bitirdim deyip olmadik yazım hataları yaparsanız ben rencide etmeye devam edeceğim.burada süper bir dil kullanın her noktalama işaretine dikkat edin diyen yok hepimiz de yazım ve noktalama hatası var ama sizinki artık başka bir şey :)

Sadece sizi de değil sizin gibi olan herkesi rencide edeceğim kusura bakmayın.Bunu okul yüzü görmemiş bir insan yapsa umrumda olmaz ama okul oldum diye boburlenen biri de herkeZ yazamaz,evet taktım.
Rahatsız iseniz konuma yazmayın sizde kurtlun bende madem öyle.. ayrıca kimseye burda kendimi kanıtlayacak değilim evet 2 üniversite okudum ve bunun içinde kesinlikle böbürlenmiyorum anlaşılan siz her üniversite okuyanı okudum yazanı böbürleniyor sanıyorsunuz. durduk yere yalan söyleyecek de değilim egomu tatmin etmek için..
ama siz sırf egonuzu tatmin etmek adına insanları rencide ediyorsunuz.. konu harici maşallah herşeye yorumunuz var komik olmayıda seviyorum bu arada nedense iyi oluyor ..
daha fazla cevap verip diyalog kurmayacagım sizinle iyi günler.

sizin ki zor ama anlıyorum sizi
hepte pc sıkıyor film izlemek asla açmamda bakmamada bende evde bile izlemiyorum
sartlar iyi ama bu sıkıcılık sizi fazlasıyla yıprtır kafayı sıyırttırır:)
aynen öyle gerçektende kafayı sıyıracak gibi oluyorumm bazen cok darlanıyorum =(

Fİ dizisi var ben hayranım mesela iş yerinde fırsatım olsa izlerdim
yabancı sevmiyorsan türk dizileri bir kadın bir erkek gibi
youtobede farklı kanallar var
ufak tefek çizim yapabilirsiniz
internetten ek iş bulabilirsiniz
net üzerinden bir şey satabilirsiniz
vs...

Dizi, film, kk çok mu sıkıldın Müge Anlı var tabi Eylül'de başlayacak:KK70:Kitap okumak, dil öğrenmek, açıköğretim okumak bunlar da harika şeyler :rapci:Bende sakinim ama internette kota sınırı var hemen doluyor yoksa acayip zaman geçirim akşam nasıl olur anlamam:KK53:Sizin kadar gelenim gidenim olmasa neler yapardım genelde sakin olsam da etrafımda insan çok oluyor giren çıkan gelen dolanan o yüzden anca bilgisayara bakabiliyorum:sopa:Kimse yokken de açıköğretim derslerine çalıştım soru çözdüm bitirdim bakalım tekrardan sınava gireceğim :deli:

ben kitap okuyorum :) günlük yazıyorum. sevgilmle konusuyorum oyun oynuyorum :) aynı kurumda daha kötü şartlarda çalışıp günümün 4-5 saati trafikte geçiyordu 4,5 sene merkezde çalışıp şimdi şubeye geçtim. evime 10 dk mesafedeym hiç gıkım çıkmıyor :)

Ek iş yapmayı deneyin, Ofisten oturdugunuz yerden yonetebileceğiniz ve takip edebileceğiniz..

sizin işinizde gercekten cok yogunmuş anllatıgınıza göre..
allah yardımcısınız olsun böylesine yogunlukta zor
böylesine boş boş kalıp kafayla konuşmakta zor gercekten
Çok teşekkür ederim, sizin de inşallah.
Şimdi pc'im ve ben geldik yine evimize :halay:
Yarınki toplantının sunumunu hazirliycam, haftalık raporları toparliycam filan. Evde yemek yok, düş almam lazım, ne ara dinleneceğim o_O
Siz de dil filan çalışın en güzeli, aradaki maaş farkını da eğitim gideri gibi düşünün. Bir seviyeye gelince yabancı film filan izlersiniz. Us değiştirdiğinizde bu size daha güzel kapılar acar.

Bir de ek olarak ılginiz varsa grafik tasarım öğrenebilirsiniz video izleyerek. Ben cidden bu işte çok para olduğunu anladım. Bir bayan var bize evden destek veren, bizim grafikerlerin yetißtiremedigi işleri ona pasliyoruz. Kadın oturduğu yerden aylık 20-30 bin Tl fatura kesiyor bize. Gün içinde hem çocuklarına bakıyor evde hem de para kazanıyor. Şahsen benim maaşım onun 10da 2 si bile değil:)

Back
X