- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
Rahatsız iseniz konuma yazmayın sizde kurtlun bende madem öyle.. ayrıca kimseye burda kendimi kanıtlayacak değilim evet 2 üniversite okudum ve bunun içinde kesinlikle böbürlenmiyorum anlaşılan siz her üniversite okuyanı okudum yazanı böbürleniyor sanıyorsunuz. durduk yere yalan söyleyecek de değilim egomu tatmin etmek için..Herkez yazmak ossa yazmak passa yapio yazmak pc yada telefon yanlışı değildir lütfen komik olmayın
Siz her konunuzda üniversite mezunuyum deyip hatta ne kadar inandırıcı olmasa da iki üniversite bitirdim deyip olmadik yazım hataları yaparsanız ben rencide etmeye devam edeceğim.burada süper bir dil kullanın her noktalama işaretine dikkat edin diyen yok hepimiz de yazım ve noktalama hatası var ama sizinki artık başka bir şey :)
Sadece sizi de değil sizin gibi olan herkesi rencide edeceğim kusura bakmayın.Bunu okul yüzü görmemiş bir insan yapsa umrumda olmaz ama okul oldum diye boburlenen biri de herkeZ yazamaz,evet taktım.
ama siz sırf egonuzu tatmin etmek adına insanları rencide ediyorsunuz.. konu harici maşallah herşeye yorumunuz var komik olmayıda seviyorum bu arada nedense iyi oluyor ..
daha fazla cevap verip diyalog kurmayacagım sizinle iyi günler.