• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş Yerinde Vakit Geçiremiyorum Köreliyorum Sanki..

Ilk önce Türkçe öğrenin bence. En önemlisi. Çünkü yazdığınız hiç bir kelime doğru değil. Madem boş vaktiniz var, çocuk da yetiştiriyorsunuz, ana dilinizi iyi bilin ki, iyi öğretin
ben bu konuyu telefonum ile paylaştım o nedenle var yazım hataları
burda yazım hataları ile yazıldıgında türkçeyi bilmemiş mi oluyoruz ?
gercekten bravo laf söylediniz mutlu oldunuz mu sahi ?

Klavyenize sağlık.

Üye bundan bir önce konusunda üniversite mezunuyum yazmış ama her mesajında herkeZ yazıyor hatta o konuda okumuş insansınız hoş durmuyor diye yazdım mesajimi görmezden geldi ve bir başka mesajında yine aynı şeyi yazdı.ben olsam aa doğru der ve artık devam ettirmezdim.

Nasıl yazmamız gerektiği daha ilkokulda öğretiliyor ama iki üniversite bitirdiğini soyleyen biri de artık 'de da' gibi ayrıntıları geçtim onu hepimiz yapıyoruz ama herkez yazıyorsa olsa yerine ossa yaziyorsa bence de bol bol kitap okumali

Uyarınca cinim sin TDK misin deniliyor :)

Okul bitirdim diyen insanların bile bunu yapmasi zoruma gidiyor kardeş ne yapayım elimde değil
pc den konu paylaşılınca elbette düzgün yazılır daha rahat yazabiliyorsn
ama telefon ve t9 durumudan dolayı böyle oluyor.. bu mu önemli yani şimdi ? durup durup sizde her konuda insanları böyle rencide ediyorsunuz cok mu iyi birşey yaptığınız oluyor ?

Ay ben bi dönem senin gibiydim. Öyle bilgisayar internet falan da yok. Bi telefonum vardı. Çok kitap bitirdim öyle. Kafam da rahattı. Şimdi yanımda biri var. Hiç kitap okunmuyor. Maşallah dedikoduyu da pek seviyor. Çok ta konuşuyor. Yalnız geçen günlerimi özledim.
o zaman yanında birilerinin olması daha kötü demekki ya..

Tüm yorumları okudum, vallahi çok şaşırdım. 1-2 arkadaş dışında kimse var mı böyle bir iş dememiş.
Benim isimde bir sorun var anlaşılan. Daha sabah yataktayken iş sırası yaparak güne başlıyorum. Cumartesi pazar tatil olmasına rağmen bir hafta sonu toplantı olmasa da öğleye kadar bir uyusam diyorum. Gün içinde telefon trafiğinden maillerime bile bakamiyorum. Haftanın son günleri 600-700 kadar mail birikmiş oluyor ve mecburen temizlemek için pc yi hafta sonu da yanıma alıyorum her fırsatta açıp çalışıyorum. Gün içinde tuvalete bile gidemediğim için saatlerce tutmak zorunda kalıyorum. 1 saatlik öğle molasını tam kullandığımı hatırlamam, 10 dakikada yeyip tekrar iş başına dönüyorum.
Haa maaş derseniz 4 katından fazla alıyorum ama omurden gidiyor. Bence halinizden ßikayet etmeyin. Inanın öyle bir iş bulsam kariyer filan dinlemem hemen başlarım. 30 yaşındayım ama sanki 60 yıldır çalışıyorum ve emeklilik malesef çok uzak.
sizin işinizde gercekten cok yogunmuş anllatıgınıza göre..
allah yardımcısınız olsun böylesine yogunlukta zor
böylesine boş boş kalıp kafayla konuşmakta zor gercekten

Keşke Genel Sekreter nedir, nasıl olunur, görev tanımı nedir bi baksaydınız.

Anladığım kadarıyla küçük bir esnaf odasını cekip ceviriyorsunuz.

Biz size burdan ne söylesek boş, kendinizi oyalayacak yine sizsiniz cünkü.

pc den konu paylaşılınca elbette düzgün yazılır daha rahat yazabiliyorsn
ama telefon ve t9 durumudan dolayı böyle oluyor.. bu mu önemli yani şimdi ? durup durup sizde her konuda insanları böyle rencide ediyorsunuz cok mu iyi birşey yaptığınız oluyor ?
Herkez yazmak ossa yazmak passa yapio yazmak pc yada telefon yanlışı değildir lütfen komik olmayın

Siz her konunuzda üniversite mezunuyum deyip hatta ne kadar inandırıcı olmasa da iki üniversite bitirdim deyip olmadik yazım hataları yaparsanız ben rencide etmeye devam edeceğim.burada süper bir dil kullanın her noktalama işaretine dikkat edin diyen yok hepimiz de yazım ve noktalama hatası var ama sizinki artık başka bir şey :)

Sadece sizi de değil sizin gibi olan herkesi rencide edeceğim kusura bakmayın.Bunu okul yüzü görmemiş bir insan yapsa umrumda olmaz ama okul oldum diye boburlenen biri de herkeZ yazamaz,evet taktım.

Azıcık aşım kaygısız başım diyerek oturun bence. Patronlarınız sıkıntılı mı, ayağınızı kaydırmaya çalışan iş arkadaşlarınız var mı, göreviniz olmayan işleri veriyorlar mı? Daha yüksek maaş alıp bunları yaşamak daha büyük psikolojik sorunlara sebep oluyor bence, yaşamadığınız için belki kıyaslama yapamıyorsunuz.
Körelme konusunda haklı olabilirsiniz ama kendinizi geliştirecek bir şeyler bulabileceğinize eminim, vaktiniz çok nasıl olsa.

Aslında bilgisayar başında da yapılacak bir çok şey, takip edilecek bir çok dizi, bitirilecek bir çok film var. Biraz da hobi edinmeyle ilgili bu durum, her ne kadar evinde yayılıp laptop başında takılmakla iş yerinde takılmak farklıdır tabii ama dediğim gibi internet uçsuz bucaksız sonu olmayan bir kuyu ve orada sıkılmayı başaran insanları anlamıyorum.

Ama seni de anlıyorum. Bazı insanlar sırf kafasını dağıtmak için çalışıyorlar, yani yoğun bir işe girip düşünmemek, akıcılıktan zamanın nasıl geçtiğini anlayamamak gibi.

Bende bu sekil çalıştım 4 ay dusun ben sabah 8 aksam 7 calistim 11 saat dile kolay ogle arasi falan da yoktu yani. Tek basimaydim ayni sizin gibi. Sadece pazar tatil:( dayanamayip ciktim isten sigorta falan yoktu zaten. Ama sizin sartlariniz memur gibiymis. Benimkine nazaran daha iyi gibi duruyor :) orgu falan orun biliyosaniz youtubede videolari var bakarak ogrenin cocugunuza biseyler ogrenirsiniz ya da satarsınız ek gelir olmus olur :) kitap film demiycem tek başına bazen film bile cekilmiyo yanindakiyle yorum yapmadan. :)

Bu durumu lehinize cevirin o vakit.
Ne guzel kitap okuyabilirsiz cok rahat.
Zaman varsa neden korelesiniz. Aslolan 5 dakika da olsa 5 saat de olsa o zaman dilimini kaliteli kullanabilmektir. Kitap okunur film izlenir merak edilenler internetten bakilir KK ya takilinir :) kendinizi uretim disi emek harcamiyor gibi hissetmeyin.

benim işimde seninkine yakın fakat benimki yaz dönemi yogun tempo gelen giden bitmez ve biz çalısanlar sohbet ederiz
ve fatural irsaliye kaydet al tel bagla baglantı kur kurdugun kişilerle iki konus derken zaman geçiyor bahce var hava lmaya cıkarız vs....siz

sizin ki zor ama anlıyorum sizi
hepte pc sıkıyor film izlemek asla açmamda bakmamada bende evde bile izlemiyorum
sartlar iyi ama bu sıkıcılık sizi fazlasıyla yıprtır kafayı sıyırttırır:)

Back
X