• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim işinden nefret ediyor

Kiranız 3500 değil miydi sizin ?
Deniz kenarı 3+1 o fiyata.cok daha uygun fiyatlı yerler var.memur için ideal bi yer.tarladan marulu 3 liraya alıyorum.ben kopariyorum tarladan.cok güzel.bahceli evler var ucuza.bayilirsiniz buraya🤩
Memurun İstanbul'da kalmak yerine böyle bi yerde daha rahat gecinecegini yazdım ben.

Konu sahibi misiniz?size mi yazdım?hayır.ee sizi ilgilendiren nedir?
İnternetten ürün satmak için sermaye de gerekmez ayrıca.resmi satışa koyarsınız sipariş gelince tedarik eder yollarsiniz.fabrikada olan birinin çevresi de olur.bos bu öneri değil yani.
Bu ne öfke ya😅şaka gibi

Fabrikada çalışan maaşlı işçinin, tam olarak nasıl bir çevresi olduğunu düşünüyorsunuz ?

Fabrika işçisi diye sınırlandırmayayım hatta maaşlı çalışanların nasıl bir çevresi olduğunu düşünüyorsunuz ?

İnternette 100 tl ye satışa koyduğunuz ürünü , önceden alıp elde bulundurmuyorsanız ; siparişi aldığınızda ürün artık 100 tl olmadığı için problem yaşanabilir.

Ürünü tedarik yok deyip satmaktan vazgeçince; çoğu sitenin yaptırımı var.

Bununla ilgili , satıcıyı Tüketici Hakem Heyetlerine şikayet edip ; eski fiyattan ürünü almaya hak kazananlar da var.

Deniz kenarı 3+1 o fiyata.cok daha uygun fiyatlı yerler var.memur için ideal bi yer.tarladan marulu 3 liraya alıyorum.ben kopariyorum tarladan.cok güzel.bahceli evler var ucuza.bayilirsiniz buraya🤩

Ucuzluk algımızın aynı olmadığını düşünüyorum.

Ucuz , oturulabilir 2+1 güncel konut kirası , çalışma imkanları vs bunların hepsi bir bütün içinde değerlendirilir.

Fabrikada çalışan maaşlı işçinin tam olarak nasıl bir çevresi olduğunu düşünüyorsunuz ?

İnternette 100 tl ye satışa koyduğunuz ürünü , önceden alıp elde bulundurmuyorsanız ; siparişi aldığınızda ürün artık 100 tl olmadığı için problem yaşanabilir.

Ürünü tedarik yok deyip satmaktan vazgeçince; çoğu sitenin yaptırımı var.

Bununla ilgili , satıcıyı Tüketici Hakem Heyetlerine şikayet edip ; eski fiyattan ürünü almaya hak kazananlar da var.
Fabrikada satışta olan kişinin çevresi olur.ayrica konu sahibine öneri.siz neden soruyorsunuz bunları?
Netten koyarken kar payı koyuyorsunuz ürün fiyatı artarsa kardan gider.kolay değil.ama denenebilir.oneri.yapan çok.

Fabrikada satışta olan kişinin çevresi olur.ayrica konu sahibine öneri.siz neden soruyorsunuz bunları?
Netten koyarken kar payı koyuyorsunuz ürün fiyatı artarsa kardan gider.kolay değil.ama denenebilir.oneri.yapan çok.

Önerileriniz "Zihni Sinir projeleri" ile yarışmaya başladığı için dikkatimi çekti.

Bir heves okuyup , tavsiyenize uymaya kalkacak bir insanın elindekinden de olmaması için; olayın diğer yönünü de hatırlatmak istedim.

Bankada guvenlik gorevlisi olabilir . Ve degisim icin bazen fedakarlik yapmak gerek . Mesela bankaya ya da bekçi olmak su an baya yaygin ne mezunu olunmasi gerekiyor bilmiyorum ama bence bir deneyin . Sizde calisabilirisiniz musaitseniz . Bu ulkede zaten isini severek yapan insan sayisi cok cok az . Her seyi gectim insanlar meslegim olsun diye okuyor ama atanamiyor istedigi bolumden mezun oluyor ama o isi yapamiyor . Bu dongu ne zaman degisir bilmem . :( Allah herkesin yardimcisi olsun . Gecinmekte iyice zorlasti

Önerileriniz "Zihni Sinir projeleri" ile yarışmaya başladığı için dikkatimi çekti.

Bir heves okuyup , tavsiyenize uymaya kalkacak bir insanın elindekinden de olmaması için; olayın diğer yönünü de hatırlatmak istedim.
Kimse bi hevesle elindekini yatırıp araştırmadan bir işe girismez.arastirir aklına yatarsa yapar.ticarette batmak da var çıkmak da.
Benim önerim benim buluşum değil.yapan çok var.

Eşiniz sanırım yogunluk ve fazla sorumluluktan sıkılmıs lakin Suan işi oldugu için sanslılar arasında evet kolay değil inanın anlıyorum ama hangi iş kolay ki zaten..
İnsanlar işinden yada işinin getirdiği sartlardan memnun değil..kime sorsanız işiyle alakalı mutsuz oldugu mutlaka bir konusu vardır..
eger bölüm değiştirebilyorsa onu bir üstlerine bildirsin,belki sansı yaver gider bölümü değişir..
hakkınızda hayırlısı olsun..

ne tavsiye versek boş olacak bence. maalesef ki bu zamanda kimse çalıştığından ve ya kazandığından memnun değil. istemeyerek bir işi yapmak zordur eminim. inşallah bir yol bulunur

Back
X